Όλα για το Πτυχίο (The Paper Chase)

billy

Retromaniax Co-Founder
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.232
Αντιδράσεις
244
Όλα για το Πτυχίο (The Paper Chase, 1978-86), ΕΡΤ2


Πρεμιέρα: ?


...αξέχαστη σειρά πραγματικά !! Φοβερές οι περιπέτειες του ήρωα Τζαίημς Χαρτ και της υπόλοιπης παρέας των σπουδαστών της Νομικής.

...αλλά και αυτός ο Κίνγκσφηλντ !! ...τι βλέμμα είχε αυτός ο άνθρωπος !! ...τους κατακεραύνωνε όλους !! Είχε την φήμη του δύστροπου καθηγητή, αλλά ήταν πάντα άψογος στο λειτούργημά του... και βέβαια δύσκολα μπορύσε κάποιος να τον ξεγελάσει.

Θυμάμαι ότι είχε προβληθεί και η ταινία, όπου αν δεν κάνω λάθος, ο χαρακτήρας που έπαιζε τον Μπελ (ο χοντρός, που ήταν και ο λιγότερο επιμελής της παρέας) παρουσιαζόταν ως λίγο πιό "άγριος" απο ότι τον είχαμε συνηθίσει στα επεισόδια, και συχνά αποκαλούσε όποιον τον θύμωνε, "pimp" !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλα μιλαμε για πολυ πορωση ολα για το πτυχιο και το fame!!

Οι αγαπημενες σειρες της αδερφης μου!!!Παντα μαλωναμε γιατι επιανε την τηλεοραση αυτη ενω εγω ηθελα να συνδεσω το κομπιουτερ μου και να παιξω!!

Αργοτερα μπηκα στο πετσι της σειρας αφου αρχισα να την παρακολουθω

χε χε!!!!!
 
Περιεργο τραινο αυτη η σειρα...ολα ξεκινησαν με το ομωνυμο βιβλιο στα 1970... 3 χρονια (??) αργοτερα βγαινει στους κινηματογραφους η ταινια η οποια δεν τα παει και τοσο καλα...5 χρονια (LoL) μετα, αποφασιζουν να φτιαξουν το σηριαλ και βγαινει στον αερα απο το CBS..το σταματανε την ιδια χρονια ως αποτυχημενο και τελικα 13 χρονια μετα την ταινια , το καλωδιακο καναλι Showtime κανει μονο του την παραγωγη και η σειρα χαλαει κοσμο :) (ελεος)

paperch.jpg





Σωζεται και το μουσικο θεμα του σηριαλ εδω
 
Μπράβο telamona. Tώρα που έγραψες τον αγγλικό τίτλο (The Paper Chase) , θα μπορέσουμε να σκαλίσουμε το δίκτυο για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Μορφή ο Kingsfield (John Houseman)!

Δείτε κι αυτό: https://www.dvdavenue.tv/products.php?iProductID=404&iCollectionID=83&gclid=COCEzZLx0YUCFRawQgodBSBK6g ;)

Όπως επίσης κι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Professor_Charles_Kingsfield
 
Αeon, μέχρι τώρα είχα την εντύπωση πως όταν δημιούργησες τα συγκεκριμένα subforums, ήξερες ήδη τους αγγλικούς τίτλους των σειρών !! :D

...πάντως αν έβαζες "Kingsfield", "James Hart" και "Bell" στο google, σίγουρα θα σου έβγαζε αυτό που ψάχνεις... :)
 
Πρέπει να τα είχα βρει και αρκετά παλιότερα φίλε billy, απλά πάει καιρός και η μνήμη μου τείνει να γίνει ισοδύναμη αυτής του VIC-20! :D
 
Φιλε μου ΑΕΟΝ , αν ειναι ετσι υπαρχει οντως προβλημα.....

250px-VIC-20_Boot_Screen.gif


:D :D :D
 
Μεγαλη μουρη ο Τζων Χαουσμαν, αυτος ο 80χρονος καθηγητης ειχε φαση...

Καλη η μουσικη των τιτλων(απο κλασικο θεμα)
 
Πω πω,

Σας ευχαριστώ πολύ που μου θυμήσατε την σειρά. Την έβλεπα (κατά τύχη) όταν σπούδαζα και αστεία αστεία ταίριαζε απόλυτα με την φάση που είμουν εκείνη την εποχή. Ευχαριστώ και για το link, αν και θα προτιμούσα να σου δίναν επιλογή να το αγοράσεις σιγά σιγα και όχι σαν σύνολο. Πολλά τα λεφτά βρε αδερφέ. :(

Καλή συνέχεια
 
Καλως ηρθες ellemphriem στο νοσταλγικο φορουμ μας!!!

Εδω θα ξυπνησεις πολλες αναμνησεις!!!!!

Παει πολυ καιρος....χρονια θα ελεγα που εχω να δω μια καλη ποιοτικη

σειρα στην ΤV!!!
 
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχω δει τίποτα καλό τελευταία, γιαυτό και δεν βλεπω πλεον τηλεόραση και έχω νοσταλγικά καταλήξει να αγοράζω DVD με παλιές σειρές (συλλεκτικά κομμάτια πλεον) για να θυμάμαι αλλά και για να περνάω καλά. Εκτός αυτού ναι παρατήρησα ότι μέσα εδώ είναι πάρα πολλά Threads τα οποία ξυπνάνε πολύ όμορφες μνήμες μέσα μου. Μπράβο παιδιά :) Όταν ψάχνεις πράγματα που δεν θυμάσαι ούτε καν πως λέγονται, το να έχεις ένα μέρος να ρωτήσεις, να αναπτύξεις και να λάβεις άμεση απάντηση με τα κατάλληλα links είναι σωτήριο. ;) Τώρα το θέμα είναι να το πάρω απόφαση να κάνω την αγορά του "You are shrouded"...... :(
 
@Ellemphriem Καλως τον! Aν θελεις να δεις κατι καλο δοκιμασε το "Band of Brothers".Ok δεν ειναι ρετρο ως παραγωγη,αλλα ειναι ως θεματολογια(WW2).
 
Με τον δευτερο παγκόσμιο έχω κόλλημα. Διαβάζω σαν τρελλή ιστορικά βιβλία. Υπάρχει το Band of brothers σε DVD να το νοικιάσω ή πρέπει να το αγοράσω μόνο απο εξωτερικό, ξέρεις;

Παρεπιπτώντως καλώς την να λές, και εγώ θα σου πω καλως σας βρήκα ;)
 
Υπαρχει στα περισσοτερα videoclubs προς ενοικιαση ;)

(και welcome on board)

:)
 
Vre Ellemphriem mono egw de se kaloswrisa!!!
 
χεχεχε.....καλός τον Wally! Ευχαριστώ, δεν έχω παράπονο, με καλοδεχτήκατε :D
 
"Όλα για το πτυχίο"

Περιπετειες και την αγωνια ενος φοιτητη νομικης σχολης για να αποκτησει το πτυχιο του ειχε σαν θεμα αυτη η σειρα, εμποδιο στον δρομο του ειχε τον προφεσορα Charles Kingsfield ο οποιος εσπερνε τον τρομο και το δεος στους μαθητες του.

Φανατικος με την σειρα ,περισσοτερο με την πρωτη σαιζον ,την 2η οπως και πολλοι αλλοι εχασα το ενδιαφερον μου.

2005855922414885878_fs.jpg


Opening Narrative

"The study of law is something new and unfamiliar to most of you, unlike any other schooling you have ever known before. You'll teach yourself law but I'll train your minds. You come in here with a skull full of mush and, if you survive, you'll leave thinking like a lawyer.'

Theme song lyrics

"First years are hard years.

Much more than you know.

With good friends to love us,

we'll fill every row.

Stay open to all things,

Unknown and new,

Then one day, we'll all say

"Hey look, we've come through

The first years."

Ιντρο αναζητειται ,την βοηθεια σας θελουμε.
 
Πίσω
Μπλουζα