Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RIO

Retro Horrormaniac
Αντιδράσεις
90.375
Από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψα το retromaniax, το αγάπησα πραγματικά και πάντα προσπαθούσα να βάζω και γω ένα από ένα λιθαράκι. Δυστυχώς η "ειδικότητα μου" ( τρόμου ,b-movies κλπ) δεν πολυταίριαζε με την υπόλοιπη θεματολογία και τα ενδιαφέροντα των υπόλοιπων μελών. παρόλα αυτά εδώ μέσα βρήκα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, εκπληκτικές πληροφορίες και εξαιρετικά παιδιά. Όλα τα ωραία όμως έχουν και ένα τέλος και πρέπει να ξέρεις πότε να αποχωρήσεις. Να περνάτε όλοι καλά παιδιά και να κρατάτε το φόρουμ στο υψηλό επίπεδο που το ξέρουμε και του αξίζει... :) :)

Αγαπητε Rio σεβομαι φυσικα την αποφαση σου αλλα ελπιζω να το ξανασκεφτεις. Δεν υπαρχει καμια προκαταληψη υπερ ή κατα κινηματογραφικων ειδων ποσο μαλλον στα Θριλερ. Εχεις δει πολλα Ελληνικα φορουμ με τοσο εκτενη υποφορα περι Θριλερ/Τρομου και λοιπων?

Αν το θεμα ειναι η δημοσκοπηση, να σου πω οτι το καθε μελος που ξεκινα μια, εχει το δικαιωμα να την "περιχαρακωνει" οπως νομιζει - αυτη ειναι και η ομορφια της - η μοναδικοτητα που εχει. Γι αυτο το λογο θα παρατηρησεις οτι υπαρχουν δημοσκοπησεις για παρεμφερη (εστω επιφανειακως) θεματα.

EDIT: Σε περιπτωση που δεν αναθεωρησεις, με στεναχωρει το γεγονος διοτι εισαι ενα μελος που προσφερε πολλα και δεν δημιουργησε ποτε θεμα. Κινηθηκες παντα πολυ αξιοπρεπως και διακριτικως εδω μεσα!

Wally όχι προς θεού, δεν έχει να κάνει με το θέμα για τις σταρ. Εδώ και αρκετές μέρες είχα πάρει την απόφαση. Για μια εντελώς ασήμαντη διαφωνία δεν θα έφευγα από το φόρουμ. Απλά όπως είπα νομίζω ότι "έκλεισε ο κύκλος" και σε συνδυασμό με κάποια προσωπικά προβλήματα αυτόν τον καιρό, με έκαναν να πάρω αυτη την απόφαση.

Αρα σε αποχαιρετω ηλεκτρονικα :)

Καλη συνεχεια Rio!

Μα κι εγω το ιδιο φανταστηκα, RIO.

Επειδη εγω ζητησα ξενες σταρ του κινηματογραφου στο θεμα μου, ηταν δυνατον εσυ να αποχωρουσες απο το φορουμ;!! Δε διανοηθηκα τετοια περιπτωση.

Προτεινω να το ξανασκεφτεις παντως.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμα είχες παρεξηγηθεί, σίγουρα δε θα ποστάριζες. Αμα είναι όμορφο όπως λες ("ολα τα ωραία καποτε τελειώνουν" γράφεις) γιατί δε μένεις για να μην το τελειώσεις; Κανείς δε σε διώχνει. Αλλωστε το φορουμ δεν είναι κατάσταση όπου ΠΡΕΠΕΙ να αποχωρήσεις καποια στιγμή (γράφεις "πρεπει να ξέρεις πότε να αποχωρήσεις"). Τεσπα, διαφωνώ με το ποστάριζμα, όμως εσύ ξέρεις καλύτερα.

Αυτο που λεει ο Rygar apo πανω. Δεν υπαρχει κανενας λογος να υποασχεθεις στον εαυτο σου οτι δεν θα ξαναμπεις και να το επισημοποιησεις. Μπες οποτε νιωθεις, μια φορα το μηνα, και αμα θες να γραψεις κατι μη το απαγορεψεις στον εαυτο σου. Ελπιζω να ειναι προσωρινο. Καλη τυχη με τα προβληματα που προεκυψαν.

(πριν φυγεις απαντησε μου... απο που ειναι το αβαταρ και η υπογραφη σου;; )

Και κάτι ακόμα. Δεν υπάρχουν "ειδικότητες". Ο καθένας ποστάρει ό,τι γουστάρει. Αν δεν έχει να ποστάρει κάτι ή αν η "ειδικότητά" του πιστεύει ότι δε συνάδει με το χώρο, δε φεύγει, υπάρχουν ενα σωρό αλλα σημεία να ποστάρει. Εκτός κι αν εχει χάσει το ενδιαφέρον του, κάτι που εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου κακό αλλα φυσιολογικό.

Αν δε μ'ενοιαζε η παρουσία σου, δε θα'μπαινα καν στον κόπο να ποστάρω.

Θα συμφωνησω με τα παιδια απο πανω δεν εχει νοημα να ριξεις "μαυρη πετρα" που λενε.Αν εχεις καποια προσωπικα προβληματα και δεν εχεις το χρονο ή την ορεξη ή απλα νιωθεις εναν κορεσμο και δεν σου ερχεται να μπεις στο φορουμ αυτην την περιοδο δεν σημαινει οτι αυτο θα ισχυει για παντα.Μακαρι να ξεπερασεις οτι προεκυψε και πιστευω οτι θα σου ξαναερθει η ορεξη.

επειδη σε ειχα γνωρισει στην συναντηση της θεσσαλονικης και ειχαμε πει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα με στενοχωρει πολυ αυτη η αποφαση και ειδικα γιατι στις ταινιες τρομου ειχαμε ανταλλαξει πολλες αποψεις οποτε δεν θα πιστεψω οτι αυτο ειναι το οριστικο τελος ελπιζω να επανελθεις μετα απο καποιο διαστημα δριμυτερος

Nα πω και εγω οτι ο RIO ειναι ενα πολυ αξιολογο μελος που εχει προσφερει πολλα και παντα παρακολουθουσα τα posts του με ενδιαφερον... Ευχομαι τα καλυτερα και να τον ξαναδουμε και παλι...

@rakeesh :Το αβαταρ του RIO ειναι απο την ταινια
The Brood με τον Oliver Reed.

Παρότι μικρότερος, φορουμιακα, συμφωνώ με τους παραπάνω, να μην ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Αν για πολλούς λόγους δεν μπορείς να συμμετέχεις ενεργά δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωρήσεις κιόλας. Το ξέρω ότι μπορεί να σκέφτεσαι ότι Ο καθένας λέει υιό μακρύ και το κοντό του απλά δες δοκιμαστικά αν μέχρι το τέλος του έτους μπορείς να παρακολουθείς το φόρουμ και αποφάσισε από εκεί και μετά.

Δεν ξέρω, τι πραγματικά έχει συμβεί... Αλλά, RIO, ΟΧΙ.

Ο Rio εναι απο τους εκεινους χρηστες που συμβαλουν στην "προστιθεμενη αξια " του φορουμ.Τωρα αν για λογους επαγγελματικους (και προσωπικους) , απλα ετσι νοιωθει ,πρεπει ή οφειλει να αποχωρησει ή να απεχει (οπως θελω να πιστευω να πιστευω οτι θα συμβει τελικα) ,νομιζω οτι πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση του , και να γνωριζει

οτι η "θεση" του ειναι "πιασμενη" μεχρι να επιστρεψει .

Νομιζω οτι το ποστ του Nemo αποτελει την καλυτερη κατακλειδα

Αν η αποφαση να την κανεις απο δω μεσα φιλε Rio ειναι για προσωπικους λογους τοτε δεν μπορει να σε πει κανεις τιποτα.Παντως και γω λυπαμαι που φευγεις γιατι 9 στης 10 B-Horror movies που ανοιγαμε θεματα εγω απαντουσα στης δεικες σου και συ στης δεικες μου σπανια να ασχολιοταν καποιος αλλος μαυτα τα διαμαντια :D χαρηκα που σε γνωρισα εστω απο δω μεσα αλανι και ελπιζω αν λυσεις τα οποια προβληματα μπορει να εχεις να το ξανασκεφτεις και να σε ξαναδιαβασουμε εδω μεσα.Εξαλου δες ποσοι ανθρωποι λυπουνται που φευγεις ειναι και αυτο ενα διγμα οτι η παρουσια σου εδω μεσα μονο αδιαφορη και αμελητεα δεν ηταν.Αν πχ την εκανα εγω καποιοι απο δω μεσα σαμπανιες θα ανοιγαν για το χαρμοσηνο αυτο γεγονος ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D :P

Βασίλη (RIO), είσαι από τα άτομα που έχω γνωρίσει από κοντά και χαίρομαι γι' αυτό, έστω κι αν δεν προλάβαμε ν' ανταλλάξουμε πολλές απόψεις!

Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο να πω, που δεν έχουν πει ήδη τα παιδιά πριν από μένα.... Να είσαι καλά, να προσέχεις & να θυμάσαι ότι τόσο το φόρουμ, όσο και οι συναντήσεις είναι πάντα ανοιχτά για σένα! :flower:

RIO, είσαι, χωρίς υπερβολή, ένας από τους εμβληματικούς χρήστες του φόρουμ και πάντα απολαμβάνω τα μηνύματά σου και τις ξεκάθαρες απόψεις σου. Εύχομαι η απόφαση να είναι προσωρινή και να πρόκειται για αποχή μικρής διάρκειας και όχι για αποχώρηση. Ό,τι σε στενοχωρεί να ξεπεραστεί σύντομα και να επανέλθεις δριμύτερος.

Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω απ'ότι είπαν όλοι οι προλαλήσαντες...

Ελπίζω να είναι μια προσωρινή αποχή...

Εύχομαι τα προσωπικά σου προβλήματα να ξεπεραστούν και να επανέλθεις με το καλό.

Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος να ανακοινώνει κανείς την αποχώρησή του αφού δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι πρέπει να ποστάρεις οπωσδήποτε όσο είσαι μέλος... Εκτός και αν υπήρξε παρεξήγηση. Αλλιώς απλά απέχεις και αν σου έρθει η όρεξη μπαίνεις να δεις τι γίνεται και ποστάρεις κιόλας άμα θες. Μετά όμως από μία τέτοια ανακοίνωση, ακόμα και αν θες όντως να ποστάρεις κάτι μετά από ένα μήνα ας πούμε, θα το σκέφτεσαι και θα λες, "όχι μωρέ, αφού τους είπα ότι θα αποχωρήσω, θα φανεί κάπως" και άλλα τέτοια. Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τέτοιους περιορισμούς στους εαυτούς μας, εκτός και αν υπάρχει όντως κάποιος σοβαρότερος λόγος.

Πίσω
Μπλουζα