Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν...

Imgema είπε:
ακόμα και αν θες όντως να ποστάρεις κάτι μετά από ένα μήνα ας πούμε, θα το σκέφτεσαι και θα λες, "όχι μωρέ, αφού τους είπα ότι θα αποχωρήσω, θα φανεί κάπως" και άλλα τέτοια.
Ακριβώς όπως το είπες.

Βέβαια του δίδεται η εφκαιρία να επανέλθει με ενα welcome θρεντ του στυλ "σιγά μη σας αφήσω!" ;) . Εγώ παντως έτσι θα εκανα, θα ποστάριζα ενα "αντε γεια", μετά αναγκαστικά λόγω του μέγιστου βεληνεκούς μου, το φόρουμ θα εχανε επισκεψιμότητα, μετά από 1 διμηνο θα ξανάμπαινα και θα'λεγα ενα "I'm back!" και θα μου ανέβαινε και η ψυχολογία (και η επισκεψιμότητα του φόρουμ αφου είμαι Εγώ)

Κάνω λίγο χούμορ μπας και τον πείσουμε να μείνει :D
 
Φιλε Βασιλη/Rio πραξε οπως καταλαβαινεις εσυ καλυτερα.Ευχομαι να λυσεις γρηγορα τα οποια προβληματα σε απασχολουν και να σε εχουμε παλι κοντα μας.

Καλο καλοκαιρι και να περνας καλα.
 
Να πω κι εγώ κάτι ... ναι, όλα τα ωραία τελειώνουν, αλλά το καλό με τα φόρουμ είναι ότι τα γραπτά μένουν στη διάθεση κάποιων άλλων στο μέλλον, αποκτούν μια δική τους ζωή και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, μια που μπορεί κανείς να τα ανασύρει και να τα ζωντανέψει ακόμα και μετά από χρόνια! Προσωπικά εύχομαι ό,τι είναι που σε προβληματίζει να είναι περαστικό και να σε ξαναδούμε σύντομα να γράφεις!
 
Πίσω
Μπλουζα