Όλες οι πίστες του Bubble - Bobble

Πόρωση. Και έχει και άλλα games εκεί. :)
 
Εκτός από αυτές τις πίστες, υπάρχουν άλλες 100 πίστες που αφορούν στο Super bubble bobble. Οι πίστες αυτές έχουν την ίδια σχεδίαση, αλλά διαφορετικά χρώματα και εχθρούς σε κάθε πίστα.

Για να τις παίξεις, πρέπει στην εισαγωγική οθόνη του παιχνιδιού (εκεί που κάνεις τα συστήματα), να κάνεις ένα σύστημα, που σου αποκαλύπτεται, όταν τερματίσεις το κανονικό παιχνίδι και με τους δύο παίκτες.

Το σύστημα είναι Start, Jump, Bubble, Left, Right, Jump, Start, Right. Τότε θα δείτε στην οθόνη να εμφανίζεται το λογότυπο Super, πάνω στο σήμα Bubble Bobble
 
Και μιας και ειπαμε συστηματα, να αναφερω και 2 λεξεις τα οποια αμα τα γραψεις για τελικο ονομα σου δινει μπονους αντκειμενα: SEX, ναι και πραγματικα ειναι πολυ καλο ;) σου δινει στις πρωτες πιστες ολες τις καραμελες και παπουτσια + καποια παρακατω. TAK, το οποιο το βρηκαμε καταλαθος, διοτι το ονομα του φιλου μου λεγοταν Τακης και δινει πολλα χταποδακια :) Δεν θυμαμαι για την ωρα αλλα :)
 
όταν έχανες, μπορούσες νά γράψεις κάτι απ τά παρακάτω γιά "εξτρα δυνατά" δώρα:

KIM, I.F. MTJ , NSO , SEX H.! YSH Τό ΤΑΚ δέν τό ήξερα... :) Όπως επίσης δέν ήξερα τό σύστημα γιά τό super bubble bobbleΜόνο τήν πλακέτα super bobble bobble ήξερα :) Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις.. χαχαχα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα