Ώρα για emulation

Μάλλον θα χρειαστούμε και screenshot,όχι μονο εντυπώσεις.. :)

Προτείνω πριν την βάλεις στο ρεύμα αστην να στεγνώσει (κάπου σχετικά ζεστά) από τυχόν υγρασία μέσα της, όπως και το "τροφοδοτικο".
 
Προτείνω πριν την βάλεις στο ρεύμα αστην να στεγνώσει (κάπου σχετικά ζεστά) από τυχόν υγρασία μέσα της, όπως και το "τροφοδοτικο".
Μου θυμίζεις την δικιά μου, που όταν την έβγαλα το 2003, την έβαλα στην βρύση και την έπλυνα. (πλην της motherboard ,φυσικά). Τρείς μέρες στέγνωνε.:biglaugh::biglaugh:
 
λοιπόν...αφού κατέβασα όλα τα πίξελ από το φόρουμ...(όσο σκέφτομαι πόσο πλήρη ήταν η συλλογή που πέταξε η μητέρα μου κατά την διάρκεια της θητείας μου τρελαίνομαι...) σκέφτηκα να ασχοληθώ λίγο με την παροπλισμένη αμίγκα...όμως κάπου διάβασα για τον winuae και τελικά τον ινσταλαρα...Έβαλα να παίξω κάτι που στην 1200 δεν έπαιζε και είχα ασχοληθεί μαζί του μόνο στο cpc6128...Βatman the movie για όσους θυμάστε... Ocean software 1989...αφού έφαγα τα μούτρα μου έβαλα άπειρες ζωές και εκεί τελικά που άλλαξα πίστα ...κόλλησε. Έβρισα όπως τον παλιό καλό καιρό όμως το pacman και τα άλλα προϊόντα του ανερούση δεν ήταν στο χέρι μου για να φάει την κλασσική "σφαλίαρα" και την πλήρωσε το πανάκριβο bluetooth ασύρματο πληκτρολόγιο της logitech...ευτυχώς δεν έσπασε:biglaugh:

Έβαλα και άλλα...pirates...cannon fodder( θυμήθηκα το υπέροχο sampled τραγούδι της εισαγωγής... θεέ μου πόσα χρόνια πέρασαν;; ;) .

Έτσι η αμίγκα δεν βγήκε από το κουτί της ακόμα...επιφυλάσσομαι...

Ρε γαμώτο πόσο εθιστικά ήταν αυτά τα παιχνίδια παρά τα πλέον παρωχημένα γραφικά τους... θα κατεβάσω και άλλα ρομ και στο μέλλον θα τα μετατρέψω σε δισκέτες για την αληθινή αμίγκα με το καλώδιο που λέτε.
 
ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα...πως θα κάνω το winuae να μην μου ζητάει να βαλω την αλλη δισκέτα αφού εχω ηδη επιλέξει 2 drives; Μου το έκανε στο shadow of the beast και ζητά δισκέτα...τι κάνω;;;
 
Εγώ προτείνω κατά πρώτο λόγο emulation. Μπορείς να ξεπατώσεις το εικονικό μηχάνημα και να παίξεις όλα τα παιχνίδια με τα οποία έχεις πρόβλημα. Μετά, βάλε κάπου και την Amiga για να παίζεις τα αγαπημένα σου εκεί.
 
παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος με το winuae...δεν μπορώ να ανεβάσω παιχνίδι με πολλές δισκέτες...μόλις το ξεκινήσω μου ζητάει δισκέτα...πατάω f10 αλλά μόλις επιλέξω την επόμενη κάνει ρεμπουτ...τι κάνω λάθος;;;
 
spyros_s είπε:
παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος με το winuae...δεν μπορώ να ανεβάσω παιχνίδι με πολλές δισκέτες...μόλις το ξεκινήσω μου ζητάει δισκέτα...πατάω f10 αλλά μόλις επιλέξω την επόμενη κάνει ρεμπουτ...τι κάνω λάθος;;;
πολυ ευκολα ,το εκανα συνεχεια ,νομιζω με alt +tab αν εισαι full screen βγαινεις στο desktop και κανεισ drag n drop (το εικονιδιο του adf)κατω στο winuae! ή αν ειναι window πατας το κουμπι του scroll και μετα drag n drop παλι το adf!Αν κανω λαθος διωρθωστε με.
 
Δεν το ήξερα ότι το Winuae αλλάζει δισκέτες με drag'n drop!!! Εγώ πάντως ενεργοποιώ 4 φλόπια (σε Α500 δεν νομίζω να παίζει λόγω kickstart, εκτός και αν επιλέξετε 2.04) και 1 adf στο καθένα. ΟΤΑΝ...ασχολούμουν με Winuae γιατί τώρα το έχω αντικαταστήσει με πραγματικό αμιγκάκι...
 
παιδιά το έκανα...σας ευχαριστώ έστω και για την καθυστερημένη βοήθεια.

Ώς κλασσικός νεοέλληνας τεμπέλης έχω βολευτεί με τα winuae και δεν έβγαλα την αμιγκα από το κουτί :D
 
emulation

EMULATION ΜΟΝΟ ΜΕ SOFTWARE

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ PC,

OΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ SPECTRUM?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Γεια σου φίλε και καλωσήρθες. Καταρχήν θα ήταν καλύτερο να γράφεις με μικρά, πρώτον γιατί είναι ευανάγνωστα και 2ον γιατί στην ιντερνετική διάλεκτο είναι σαν να μας φωνάζεις (το ξέρω ότι δε μας φωνάζεις)... Επίσης πέρνα μια βόλτα από τους κανονισμούς. Στην υπογραφή μου θα βρεις το λινκ. Στο θέμα μας τώρα, εδώ θα βρεις τον ΜΕΓΑ emulator για το αμιγκάκι... Θέλει λίγο ψάξιμο και διάβασμα πώς και γιατί, αλλά εδώ είμαστε....

Σου υπενθυμίζω τους κανονισμούς!...
 
Πίσω
Μπλουζα