ΑΝΤΙΟ

Danaithess

RetroN00b
Joined
20 Mαϊ 2011
Μηνύματα
11
Αντιδράσεις
0
Καταρχήν χαίρομαι που σας γνωρίζω ή μάλλον που επικοινωνώ μαζί σας γιατί διαβάζω τις ιστορίες σας εδώ και αρκετό καιρό. Είπα να δοκιμάσω να σας συστηθώ με αυτόν τον τρόπο. Φανείτε επιεικείς και είμαι ανοιχτή σε σχόλια και παρατηρήσεις γιατί είναι το πρώτο φανφικ που έχω γράψει. Για την ακρίβεια είναι ένα γράμμα και ένας μικρός επίλογος.

Αγάπη μου,

Δεν ξέρω τι μʼ έπιασε και σου γράφω απόψε, τι είναι αυτό που ειδικά σήμερα έκανε την απουσία σου πιο αισθητή από κάθε άλλη φορά. Ίσως το χιόνι που πέφτει και πάλι και από το παράθυρο, ίσως το ζωηρό γέλιο μιας ανέμελης έφηβης που θυμίζει τόσο το δικό σου. Και εκείνο το ζευγαράκι που κάνει βόλτες αγκαλιασμένο, πόσο το ζηλεύω!

Ένας χρόνος. Ένας χρόνος από τότε που έκανα το λάθος να σε αφήσω να φύγεις, που άνοιξα τα χέρια μου αντί να σε σφίξω δυνατότερα. Γιατί το ήξερα ότι θα έπραττες το σωστό, άλλωστε αυτό έκανες πάντα και αυτό αγάπησα σε σένα. Αλλά εγώ, το κακό παιδί του Σαιν Πωλ; Πώς μπόρεσα να ακολουθήσω τους κανόνες; Ίσως γιατί ήθελα να σου μοιάσω, για μια φορά να μην είμαι τόσο εγωιστής. Κι όμως αν και ξέρω ότι είσαι ίσως περήφανη που τα κατάφερα, ο πόνος είναι ακόμη αβάσταχτος.

Για μένα είναι μια ακόμη άγρυπνη νύχτα. Όσο κι αν τσακίζω το κορμί μου στην κούραση, η σκέψη σου διώχνει τον ύπνο μακριά. Βλέπεις, κάποτε ονειρευόμουν ότι το τελευταίο πράγμα που θα έβλεπα πριν κοιμηθώ θα ήταν το γλυκό σου, φακιδιάρικο μουτράκι σου. Κι η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή. Μοναδικοί μου σύντροφοι το αλκοόλ και η φυσαρμόνικά σου. Θυμάμαι ακόμη το τραγούδι μας και γίνομαι λιώμα παίζοντάς το.

Γιʼ αυτό οι κριτικοί θαυμάζουν τον σπαραγμό που βγάζω στο θρήνο του Ρωμαίου. Γιατί σπαράζω κι εγώ μέσα από αυτόν. Σε έχω χάσει για πάντα μικρή μου Ιουλιέτα κι ο χωρισμός μας ήταν ένας μικρός θάνατος.

Αντίο καρδιά μου,

Τέρυ

Το βλέμμα του έπεσε πάνω στην ξεχασμένη εφημερίδα: «Ο Γάμος της χρονιάς. Ο Γουίλιαμ Άλμπερτ Άρντλευ παντρεύτηκε σήμερα την εκλεκτή της καρδιάς του Κάντυ Γουάιτ. Η δεξίωση, στην οποία παραβρέθηκε ολόκληρη η καλή κοινωνία του Σικάγο, πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή έπαυλη των Άρντλευ στο Λέικγουντ». Ήπιε μια τελευταία γουλιά κι ύστερα όλα σκοτείνιασαν.
 
[edit] Don είναι στο υποφόρουμ της Κάντυ και είναι fanfic ;) [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έκανα κάτι λάθος; Νόμιζα ότι το ανάρτησα σωστά. Αν ναι, μετακινήστε το ελεύθερα.
 
Καλώς όρισες Danaithess.

Όχι δεν έκανες τίποτα λάθος. Απλά ο Don μπερδεύτηκε :D

Πάντως οι φαν του Άλμπερτ θα κάνουν πάρτι για το γάμο
 
Ωραία. Και να φανταστείς ότι εγώ δεν είμαι.
 
Danaithess είπε:
Ωραία. Και να φανταστείς ότι εγώ δεν είμαι.
Δεν πειράζει... ίσως γίνεις στην πορεία... :p

Όμορφη ιστοριούλα!!! Αν και... στενοχωρέθηκα για τον καημένο τον Τέρρυ... :(



...δε φαντάζεσαι πόσο... :cheers: :cheers: :cheers:
 
Υπάρχει και μία alla canzone εκδοχή μιας παραπλήσιας (περί χωρισμού και γάμου με άλλονε) ιστορίας: «Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν» (σε κάπως πιο βλαχομπαρόκ βέβαια).
 
Και που μπορούμε να τη διαβάσουμε? Url υπάρχει?
 
Juanita, αν και φέρεις το ένδοξο όνομα της αδελφής μου, δε θα σου κάνω το χατήρι. :) Μετά από 27 χρόνια θα αλλάξω προτιμήσεις? Εγώ ήμουν και είμαι φαν του Τέρυ μέχρι το κόκαλο. Και ναι σε βλέπω πλάνταξες στο κλάμα. Αφού λέω να σου γράψω άλλη. :p

Dimitrissss, μπορείς να μη χαλάς το συναίσθημα? :p Μόλις σκότωσα τον παιδικό μου έρωτα, δείξε λίγο σεβασμό σε παρακαλώ! χαχααααααααααα!
 
Danaithess είπε:
Juanita, αν και φέρεις το ένδοξο όνομα της αδελφής μου, δε θα σου κάνω το χατήρι. :) Μετά από 27 χρόνια θα αλλάξω προτιμήσεις? Εγώ ήμουν και είμαι φαν του Τέρυ μέχρι το κόκαλο. Και ναι σε βλέπω πλάνταξες στο κλάμα. Αφού λέω να σου γράψω άλλη. :p  


Να υποθέσω πως μου την ετοιμάζεις ήδη;;;; :) Δε θέλω πολλά... απλά να παντρεύονται στο τέλος η Κάντυ με τον Άλμπερτ και να ζουν τρισευτυχισμένοι και πάντα ερωτευμένοι το υπόλοιπο της ζωής τους!!! :cheers:
 
Αυτά μόνο; Εντάξει, με πόνο ψυχής βέβαια. ;)
 
Πίσω
Μπλουζα