ΑΝΤ1 GOLD - ANTENNA 20 Years The Channel

ChristosM

RetroNuts!
Joined
15 Απρ 2008
Μηνύματα
1.993
Αντιδράσεις
926
thebest20 είπε:
Έστω το MEGA COSMOS που υπάρχει στη NOVA έπρεπε να δείχνει τέτοιες σειρές,ή να φτιαχτεί κάποιο κανάλι στην NOVA να παίζει παλιές σειρές του MEGA!Βέβαια όλοι δεν έχουν τη δυνατότητα για NOVA,αλλά είναι κι αυτό μια ελάχιστη λύση (πχ οι δικοί μου έχουν NOVA),όπως υπάρχει ο ANT-1 Gold
Στη NOVA δεν υπαρχει ουτε MEGA COSMOS ουτε ANT-1 Gold.

Αυτα εκπεμπουν μονο για τους τους Ελληνες εκτος Ελλαδος. Τελικα για να ξαναδει κανεις παλιες σειρες θα πρεπει να φυγει απο την Ελλαδα!
 
ChristosM είπε:
Στη NOVA δεν υπαρχει ουτε MEGA COSMOS ουτε ANT-1 Gold.Αυτα εκπεμπουν μονο για τους τους Ελληνες εκτος Ελλαδος. Τελικα για να ξαναδει κανεις παλιες σειρες θα πρεπει να φυγει απο την Ελλαδα!

Έλα ντε! Αυτό λέγαμε με μια φίλη μου! Σύντομα το Μέγκα Κόσμος θα προβάλλει το Τελευταίο Αντίο... Υπήρχε περίπτωση να το έβαζε εδώ το μέγκα ελλάδος??? Μια "Επιφάνεια" και πολύ μας πάει!
 
Στη Nova υπάρχει σίγουρα ANT-1 Gold...έβλεπα πέρισυ εκπομπές της Άννας Βίσση "Με αγάπη Άννα" και παλιές εκπομπές με Ρούλα Κορομηλά και Ciao Ant-1!!!!!!Αυτό που προβάλλεται στο εξωτερικό είναι το Ant-1 Pacific.Όσο για το Mega εννοούσα το Mega Extra που έχει ξεκινήσει,αλλά βάζει κυρίως αθλητικά!
 
Πλέον το Αντ1 Gold εκπέμπει ΜΟΝΟ για τους Έλληνες της Αμερικής. Έχει πάψει να μεταδίδεται από οπουδήποτε αλλού.
 
ΑΝΤ1 GOLD

Ο ANT1 ειχε και καναλι στην ΝΟΒΑ ονοματι GOLD για αυτον ακριβως τον σκοπο (η χαρα του ρετρολαβερ) αλλα δυστυχως απο θεαματικοτητα παπαλα και για αυτο εκλεισε. :xm:
 
Και για αυτό που ειπώθηκε για τον Αντ1 gold όποιος θέλει, πρέπει να έχει friends from usa/canada διότι μόνο εκεί εκπέμπει πια... Και φέτος έβαλε και τη "Γόβα Στιλέτο".

Άντε να δούμε, άντε να δούμε!! ;) ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου ANT1, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με την υπόθεση μεταβίβασης της Forthnet, θα ανεβάσει ξανά στην πλατφόρμα της Νονa το κανάλι ΑΝΤ1 Gold, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών από τη δημιουργία του ΑΝΤ1 TV.

(Πηγη: Παρόν-Satleo)
 
Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου ANT1, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με την υπόθεση μεταβίβασης της Forthnet, θα ανεβάσει ξανά στην πλατφόρμα της Νονa το κανάλι ΑΝΤ1 Gold, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών από τη δημιουργία του ΑΝΤ1 TV.

(Πηγη: Παρόν-Satleo)
 
Λιγη υπομονη βρε παιδια, δεν εχει ερθει ακομα η ωρα των εορτασμων. Ειδικα τωρα για τον ΑΝΤ1, τα περισσοτερα ρετρο προγραμματα θα μεταδοθουν απο τον ΑΝΤ1 Gold που θα ξεκινησει και παλι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χρήστο ισχύει αυτό που λες. Πάντως οι Έλληνες της Αμερικής έχουν απολαύσει πράματα και θάματα. Έκπτωτος άγγελος, γελοίον του πράγματος, εύθυμη- χήρα, ανατολικός άνεμος, 13ο Κιβώτιο, εις θάνατον κι έρχονται κι άλλα... άντε να δούμε. Από τέλη Αυγούστου θα γίνει ό,τι είναι να γίνει.
 
δεν ανέβηκε ακόμα το ANT-1 Gold?
 
Ενώ στην Ελλάδα εμείς περιμένουμε να δούμε κάτι αγαπημένο στην Αμερική και συγκεκριμένα στον Antenna Gold (μ'αρέσει που θα το βάζαν πάλι και στην Nova, έλεος) προβάλλει

Διπλανή Πόρτα: κωμωδία του 1998, έπαιζε πριν τους Παντρεμένους, κάθε Τρίτη βράδυ με Κωνσταντίνου και Σοφιανό σε καταστάσεις που τα σπάνε.

Έλλη και Άννα: Από την πέμπτη δημοτικού (2002) έχω να το δώ, με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου (να κεντάει όπως και στους Σταύλους με την ερμηνεία της) και την Νόρα Βαλσάμη ως 2 γυναίκες και κολλητές φίλες με παιδιά που συγκατοικούν μαζί. Αυτοτελή και super επεισόδια ειδικά αυτό με τον Νίκο Γαλανό αν θυμάστε.

Ο Κύριος Συνήγορος και το Γαλάζιο Διαμάντι (για τους retroλάτρεις από τα σίριαλ που δεν παίζει συχνά ο ΑΝΤ1)

Αντίστροφη Μέτρηση: του 2003 με Σταθακοπούλου και Χατζησάββα, δεν μας αφορά.

Μπάμ: οι φάρσες του Χρήστου Φερεντίνου, από το 2006 έχουν να το βάλουν, στο διαδίκτυο υπάρχει η φάρσα με τον Παϊτέρη που είναι all the money.

Βαμμένος Ήλιος: με γερό casting και το θέλουμε σε επανάληψη

Μια Ζωή Για την Έλσα με Σταθακοπούλου στο peak της καριέρας της.

Στο Σκοτάδι: τηλεπαιχνίδι με τον Πυριόχο του 2001 που έπαιζε τα weekend, δεν μας αφορά.

Και σπάνια σίριαλ: Μπαμπάς και Φιλαράκος και Βασίλης, Ιάσων και Ντόκυ.
 
Την ώρα που μαθαίνουμε ότι δεν θα βάλουν το αρχειακό τους υλικό για τα 20 χρόνια του ΑΝΤ1, την ίδια ώρα που λέμε ότι ο διαγωνισμός της πλάκας και ότι θα κάνουνε επέτειο στην Ελλάδα με την Λόλα και τον Tai, στην άλλη πλευρά, στην Αμερική οι ομογενείς στον ΑΝΤ1 Gold βλέπουν ιστορικές στιγμές.

Να σας πω τι θα δούνε στην Αμερική που εμείς μεχρι την καταστροφή του κόσμου δεν θα δούμε.

Έλα Ν'Αγαπηθούμε: πενιχρό σίριαλ του 2006 (ασχολίαστο) αντίπαλο δέος του πετυχημένου ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ του Mega, με τον ΜΠΑΜ και ΚΑΤΩ Λάμπη Λιβιεράτο σε υποκριτικές ικανότητες 20 χρόνια μετά.

Ζωή Πατίνι: Σίριαλ του Γιώργου Κωνσταντίνου του 1995-1996, με πολύ συμπαθητικό story και με casting δευτέρας διαλογής.

Σοφία Ορθή: μέχρι το 2004 το είχαν κάψει από τις επαναλήψεις, μια Σοφία Αλιμπέρτη στο peak της καριέρας της, ο Γκλέτσος να τα δίνει όλα (!!) , η Εβελίνα Παπούλια προ 2 Ξένων, η πρώην γυναίκα του Μικρούτσικου που παρουσίαζει τα Τζόκερ στην ΕΡΤ, και ο αείμνηστος Νίκος Γαροφάλλου. Η ιστορία διαδραματίζεται σε νοσοκομείο (κάτι ξέρουμε εμείς από ιατρική). Υ.Γ.: Το πλάνο από το νοσοκομείο είναι το σημερινό ΟΚΑΝΑ των τοξικομανών στην γειτονιά μου.

Το Γαλάζιο Διαμάντι: καρασυλλεκτικό, αλλά όταν θα καταστραφεί ο κόσμος θα το δουμε.

Για Μια Γυναίκα Και Ένα Αυτοκίνητο: το υποκριτικό ταλέντο της Λίνας Σακκά (+18) που βλέπουμε μετά τα μεσάνυχτα σε επανάληψη και στο Gold προβάλλεται. Κάθε καλοκαίρι μεσημέρι το βλέπαμε , κωμωδία του Μανουσάκη με επιτυχία, 2001-2002. Η Chevrolet αμαξάρα κλέβει την παράσταση.

Ταύρος Με Τοξότη: Καλά μέχρι να το ξαναδούμε θα το βλέπουν κατά 90% τα εγγόνια μας, καλά εμάς το πενιχρό Sera Sera μας έδωσαν και στους ομογενείς την σειρά-μύθος του ΑΝΤ1;, αν είναι δυνατόν έλεος.

Το Τίμημα του Πάθους: Αν κι αυτό έπρεπε να το βάλουν στην Ελλάδα, αντί για την Κλεμμένη Ζωή με το Αστροπελέκι Ρένια σε xx ερμηνεία.

Μη Μου Λες Αντίο: τα πιτσουνάκια θα παίζουν φέτος σε κωμωδία στον ΑΝΤ1, tespa Μουράτ και Χριστίνα, εγώ το έβλεπα στις επαναλήψεις του 2005, όταν έπαιζαν έβλεπα Απαράδεκτους σε Ε, η σειρά Μη Μου Λες Αντίο 50αρια έκανε, και έπαιζαν και ο Τσιμιτσέλης ως βουτυρόπαιδο και η πρώην άσχημη νύν όμορφη Μαρία μετά του συζύγου της. (Αγγελική Δαλιάνη).

Πρωινός Καφές: θεος συγχωρέστον, τώρα 10 με 1 Μαζι, στους ομογενείς προβάλλουν τις εθνικές στιγμές της Ελένης μας.

Βότκα Πορτοκάλι: Καλή η Λεκάκη και σε αυτό το σίριαλ ως χωρισμένη γυναίκα ενός λογιστη άχρηστου (Κόκλας), αλλά παίζεται και στην Ελλάδα, ασχολίαστο.

Λευκός Οίκος: Καρύδη, Καφετζόπουλος, Αθερίδης, Λούδαρος ήθελαν να δέσουν το τηλεοπτικό σιρόπι αλλά έμεινε χωρίς δέσιμο, τότε οι 3 από τους 4 έπαιζαν στο video clip Apisti.Com

Έρωτας Κλέφτης: έπαιζε και η "ποιοτική" Βέρα Λάμπρου, ο Ζαλμάς δίχως μούσι αλά παπα Ιωάννη, η Βολιώτη μετά το Λόγω Τιμής και ένα casting καλό.

Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη: Άρε Φιλλιπίδη, ας μην πήγαινες ΑΝΤ1, με αυτή την σειρά δεν έκανε ποσοστά αλά 50-50 ή Λάκη Λάκη, επίσης η Παπούλια έπαιζε, η Μάγδα από το ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ, η Μάρθα Βούρτση που αγαπούσε τον Μπάμπη-κλέφτη και ο Λάζαρος από τα ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ δίχως μούσι.

Επίσης προβάλλεται στο Gold το συλλεκτικό Μάλιστα Κύριε του 1991 παρακαλώ που από το 2002 έχουμε να το δούμε σε νυχτερινές επαναλήψεις.

Αυτά ενώ εμείς δυστυχώς απολαμβάνουμε

Πόντιους, Λόλες, έναν Σπύρο Σούλη εξ'Αμερικής αυτά μας ρίχνουνε στην μάπα.

Υ.Γ.: Σε όλα τα torrents (απαγορευμένη λέξη) όλα τα σίριαλ του ΑΝΤ1 τα συλλεκτικά σκίζουν σε download
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν ακούστε τι παίζει ο ANT1 Gold, την ώρα που εμείς είδαμε σήμερα 3 σίριαλ του Ρώμα απανωτά.

Θα Μιλήσεις Με Τον Δικηγόρο Μου: Ο Γιάννης Μπέζος μετά το τέλος των Απαράδεκτων στο Mega πήγε στον ΑΝΤ1 με την γυναίκα του, Ναταλία Τσαλίκη σε μια σειρά αντίθετο του Άκρως Οικογενειακόν, που ότι κι αν γίνει κατευθείαν στο δικηγόρο πάει, η σειρά δεν έκανε επιτυχία όπως οι Απαράδεκτοι και η μετέπειτα σειρά του Της Ελλάδος Τα Παιδιά.

Τρικυμία: Του Στράτου Μαρκίδη, μεγάλη επιτυχία του 1998 με πρωταγωνιστή τον Θανάση Ευθυμιάδη μετά το Dolce Vita.

Καθένας Με Την Τρέλλα Του: Κι εγώ με την umbrella μου, το θυμάμαι 2 ετών το trailer , το casting δεν θυμάμαι τώρα...

Η Καλή Πεθερά: Η Γιουλάκη μετά το Ρετιρέ σε ένα συμπαθητικό σίριαλ μαζί με το cult ζευγάρι των 80s ταινιών Σταμάτη Γαρδέλη και Έφη Πικουλά.

Άγγελος Κατά Λάθος: Με τον Λάμπη Λιβιεράτο πριν πει το Ας Είχα Την Δύναμη σε σίριαλ του Κωνσταντίνου

Αυτά παίζουν την ώρα που εμείς απολαμβάνουμε την Λόλα Λάλου σε Επανάληψη.
 
Από αυτά μόνο την Τρικυμία θυμάμαι.Την Καλή Πεθερά τη θυμάμαι αμυδρά!
 
Νέα από τον ANT1 Gold. Την ώρα που μαθαίνω ότι ο ΑΝΤ1 διοργανώνει διαγωνισμό με πρόσωπα γεννημένα την 31/12/1989 για να τους κάνει πανελίστες ή δευτεραγωνιστές σε σειρές και εκπομπές και ενώ εμείς περιμένουμε αν θα βάλουν μυαλό στο Μαρούσι, σας λέω ότι party κάνουν στις ΗΠΑ με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 Gold.

Συνεχίζονται τα σίριαλ: Θα Μιλήσεις Με Τον Δικηγόρο, Καθένας Με Την Τρέλλα Του, Άγγελος Κατα Λάθος, Τρικυμία, Καλή Πεθερά, Γαλάζιο Διαμάντι

Ξεκινάω με τις νέες αφίξεις

Το Παιχνίδι Της Συγνώμης: Ο Πασχάλης Τσαρούχας ποδοσφαιριστής παντρεμένος με την μοντέλα Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη μαθαίνει ότι ήταν call girl, παίζει και η Ζέτα Δούκα, ο Τάκης Βαμβακίδης (ο ΠΛΑΤΣΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΛΟΥΤΣΑ)

) ως αστυνόμος και η κυρία προέδρου ΑΝΤ1 Μαρί Κυριακού όχι να δίνει φιλανθρωπίες αλλά να προσφέρει υπηρεσίες αα επιπέδου παρακαλώ, Μίνωα για κάνε μια παρέμβαση .... με αγάπη!!!!, και ο Μάνθος χωρίς την porsche ως νταβατζής της κυρίας με αγάπη, και το Γωγουλίνι χοντρή και ξανθιά πριν την ανακαλύψει ο Γιάννης Φλωρινιώτης.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 GOLD
 
Κι άλλα νέα από τον ANT1 Gold. (λες και είμαι καθηγητής που λέει το πρόγραμμα του σχολείου για αύριο στα γυμνασιόπαιδα είμαι χαχα)

Οι σειρές που θα παιχτούν είναι:

Όσο Υπάρχει Αγάπη: Υπάρχουν και αδιάφοροι τηλεθεατές. Μια από τα ίδια. Σειρά της Άννας Ανδριανού που κλέβει τον άντρα μιας άλλης.

Sex Revolution: Βάσια Παναγοπούλου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σόφη Ζαννίνου, Φρόσω Λύτρα και Βάσω Γουλιελμάκη κάνουν την σεξουαλική τους επανάσταση. Η σειρά δεν έκανε θραύση αφού όλοι έβαζαν Mega και λέγαν όλες "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ?" όπως έλεγε τότε η Δήμητρα. Η σειρά του ΑΝΤ1 κόπηκε και την θέση του σίριαλ την είχαν πάρει οι ΑΜΑΝ Τα Καθάρματα.

Για νεότερες εξελίξεις από το ΑΝΤΕΝΝικό Μέτωπο σε λίγες μέρες...
 
Και άλλα νέα από ANT1 Gold μεριά

1. Τα Στραβά Και Τα Ανάποδα. Οι ομογενείς το βλέπουν, εμείς;... . Τελευταία μετάδοση τα απογεύματα του 2002. Το ζεύγος Παπαδόπουλου-Τσιλύρα στο cast και της τρελλής το πανηγύρι το story.

2. ΠΛΑΚΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ. Παλιό και αγαπημένο

και 3. Τα σύνορα της Αγάπης. Όχι δεν παίζει ο ΑΝΤ1 το story της Ναζλί με του Νίκου. Αλλά το τρίο Γκλέτσου (στρατιώτη) - Μπαλτά και Παυλίδου. Σειρά δια χειρός ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ.
 
Πίσω
Μπλουζα