johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 547
Η παράσταση που κατείχε (πριν το ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ) το ρεκόρ μακροβιότητας (7 χρόνια νομίζω)- H φωτό προέρχεται από το site του θεατρικού μουσείου
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΥΑΟΥΑ - 1967/1973
"Cherie Noir"

Ένας συγγραφέας περνά μια σοβαρή κρίση, καθώς τα οικονομικά του δεν πάνε καλά, όπως και η σχέση με τη γυναίκα του. Το ταλέντο του μοιάζει να τον εγκαταλείπει και οι πάντες απομακρύνονται από κοντά του. Η μόνη που στέκεται στο πλευρό του είναι μια κοπέλα από κάποια αφρικανική χώρα, που έχει έρθει στην Ελλάδα για σπουδές, και προκειμένου να τα βγάλει πέρα εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του. Αυτή, με την αφέλεια που τη χαρακτηρίζει και την καλοσυνάτη συμπεριφορά της, κατορθώνει να ανατρέψει το κλίμα που επικρατεί, και ξαναφέρνει στο σπίτι τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.
Συγγραφέας
CABEAU FRANCOIS
Θίασος ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΚΙΑ - ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Σκηνοθεσία : ΜΠΟΥΧΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Σκηνικά : ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μετάφραση : ΜΟΥΣΑΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝ
Διανομή
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΟΡΩ : ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΟΛΑΝΖ : ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΑΤΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ : ΔΟΞΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΟΜΠΕΡ : ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ : ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΚΙΑ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ : ΝΑΖΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΥΑΟΥΑ - 1967/1973
"Cherie Noir"

Ένας συγγραφέας περνά μια σοβαρή κρίση, καθώς τα οικονομικά του δεν πάνε καλά, όπως και η σχέση με τη γυναίκα του. Το ταλέντο του μοιάζει να τον εγκαταλείπει και οι πάντες απομακρύνονται από κοντά του. Η μόνη που στέκεται στο πλευρό του είναι μια κοπέλα από κάποια αφρικανική χώρα, που έχει έρθει στην Ελλάδα για σπουδές, και προκειμένου να τα βγάλει πέρα εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του. Αυτή, με την αφέλεια που τη χαρακτηρίζει και την καλοσυνάτη συμπεριφορά της, κατορθώνει να ανατρέψει το κλίμα που επικρατεί, και ξαναφέρνει στο σπίτι τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.
Συγγραφέας
CABEAU FRANCOIS
Θίασος ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΚΙΑ - ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Σκηνοθεσία : ΜΠΟΥΧΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Σκηνικά : ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μετάφραση : ΜΟΥΣΑΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝ
Διανομή
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΟΡΩ : ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΟΛΑΝΖ : ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΑΤΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ : ΔΟΞΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΟΜΠΕΡ : ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ : ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΚΙΑ