Αγαπημένα κομμάτια από σειρές και ταινίες

γιατί αυτά πουλάνε Μπαχάρ και ότι είναι παλιό το σνομπάρουνε ενώ ότι είναι "αναπαλαιωμένο" το λατρεύουνε. πρόσφατα βγήκε μια εφαρμογή για κινητά που είναι σαν εξομοίωση μιας μηχανής φωτογραφικής μιας χρήσης (τις θυμάστε;) όπου εξομοιώνουν το σκόπευτρο (viewfinder) και περιμένεις μια μέρα...για να εμφανιστούν και καλά. και μπορείς να στείλεις αντίτυπα σε συγκεκριμένα άτομα όπως παλιά που κάναμε ανατύπωση συγκεκριμένων στάσεων του φιλμ. αναρωτιέμαι ποιος εμπνεύστηκε αυτή τη βλακεία.
 
Θυμήθηκα και πάλι ένα κομμάτι απ' την μυθική σειρά Oliver Maass που έβαζε τα Χριστούγεννα ή του 87 ή του 88:
 
Rio, αυτή τη φορά γιατί δε μας έβαλες lyrics; :p

@Uskoke Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για την εφαρμογή που λες. Τι νόημα είχε τελικά να το κάνουν; Πάλι το κινητό θα χρησιμοποιούσαν.

Σήμερα θυμήθηκα κι άλλο soundtrack που άκουγα μανιωδώς όταν ήμουν μικρή. Και πώς θα μπορούσα να το ξεχάσω άλλωστε αφού μου χάρισε κάμποσους μώλωπες και ένα ωραίο καρούμπαλο όταν κάποια στιγμή θέλησα να μιμηθώ τη χορογραφία.

Bill Medley · Jennifer Warnes -(I've Had) The Time of My Life (Dirty Dancing OST, 1987)

 
@Bajar : όντως τραβάνε με το κινητό απλώς έχουν την ψευδαίσθηση ότι τραβάνε με ρετρό φιλμ. δεν ξέρω αν παρακολουθείς τα thread μου για να δεις πόσο δύσκολο είναι να τραβάς με φιλμ ακόμη και για κάποιον σαν εμένα με εμπειρία. και τα κινητά επεξεργάζονται τις φώτο με έξυπνο τρόπο ώστε να μας αρέσουν και να φαίνονται όμορφες στο μάτι ακόμη και σε σχέση με φώτο από απλές ψηφιακές μηχανές πόσο μάλλον φιλμ. για να καταλάβεις να κάνω μια σύγκριση τα κινητά έχουν τρομερή υπολογιστική ισχύ (φαντάσου έχουν 10 δις τρανζίστορ) αλλά χάλια φακό και αισθητήρα με πολύ μικρή επιφάνεια ενώ πχ η μηχανή μου έχει μεγάλη επιφάνεια...φιλμ αλλά μικρή σχετικά υπολογιστική ισχύ και καμία σχεδόν επεξεργασία της εικόνας.
 
@Uskoke Τα παρακολουθώ τα thread σου και παρόλο που βγάζω τρισάθλιες φωτογραφίες (τουλάχιστον αυτό πιστεύω) καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς, άλλωστε μέχρι και πριν καμιά δεκαριά χρόνια κι εγώ χρησιμοποιούσα ακόμη φιλμ αναγκαστικά (μια ιστορία που θα στην πω άλλη στιγμή γιατί βγήκαμε ήδη εκτός θέματος).

Λοιπόν αυτό το thread μου έχει βγάλει όλη τη μελό εφηβεία μου. Υποτίθεται ότι άκουγα άγρια πράγματα τότε αλλά μπροστά σε μια τέτοια ιστορία πώς να μη λυγίσει ένα κορίτσι;

Roxette - It must have been love (Pretty Woman OST, 1990)

 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα