Αγαπημένη μουσική σειράς κινουμένων σχεδίων

ThunderCats με διαφορά. Ακολουθεί ο He-Man & TMOTU.
 
Ναι και το

μου αρέσει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
απ'αυτές που βλέπω εδώ θα πω το Sport Billy.

Μ''αρεσε το ελληνικό κομμάτι πάρα πολύ!!!

Sport Billy!!! Είσαι ήρωας απ' άλλο πλανήτη!!!

Sport Billy!!! Με ειδική αποστολή κομήτη!!!

χεχεχεχε

η αγαπημένη μου όμως Νο.1 (που δεν είναι εδώ μέσα) ήταν απ'το He-Man And The Masters Of The Universe :)
 
ψηφισα τη μουσικη του Δον Κιχωτη γιατι μου αρεσε πολυ και αυτη αλλα και το κινουμενο σχεδιο :)

αν ειχα και 2η επιλογη θα διαλεγα τη μουσικη του Νιλς Χολγκερσον
 
Γενικά, τα πρώτα που μου έρχονται στο νου είναι ThunderCats και SilverHawks...

Από όσα υπάρχουν στη λίστα, είμαι ανάμεσα σε Γιαπωνέζικα Παραμύθια και Νιλς Χόλγκερσον, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και την κλασικότητα των Στρουμφακίων, για αυτό και δεν ψηφίζω κανένα... :p :cool:
 
Το πρώτο που μπορώ να σκεφτω είναι Conan the Adventurer!!

Από εκείνα της λίστας, Στρουμφάκια με διαφορά.
 
Πω πωωωω ... ποια να ψηφίσεις και ποια να αφήσεις .... η μουσική επένδυση στα καρτούνς του δημοψηφίσματος όχι μόνο είναι υπέροχη [σε όλα ανεξαιρέτως] αλλά ... είναι και συνδεδεμένη με ένα σωρό γλυκιές και τρυφερές αναμνήσεις !!! Γίνεται να βάλω από μία ψήφο στο καθένα ??? Εμ, δεν γίνεται ....

Γι' αυτό .... ψηφίζω τη μουσική στο Δον Κιχώτη, με μεγάλη χαρά αφενός, που με αυτόν τον τρόπο "τιμάω" κάτι πολύ αγαπημένο "απ' τα παλιά", με βαριά καρδιά αφετέρου που αφήνω έξω όλες τις άλλες μουσικές ....
 
Ψήφισα "Γιαπωνέζικα Παραμύθια" αν και έχω την εντύπωση ότι τότε λανθασμένα στη μεταγλώτισση της ΕΡΤ τα έλεγαν "Κινέζικα παραμύθια"

Παρολαυτά προσκυνω Thundercats με διαφορά, μιας και έχω όλα τα επεισόδια και έχω τρελα!

Έχετε καμια ιδέα αν και πού μπορούμε να βρούμε και κάποια απο όλα αυτα τα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια όπως τα βλέπαμε τότε? Δύσκολο μάλλον ε?
 
Sugarcube επειδή τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε τότε είναι copyrighted δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φορουμ να δίνονται τέτοιες πληροφορίες :)
 
Αχ σορρυ δεν το σκέφτηκα! Απλά επειδή είναι κειμήλια και θα ήθελα πολύ να μπορούσα να τα ξαναδώ, γιαυτο και ρώτησα..

Ευχαριστω παντως!
 
Αδικία για τα υπόλοιπα να συγκρίνονται με... Μπαχ !!!

Μουσικώς με καλυπτουν (περισσότερο από τα άλλα) τα παραμύθια, ψήφισα όμως αντιδραστικά !

Κολαργκόλ λοιπόν μονοκούκι, χωρίς να το έχω ακούσει ποτέ, μόνο και μόνο επειδή τρία χρόνια δεν είχε ούτε μία ψήφο !!! :D :p :cool:
 
Oδυσσεια του διαστηματος φυσικα!!!Και σαν δευτερη επιλογη θα εβαζα αυτη του Σπορτ Μπιλλυ.

Παντως αγαπημενα μουσικα θεματα ολων των εποχων εχω δυο τα οποια δεν βρισκονται εδω των Thundercats (πορωση και ανατριχιλα) και Saber Rider and the Star Sheriffs η επιτομη του poser metal στα κινουμενα σχεδια.
 
Από θέμα ποιότητας σαφώς και πρώτο έρχεται το "Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ο άνθρωπος"...

Ψήφισα όμως τη μουσική από τα "Στρουμφάκια" καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, γιατί πως να το κάνουμε, τα Στρουμφάκια σφράγισαν όλη τη δεκαετία του '80...
 
Sugarcube είπε:
Έχετε καμια ιδέα αν και πού μπορούμε να βρούμε και κάποια απο όλα αυτα τα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια όπως τα βλέπαμε τότε? Δύσκολο μάλλον ε?
Οι Ελληνικές μεταγλωττίσεις δυστυχώς δεν μπορούν να βρεθούν με νόμιμο τρόπο. Αλλά στα αγγλικά, σχεδόν τα πάντα έχουν κυκλοφορήσει σε DVD boxsets.
 
Nομίζω ότι σαν τον "Ροζ Πάνθηρα" (που μάλιστα είναι σχεδόν ολόκληρη η μια πλευρά δίσκου), δεν υπάρχει κάτι μουσικά ισάξιο. Επειδή όμως φυσικά προφανώς δεν γράφτηκε για κινούμενα σχέδια, θα ψηφίσω την πολύ πιο σύγχρονη μουσική από το "Miska Muska Mickey Mouse", ή "Club Mickey Mouse", όπως το είδαμε στην Ελλάδα. Έχει πάρα πολύ ωραίο τραγουδάκι !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να πάρει την αγλική έκδοση και να βάλει αγγλικούς υπότιτλους. Συνήθως οι διάλογοι είναι σχετικά απλοί, αλλά χρησιμοποιούν συχνά κάποια ιδιώματα. Βεβαία είναι πολύ πιο δύσκολο να καταλάβει κανείς τους διαλόγους απ'ευθείας ειδικά αν μιλάνε αμερικάνικα, να πούμε! (Εγώ πήρα τον Μαγκάϊβερ στα αγγλικά, όλα τα ξένα dvd έχουν αγγλικούς υπότιτλους.)
 
Deathshadow είπε:
Oδυσσεια του διαστηματος φυσικα!!!

Η οποία κυκλοφορεί σε λίγο καιρό σε μια πιο ολοκληρωμένη εκδοχή (σε σχέση με τα παλιά releases που υπήρχαν), αφού βρέθηκαν τα original masters της μουσικής.

και μένα είναι από τις πιο αγαπημένες μου!

(επίσης θα κυκλοφορεί και ένα 2ο cd με τη μουσική επανενορχηστρωμένη με σύγxρονα μέσα, αλλά βέβαια προτιμώ πάντα το original)
 
Πίσω
Μπλουζα