Αγαπημένη μουσική τίτλων Ελλ. σειρών 80s - Μέρος Β'

RIO είπε:
Ο θείος μας ο μίμης. Θα έλεγα την έκτη εντολή, αλλά είναι από ξένη ταινία, οπότε ας μην αδικήσω τον Ζουγανέλη :) ...
Είχα χρόνια να ακούσω την μουσική από το "Ο θείος μας ο Μίμης" και τώρα που την ξανάκουσα μου ήρθε κατ'ευθείαν στο μυαλό ένα σκετς του Ζουγανέλη από τα "Απίστευτα και όμως Ελληνικά" του 1991 (το έχω σε VHS) όπου χρησιμοποιεί αυτήν την μουσική. Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη μελωδία και δεν ήξερα ότι είναι του ίδιου του Ζουγανέλη.

Η ψήφος μου λοιπόν στο "Ο θείος μας ο Μίμης".
 
Οπωσδήποτε Τιμόθεος!!! (αν και αμερικάνικο το κομμάτι)
 
Ορκιστείτε παρακαλώ!
 
'Οπως φαίνεται η ''μάχη'' στην δεύτερη αυτή δημοσκόπηση για την αγαπημένη μουσική θα γίνει μεταξύ του Ορκιστείτε παρακαλώ και της Μαντάμ σουσού που μέχρι στιγμης έχουν ξεχωρίσει, αν και μέχρι το τέλος δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια άλλη σειρά να πλησιάζει στην κορυφή. Μεγάλο επομένος το ενδιαφέρον για την συνέχεια, μέχρι την λήξη της ψηφοφορίας αυτής.
 
nick είπε:
Ψηφίζω Έκτη Εντολή. Το μουσικό κομμάτι θυμίζει κάτι απο δράση και περιπέτεια.....
Συμφωνώ, δυο φορές- μην πω μία- να την ακούσεις την μουσική, σου μένει για πολλές δεκαετίες μετά! Και η έκτη εντολή λοιπόν, στο παιχνίδι, αν και αν επιτρεπόταν διπλή ψήφος, θα έλεγα και την Απόδραση.
 
Η δημοσκόπηση μόλις τελείωσε. Νικήτρια μουσική είναι αυτή από την σειρά Ορκιστείτε παρακαλώ με 20 ψήφους. Κοντά την βρέθηκε και η Μαντάμ σουσού η οποία για αρκτές μέρες ήταν μπροστά.

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής στην δημοσκόπηση θα επανέλθω κάποια στιγμή και με μια τρίτη δημοσκόπηση για τις αγαπημένες μουσικές ελλ. σειρών των 80s.
 
Απο τα 80 μελη μονο 5 ψηφισαμε Θανατο του Τιμοθεου Κωνστα. Κριμα!
 
Πάντως και η μουσική απο την Έκτη Εντολή δεν πήγε και άσχημα.
 
Ήμουν μεταξύ Ορκιστείτε παρακαλώ και Μαντάμ Σουσού αλλά ψήφισα το 2ο.
 
Πίσω
Μπλουζα