Αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
13.889
Αντιδράσεις
15.022
Πάμε να δούμε ποιο χαρακτήρα τηλεοπτικής ρετρό ηρωίδας αγαπήσαμε με τα χρόνια στην τι-βι! ;)

Να θέσω τις εξής υποψηφιότητες:

1. Αναστασία (μεγκα)

2. Γλαύκη- Αίθουσα του θρόνου

3. Μαντάμ Σουσου (ερτ)

4.Ρένα- Μεθυσμένη πολιτεία

5. Αγγελική- Πρόβα νυφικού

6.Κλέλια- Αναδυόμενη

7. Μυρτώ( ερτ)

8.Νίνα- Τρίτο στεφάνι

9.Μάρθα- Βαμμένα Κοκκινα μαλλιά

10. Σίνθυα- Φρουροί της Αχαιας

Αν υπάρχει κάποια γυναίκα από τις εν λόγω με την οποια ταυτιστήκατε, συγκηνιθήκατε, αγαπήσατε, απλά το λέτε!
 
Επειδή οι ηρωίδες σου αφορούν πιο πολύ ηρωίδες από σειρές της δεκαετίας του 90, θα ήταν καλύτερα να το προσδιορίσεις χρονολογικά, γιατί αλλιώς σίγουρα θα πρεπε να βαλεις πολλες ακομα κ απο σειρες του 80 κι του 70. Αρα διορθωνω τον τιτλο και το κανω λιγο πιο συγκεκριμενο..
 
Δεν το σκέφτηκα καθόλου sunset, ετσι θα ήταν πολύ καλύτερο και θα βάζαμε ακόμα περισσότερες ηρωίδες του 90'! ευχαριστω για την υπόδειξη ! άλλη φορά θα το συζητώ μαζί σου! Τεσπα, ψήφισα Ρένα από την ''Μεθυσμένη πολιτεία'' για τους εξής λόγους!

1. Είναι η πιο ελεύθερη και ανεξάρτητη ηρωιδα κατε εμέ πάντα από τις υπόλοιπες της λίστας, μιας και ο τρόπος ζωής της το επιτρέπει!

2. Κάνει ως ένα βαθμό αυτό που θέλει, έστω και αν τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και πιο εύκολα, όμως και ο βαθμός δυσκολίας καμια φορά των καταστάσεων, μας κάνει περισσότερο δυνατούς. Και η Ρενα έχει μάθει να ανταπεξέρχεται μόνη της στις προκλήσεις της ζωής.

3. Την υποδήθηκε η πιο όμορφη και κομψή Ελληνίδα, για μένα, η Βέρα Κρούσκα.

4. Συναντά τον Νώντα.

5. Με λίγα υλικά, προσπαθεί να χτίσει τον δικό της κόσμο, διατηρώντας την αξιοπρεπεια της.
 
Βασικα ειδα καλυτερα οτι υπάρχουν 3 απο παλαιοτερες σειρες.. Οποτε ας το αφησουμε οπως ήταν αρχικα, αν και θα βόλευε καλυτερα γενικα σε αναλογα θεματα να εχουμε ανα χρονολογικη καταταξη για να παρουσιάζονται και περισσοτερες παρομοιες επιλογες. Αλλο να συγκρινεις την Μανταμ Σουσου του 80 και αλλο τη Μυρτω του 90... :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
απ τη λιστα ειδα μονο τις σειρες :Μανταμ Σουσου,Μυρτω και αιθουσα του θρονου ,ενω διαβασα το βιβλιο "προβα νυφικου" πριν γινει σειρα

οποτε θα ψηφισω μια ηρωιδα απ τις 3 σειρες που ειδα,χωρις σκεψη :Μαρια Ναυπλιωτου (Γλαυκη) στην αιθουσα του θρονου,ηταν καταπληκτικη,δε χορταινα να τη βλεπω να παιζει.

Το ζευγαρι της μικρης οθονης Γλαυκη και Λουκας(Αρης Λεμπεσοπουλος)ηταν για μενα πολυ ομορφο και ταιριαστο
 
sunset89 είπε:
Οποτε ας το αφησουμε οπως ήταν αρχικα, αν και θα βόλευε καλυτερα γενικα σε αναλογα θεματα να εχουμε ανα χρονολογικη καταταξη για να παρουσιάζονται και περισσοτερες παρομοιες επιλογες. Αλλο να συγκρινεις την Μανταμ Σουσου του 80 και αλλο τη Μυρτω του 90... :)
Χα, χα, το πιο κουφό είναι να συγκρίνεις Αναστασία με Μαντάμ Σουσού...καλά η Σουσου δεν θα έβλεπε με καλό μάτι καμια συγκριση με άλλη( τι δουλειά εχω εγω να συγκρίνομαι με τσοκαρίες, χα, χα, ποιος ανεκδιηγητος χρησιμοποιει το όνομα μου!!!)

να κάνω μια πρόβλεψη πάντως για το αποτέλεσμα, βλέπω Γλαύκη και Αγγελικούλα να δίνουν μάχη( ειναι νομίζω και οι πιο αγαπημένες των παιδιων στην ρετρομανιαξ, θα δείξει βέβαια)
 
Ακόμα και καλύτερο κάμερα μαν να με βάζανε να ψηφίσω και να είχα επιλογή την "Αίθουσα του Θρόνου", εκεί θα το έριχνα :)

Τέλεια σειρά, τέλειο ζευγάρι, πανέμορφη Ναυπλιώτου, υπέροχη ερμηνεία, χαρακτήρας με βάθος η Γλαύκη.

Τι άλλο να πω;

Α! Μόνο μια στιγμή της. Εκεί που συναντάει τον "Σουηδό" επιχειρηματία για πρώτη φορά και μιλάνε για τον βασανιστή του πατέρα της..

"Αν πεθαίνοντας, γινόμαστε αστέρια, τότε σίγουρα θα τον συναντήσω μέσα στο σύμπαν για να συγκρουστούμε".
 
Κοντεσίνα Κλέλια από την θρυλική Αναδυομένη!!!!!!
 
Θα συμφωνήσω με τον tsalk. Ατμοσφαιρική ηρωίδα, πανέμορφη, δύσκολος ρόλος. Κλέλια ..... για τα μπλαβάκια ....
 
Kαι γω Κλέλια ψήφισα...μακάρι να τη θυμόμουνα κιόλας...Σαν δεύτερη επιλογή θα έβαζα τη Νίνα από το "Τρίτο στεφάνι".
 
Διαβάζοντας πρόσφατα το εξαιρετικό ''βιβλίο'' η αίθουσα του θρόνου, μετά λυπης, είδα πως ο συγγραφέας δεν ξεκαθαρίζει το τέλος της Γλαύκης, λίγο ο μυθος της πριγκίπισσας που ψάχνει ο Σωτήρης στα χαλάσματα και η αθανασία που κερδίζει μαζί με τον πατέρα της, λίγο η αναβάθμηση του ρόλου της Πόλυς που στέκεται στο πλάι του Λουκά στο καράβι με κάνουν να αμφιβάλλω για την Γλάυκη...στο σηριαλ τουλάχιστον το ξεκαθαρίζει! Η Γλάυκη είναι ίσως η πιο σύνθετη από επιπεδο ψυχοσύνθεσης, συναισθημάτων και προσωπικότητας, μια μυστηριώδης θηλυκή φιγούρα και ελπίζω ο συγγραφέας να μην την θυσιάζει στο τέλος.

Οσο για την μεθυσμένη πολιτεία και στο βιβλίο, επισης υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το σήριαλ, στο τέλος οι δυο ερωτευμένοι δεν ακολουθούν τον θιασο, ακολουθούν δικό τους μονοπάτι! ενω ο χαρακτήρας της Ρένας παρουσιάζεται πιο συνοπτικά και τονίζεται πολύ η λάχνα ομορφιά της , όμως η αγάπη για τον Σαίξπηρ παραμένει.

( θα κοιτάξω να βρω φωτο, για να τις έχουμε και εδώ)



Uploaded with ImageShack.us

EGTEW.jpg

NAUPLIWTOYLEMPESOPOULOS.jpg

th.jpg

2662b70a-0289-4adb-90e9-485b420662b1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψήφισα "Αναδυομένη", λόγω λατρείας προς τη Νόρα Βαλσάμη, αλλά και γιατί το έχω συνδέσει με τα παιδικά μου χρόνια. Τη "Μυρτώ" ομολογώ ότι δεν την έχω δει ποτέ.
 
atanasio είπε:
Ψήφισα "Αναδυομένη", λόγω λατρείας προς τη Νόρα Βαλσάμη, αλλά και γιατί το έχω συνδέσει με τα παιδικά μου χρόνια. Τη "Μυρτώ" ομολογώ ότι δεν την έχω δει ποτέ.
αξιζει να την δεις, την υποδύεται η όμορφη Ευαγγελία Βαλσαμά και εδω μέσα έχουμε γράψει αρκετά για την σειρά.

th.jpg

myrto.jpg

Πάνω η Αγγελικούλα της αναγεννήσεως :)
 
Ψηφισα κοντεσσινα Κλελια γιατι την ειχα αγαπησει παρα πολυ αυτη την τηλεοπτικη ηρωιδα. Δε θα ξεχασω το καρδιοχτυπι που ενιωθα μολις ακουγα τις πρωτες νοτες της μουσικης τιτλων.....Ποτε ξανα δεν ερωτευτηκα αλλη σειρα οσο αυτην, ουτε πλησιασε καν. Αλλα χρονια ομως τοτε. Ημουν παιδακι του Δημοτικου και εβλεπα τη ζωη πολυ κοριτσιστικα και ρομαντικα.

Με πονο αφησα εκτος τη Μανταμ Σουσου με την υπεροχη Αννα Παναγιωτοπουλου. Ειχα αγαπησει τοσο αυτη την ωραια τυπισσα, που αργοτερα την ξαναειδα στον ιδιο ρολο και στο θεατρο.

Ακομα και σημερα, οταν σκεφτομαι τη Νορα, σαν Κλελια τη βλεπω και την Αννα σαν Σουσου.

Δεν ξερω, αλλα ισως αυτοι να ηταν τηλεοπτικα οι ρολοι της ζωης τους.
 
Δύσκολη ψηφοφορία και αυτή!.... :(

Πάω, έρχομαι, ξαναφεύγω, ξανάρχομαι... Τελικά, επιτέλους ψήφισα!

Αρκετές από τις υποψήφιες, δεν τις γνώριζα (ή δεν τις θυμόμουν - ξέρω, ντροπή μου! #) )

Από αυτές που γνώριζα, ξεχώρισε και θα ξεχωρίζει στην καρδιά μου η Μαντάμ Σουσού! :)
 
Ψηφιζω την Γλαύκη ( Αίθουσα του θρόνου ) λογω αδυναμιας στην Μαρια Ναυπλιωτου ,που την ενσαρκωσε στην τηλεοπτικη μεταφορα της
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα ψήφιζα πρώτη τη Σόνια από την "Απέναντι όχθη", την οποια υποδυόταν η Λίλα Καφαντάρη, βγάζοντας τόση γοητεία που ... δεν μπορεί να περιγραφεί, αλλά δεν υπάρχει στη λίστα :cool: :cool: ....

Έτσι, ψήφισα τη Μάρθα από τα "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά" !!! Και "μοιραία γυναίκα" αλλά και "τραγική ηρωίδα" .... Η Καραμπέτη η πλέον ιδανική ηθοποιός για να την ενσαρκώσει ....
 
Αριαδνη,η φωτογραφια με τη Μαρια Ναυπλιωτου και τον Αρη Λεμπεσοπουλο ειναι απο αλλη σειρα ,μαλλον λεγοταν "μεινε μαζι μου" και οχι απ την "αιθουσα του θρονου"

attachment.php
screenshot απ τη σειρα "η αιθουσα του θρονου"

a.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα