Αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα

Rinus Cesar είπε:
Θα ψήφιζα πρώτη τη Σόνια από την "Απέναντι όχθη", την οποια υποδυόταν η Λίλα Καφαντάρη, βγάζοντας τόση γοητεία που ... δεν μπορεί να περιγραφεί, αλλά δεν υπάρχει στη λίστα :cool: :cool: ....
Έτσι, ψήφισα τη Μάρθα από τα "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά" !!! Και "μοιραία γυναίκα" αλλά και "τραγική ηρωίδα" .... Η Καραμπέτη η πλέον ιδανική ηθοποιός για να την ενσαρκώσει ....
Την Σόνια δεν την εχω δει- ειναι σίγουρα σηριαλ του 80'! θα την εχω πάντως υπόψην, σιγουρα θα ηταν μοναδική, πες μας λίγο υπόθεση, να την γνωρισουμε, μου κίνησες την περιέργεια

;)

, οσο για τα λεγόμενα σου για την Μαρθα και την Καραμπέτη, ε, συμφωνώ απόλυτα η Μάρθα είναι η πιο femme fatale γυναικα που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση! Η Καραμπέτη ειναι γυναικάρα και πολύ καλά ερμήνευσε και την Μαρία του κίτρινου φακέλου, πάλι μοιραία γυναίκα! ειναι θηλυκό γι' αυτό αυτοί οι ρόλοι γράφουν άψογα πάνω της.

Κατερινα, ευτυχώς στην ζωή που υπάρχεις και συ! Αρχαιοελληνική ομορφια που εχει η Ναυπλιώτου!
 
Ψηφισα τη Μυρτω ως αγαπημενη ηρωιδα.
 
Πάλι βέβαια παρεμβαίνω αλλά μια Αναστασία, το απολυτο συμβολο του σεξ των 90's , δεν την ψήφισε κανείς, ακόμα τουλάχιστον #) !!
 
Δυστυχώς την Κλέλια ήμουν αρκετά μικρός και δεν την θυμάμαι για να έχω πλήρη εικόνα αν και λατρεύω γενικά τις ξενοπουλικές ηρωίδες...μετά από πάρα πολύ σκέψη ψήφισα τη Μαντάμ Σουσού...το θηλυκό ίσως Δον Κιχώτη της ελληνικής λογοτεχνίας...και ένας ρόλος που λειτουργεί και πολυεπίπεδα και παράλληλα ερμηνεύτηκε εξαιρετικά από την Άννα Παναγιωτοπούλου. Μακάρι να υπήρχε υλικό και από την ερμηνεία της Άννας Παιτατζή
 
ΝΤΕΝΗ ΜΑΡΚΟΡΑ, ΦΛΩΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ

 


ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, ΚΟΛΕΣΙΔΟΥ, ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ, ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΪΜΗ
 
Εμ, είσαι και γκαντεμάκος! :)

Τόσες επιλογές, βρε αδερφέ - καμία να μη σε κάνει?

Πρώτα-πρώτα, καλώς ήρθες! ;)

Κατά δεύτερον, να υπενθυμίσω ότι το ρετρο-χρονολογικό όριο που έχουμε στο φόρουμ είναι το 1995. Συνεπώς, οι ηρωΐδες και των 2 σειρών, είναι εκτός χρονικών ορίων του φόρουμ!

Κατά τρίτον, σε παρακαλώ αν θες, γράφε με μικρά γράμματα! Τα κεφαλαία στον κόσμο του internet θεωρούνται ότι φωνάζεις! ;)
 
Με τετοιο ονομα πως να μη φωναζει; :)
 
Να ψηφίσω δυο άλλες ; Ντένη Μαρκορά από "Δυο ξένους" και στην κορυφή Σωσώ (Από "Εγκλήματα" φυσικά)
 
bambinella κι εγω την ιδια σκεψη εκανα σχετικα με το username :flower:

spyrosd και οι δυο σειρες που αναφερεις οτι σου αρεσαν οι 2 ηρωιδες ειναι εκτος χρονολογικων οριων του φορουμ
 
Μα τότε πως είναι η Γλαύκη από την "Αίθουσα του θρόνου" που είναι της σαιζόν 98-99 ; Οι "Δυο ξένοι" ήταν μια σαιζόν πριν (97-98) και τα "Εγκλήματα" την ίδια σαιζόν με την Αίθουσα του θρόνου
 
spyrosd είπε:
Μα τότε πως είναι η Γλαύκη από την "Αίθουσα του θρόνου" που είναι της σαιζόν 98-99 ; Οι "Δυο ξένοι" ήταν μια σαιζόν πριν (97-98) και τα "Εγκλήματα" την ίδια σαιζόν με την Αίθουσα του θρόνου
Έχεις δίκιο σε όσα γράφεις. Μας ξέφυγε η σειρά αυτή. Για να μη χαλάσει η ροή των απαντήσεων και παράλληλα χαθούν οι ψήφοι της δημοσκόπησης το θέμα θα μείνει ανοιχτό προς το παρόν.

Θα υπενθυμίσω ότι το χρονολογικό όριο του forum είναι μέχρι και το 1995. Ευχαριστώ
 
Σπύρο (και λοιποί)! :)

Αφού συμφωνήσω με την Caprice, να διευκρινήσουμε λιγάκι ότι στο συγκεκριμένο poll (ή αλλιώς "δημοσκόπηση") υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές - σε καμία εκ των οποίων, δεν αναγράφεται το "Άλλη ηρωίδα". Οπότε αρχής-εξαρχής, όταν γράφονται ονόματα που δεν ανήκουν στις επιλογές του poll, θεωρούνται offtopic και σε ύστερο χρόνο εξετάζουμε και αν εμπίπτουν στα χρονολογικά όρια του φόρουμ.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, υπάρχει μια σχετική ανοχή, (αναφορικά με τις επιλογές), δεδομένου ότι μας ενδιαφέρει να προάγεται η συζήτηση, αλλά πάντα με την παράκληση να μείνουμε είτε στις επιλογές της δημοσκόπησης, είτε στα χρονολογικά όρια του φόρουμ! :)

Αυτά, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τόσο για τα παλιά, όσο και για τα νεότερα μέλη μας! :)
 
Παιδιά η Γλαύκη μπήκε γιατί εκτος το οτι εχει συζητηθεί εδώ μέσα ''η αίθουσα του θρόνου'' σε σχετικό thread, είναι πολύ αγαπημένη σαν τηλεοπτικός χαρακτήρας, κλασσική σειρά! μετά ηθελα μια ποικιλομορφία χαρακτήρων και η ζωή της Γλαύκης έχει μια ιδιαιτερότητα σαν ηρωίδα.
 
Έδωσα την ψήφο μου στη Μαντάμ Σουσού. Τις άλλες σειρές δεν τις έχω δει. Λίγο μόνο την Αναστασία. Η μαντάμ Σουσού μου άρεσε και τη θυμάμαι με νοσταλγία.
 
Την Αγγελικούλα της αναγεννήσεως όλοι την σνομπάρτετε βλέπω :icon_cry: :wub:
 
Μια αλλη τηλεοπτικη ηρωιδα που λατρεψα (δεν υπαρχει στη λιστα) ηταν η Μιμη Ντενιση ως Μαγδα Κωνστα.

Η Μαγδα ηταν σνομπ, απομακρη, εξυπνη, πανεμορφη, μοιραια. Στοιχεια που ταιριαζαν τρομερα με την ηθοποιο που ερμηνευσε το ρολο. Η Μιμη εδωσε σιγουρα στη Μαγδα πολλα χαρακτηριστικα της δικης της προσωπικοτητας και γι' αυτο η ταυτιση με το ρολο ηταν, κατ' εμε, απολυτη.

Η καλυτερη Μαγδα Κωνστα που θα μπορουσα να φανταστω.
 
Μπαμπι κακώς που δεν υπάρχει στην λίστα, παράλειψη δική μου σίγουρα , ασυγχώρητη τελείως όταν μιλάμε για ρετρό ηρωίδες η Μάγδα Κώνστα οφείλει να υπάρχει, τέλος! Η επιτομή του ποιοτικού ρετρό τι να λέμε!
 
Mε ποια ρετρό τηλεοπτική ηρωίδα θα περναγατε την καραντίνα; Δραματικής και κωμικής σειράς δεν έχει σημασία! Για πείτε; Ή με ποιον ρετρό τηλεοπτικό ήρωα;
 

Συνημμένα

  • IMG_20200409_143025.png
    IMG_20200409_143025.png
    851 KB · Προβολές: 6
Πίσω
Μπλουζα