Έλλη Λαμπέτη: Σπάνιες φωτογραφίες με Βουγιουκλάκη και Καρέζη στην κηδεία της - KoitaMagazine
Έλλη Λαμπέτη - Η τελευταία παράσταση 6 Σεπτεμβρίου 1984. Η Ελλάδα έκανε το χρέος της. Έγινε όλη μια οικογένεια και κήδεψε την Έλλη Λαμπέτη

Η Κικη Σεγδιτσα ειναι. Απο τους ανθρωπους της Αλικης.Έτσι πιστεύω ότι το περίλυπο ύφος του Κατράκη είναι ειλικρινές. Επίσης καταλαβαίνω τις χαρούλες της κυρίας από πίσω του με το πλατύ χαμόγελο επειδή την παίρνει ο φακός. Σκασίλα της για την εκλιπούσα.
Η κυρία που χαμογελάει είναι μάλλον η Σμάρω Στεφανίδου.Η Κικη Σεγδιτσα ειναι. Απο τους ανθρωπους της Αλικης.
Δεν ειναι η Στεφανιδου, Θαναση.Η κυρία που χαμογελάει είναι μάλλον η Σμάρω Στεφανίδου.
Με μια αναζητηση στις εικονες του Google μπορεις να την δεις και να βγαλεις το συμπερασμα σου.Μπα, δεν νομίζω να ήταν η Στεφανίδου. Δεν μου μοιάζει καθόλου. Επίσης η κυρία είναι πιο κοντή από τη Στεφανίδου. Για Σεγδίτσα δεν έχω γνώμη, το όνομά της μου είναι πολύ γνωστό βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει φωτογραφία της.
τι τρίχα είναι αυτή!!!
Είναι άραγεΣ τυχαίο που ενώ και οι δύο στρέφονται αντίθετα από την πορεία τους, ο κυριούλης κοιτάει στο άσχετο και η λεγάμενη κοιτάει ευθεία στο φακό; Και τι απαίσιο μαλλί είναι αυτό! Έτσι έχει γίνει η σφουγγαρίστρα μου αλλά στο χρώμα της μπλούζας της.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, αλλά με άφησε άφωνο και το όπλο και η οδηγία. Τα ( . )( . ) τα αφήνω ασχολίαστα.
Προβολή συνημμένου 248572
Ίσως να είναι από την ταινία ο διαιτητής (1963). Μπορεί και από κανένα παιχνίδι ηθοποιών με ποδοσφαιριστές κλπ...Από ταινία είναι αυτή η φωτογραφία?