Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

 
Πάλι άρχισε τις τσιρίδες η λεγάμενη. Ακόμα και σε ξένη κηδεία έπρεπε να κάνει το κομμάτι της.
 
Καταλαβαίνω να είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί με τη Λαμπέτη και άλλοι που ήταν φίλοι της. Κι εγώ είχα στενοχωρηθεί πολύ όταν πέθανε. Έτσι πιστεύω ότι το περίλυπο ύφος του Κατράκη είναι ειλικρινές. Επίσης καταλαβαίνω τις χαρούλες της κυρίας από πίσω του με το πλατύ χαμόγελο επειδή την παίρνει ο φακός. Σκασίλα της για την εκλιπούσα. Ή τις τάσεις λιποθυμίας όχι από συντριβή αλλά από το στριμωξίδι (βλέπε Καλουτά). Αλλά το υπερβολικό σουρομάδημα της Βουγιουκλάκη ήταν τόσο τεχνητό που απορώ πώς δεν το κατάλαβε κι η ίδια ότι έπρεπε να το αποφύγει. Η μάνα της να είχε πεθάνει δεν θα έκανε έτσι. Μικρός ο χώρος του Ελληνικού θεάτρου, όλοι γνώριζαν όλους, αλλά δεν ήταν δα κολλητές.

Το κείμενο το ίδιο είναι ανεκδιήγητο. "Η Ελλάδα έκανε το χρέος της". Γιατί είχε χρέος η Ελλάδα? Μια υπέροχη ηθοποιός ήταν, και αξιολάτρευτη στις συνεντεύξεις της (δεν έχω ιδέα τι ήταν στην πραγματική της ζωή). Επομένως ήταν λογικό να στενοχωρηθεί το κοινό της - αυτοί που απλώς την είχαν ακουστά γιατί να στενοχωρηθούν? Αλλά κανείς δεν είχε το παραμικρό χρέος.
 
Έτσι πιστεύω ότι το περίλυπο ύφος του Κατράκη είναι ειλικρινές. Επίσης καταλαβαίνω τις χαρούλες της κυρίας από πίσω του με το πλατύ χαμόγελο επειδή την παίρνει ο φακός. Σκασίλα της για την εκλιπούσα.
Η Κικη Σεγδιτσα ειναι. Απο τους ανθρωπους της Αλικης.
 
Μπα, δεν νομίζω να ήταν η Στεφανίδου. Δεν μου μοιάζει καθόλου. Επίσης η κυρία είναι πιο κοντή από τη Στεφανίδου. Για Σεγδίτσα δεν έχω γνώμη, το όνομά της μου είναι πολύ γνωστό βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει φωτογραφία της.
 
Για να είμαι ειλικρινής, όταν είδα το άρθρο, η πρώτη μου σκέψη ήταν να το βάλω στο "Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι". Διότι το σουρομάδημα κι οι τσιρίδες της Αλίκης -όπως λένε ο elephadas κι ο gordon17sp- ήταν εκείνα που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον κι όχι η κηδεία της Λαμπέτη. Οχι μόνο ουδέποτε υπήρξαν φίλες, αλλά η Λάμπέτη είχε πει στη Φ.Μπιούμπη οτι η Αλίκη δεν είναι ηθοποιός αλλά μίμος. Βέβαια η Αλίκη ουδέποτε είχε απαντήσει σε αυτό, δημόσια τουλάχιστον (γιατί από πίσω ο Θεός ξέρει τι μπορεί να της έσουρε).
 
Η κυρία που χαμογελάει είναι μάλλον η Σμάρω Στεφανίδου.
Δεν ειναι η Στεφανιδου, Θαναση.
Μπα, δεν νομίζω να ήταν η Στεφανίδου. Δεν μου μοιάζει καθόλου. Επίσης η κυρία είναι πιο κοντή από τη Στεφανίδου. Για Σεγδίτσα δεν έχω γνώμη, το όνομά της μου είναι πολύ γνωστό βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει φωτογραφία της.
Με μια αναζητηση στις εικονες του Google μπορεις να την δεις και να βγαλεις το συμπερασμα σου.
 
Είναι άραγεΣ τυχαίο που ενώ και οι δύο στρέφονται αντίθετα από την πορεία τους, ο κυριούλης κοιτάει στο άσχετο και η λεγάμενη κοιτάει ευθεία στο φακό; Και τι απαίσιο μαλλί είναι αυτό! Έτσι έχει γίνει η σφουγγαρίστρα μου αλλά στο χρώμα της μπλούζας της.
 
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, αλλά με άφησε άφωνο και το όπλο και η οδηγία. Τα ( . )( . ) τα αφήνω ασχολίαστα.

1662578900700.png
 
Τα κουμπούρια γεμισμένα
Τα 'χει πάντα κουμπωμένα
Κι όλοι τρέχουν να τη δουν
Με καημό και τραγουδούν
Αλίκη με τη φούρια σου
Βάρα τα κουμπούρια σου

("Γνωρίστε τον έρωτα στα παιδιά σας". Νούφαρο διάβαζε η Ιοκάστη?)
 
Πως συνδυάζεται ο Ράμπο με τον Σάρτρ;
 
Από ταινία είναι αυτή η φωτογραφία?
 
Πίσω
Μπλουζα