Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.235
διπλα στο γιαννη φερμη μου φαινεται ειναι ο νικος παπαχρηστος;
Δεν θα το ελεγα.Κι η όρθια με το λουλούδι (?) στο χέρι μου φαίνεται για τη Σονια Ζωιδου
Μαλλον ο Σπυρος Μουσουρης.διπλα στο γιαννη φερμη μου φαινεται ειναι ο νικος παπαχρηστος;
Ωραία φωτογραφία από μια πολύ αγνή εποχή του ελληνικού θεάματος. Η Τζένη Καρέζη έχει αφήσει πάνω στο τραπεζάκι το "'Οσκαρ" της και σταυρώνει τα χέρια, ο Μπιθικώτσης και ο Κωνσταντάρας το κρατούν με υπερηφάνεια και η Βουγιουκλάκη το κρατά μεν, αλλά ο νους της ταξιδεύει αλλού.
Μπα! Είχαν ποτέ δεσμό η Ναθαναήλ με τον Κωνσταντίνου; Μωρέ μπράβο...
Πες μου σε παρακαλώ ότι ΔΕΝ ήπιαν από αυτές τις αηδίες!!!Ωραία φωτογραφία από μια πολύ αγνή εποχή του ελληνικού θεάματος. Η Τζένη Καρέζη έχει αφήσει πάνω στο τραπεζάκι το "'Οσκαρ" της και σταυρώνει τα χέρια, ο Μπιθικώτσης και ο Κωνσταντάρας το κρατούν με υπερηφάνεια και η Βουγιουκλάκη το κρατά μεν, αλλά ο νους της ταξιδεύει αλλού.
Βεβαια ειχαν. Το 1968 που γυρισαν μαζι το Ξυπνα Βασιλη στην ταινια υποδυονταν τα αδελφια ενω στην πραγματικοτητα ηταν ζευγαρι.Μπα! Είχαν ποτέ δεσμό η Ναθαναήλ με τον Κωνσταντίνου; Μωρέ μπράβο...
Θαρρώ ότι ο Μακρής εμφανίζεται στο 0:40 στη μέση της σκηνής. Επίσης, στην αρχή, στη σκηνή με το άγαλμα και το λάστιχο, έχω την εντύπωση ότι είναι ο Βασίλης Λογοθετίδης.
Ακόμα, στο πρώτο βίντεο, νομίζω ότι ο κιθαρίστας είναι ο Αλέκος Λειβαδίτης.
Σίγουρα είναι η Καρέζη;Ντινος Ηλιοπουλος και Τζενη Καρεζη σε διαλειμμα απο το γυρισμα της ταινιας "Το κοροϊδακι της δεσποινιδος".
Προβολή συνημμένου 254851
Πραγματι, δεν μοιαζει και πολυ εδω, αλλα φοραει την μπλουζα με την καθετη ριγα που βλεπουμε και στο "Κοροϊδακι".Σίγουρα είναι η Καρέζη;