Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έτσι καμπουριαστός που κάθεται και με τη μυταρόλα και τον λυγισμένο αγκώνα ο Γ. Κ. μου θυμίζει Καραγκιόζη. Η Ε. Ν. όμως είναι πολύ πιο όμορφη απ΄' όσο φαντάζομαι να ήταν η Αγλαΐα του.

Aπό την σελίδα του εγγονού Κωνσταντάρα στο FB...

Προβολή συνημμένου 254689
Ωραία φωτογραφία από μια πολύ αγνή εποχή του ελληνικού θεάματος. Η Τζένη Καρέζη έχει αφήσει πάνω στο τραπεζάκι το "'Οσκαρ" της και σταυρώνει τα χέρια, ο Μπιθικώτσης και ο Κωνσταντάρας το κρατούν με υπερηφάνεια και η Βουγιουκλάκη το κρατά μεν, αλλά ο νους της ταξιδεύει αλλού.

Ωραία φωτογραφία από μια πολύ αγνή εποχή του ελληνικού θεάματος. Η Τζένη Καρέζη έχει αφήσει πάνω στο τραπεζάκι το "'Οσκαρ" της και σταυρώνει τα χέρια, ο Μπιθικώτσης και ο Κωνσταντάρας το κρατούν με υπερηφάνεια και η Βουγιουκλάκη το κρατά μεν, αλλά ο νους της ταξιδεύει αλλού.
Πες μου σε παρακαλώ ότι ΔΕΝ ήπιαν από αυτές τις αηδίες!!!

Μπα! Είχαν ποτέ δεσμό η Ναθαναήλ με τον Κωνσταντίνου; Μωρέ μπράβο...
Βεβαια ειχαν. Το 1968 που γυρισαν μαζι το Ξυπνα Βασιλη στην ταινια υποδυονταν τα αδελφια ενω στην πραγματικοτητα ηταν ζευγαρι.
Στον συνδεσμο που ακολουθει, η Ελενα μιλαει για την σχεση τους σε μια συνεντευξη που εδωσε το 1969.

Το σέλφι μου του Δεκεμβρίου με ευχές μου για τα Χριστούγεννα και καλό καιρό στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε παγωνιά. -5 τη νύχτα, 5 την ημέρα...και ήλιο τις περισσότερες ώρες. Για πατινάζ κατάλληλοι οι δρόμοι! Από αύριο θα στρώσουν τους δρόμους με αλάτι/χαλίκι για να μην γίνονται δυστυχήματα. Περιμένουμε πιό χαμηλές θερμοκρασίες.IMG_0002 (108).JPG

Θαρρώ ότι ο Μακρής εμφανίζεται στο 0:40 στη μέση της σκηνής. Επίσης, στην αρχή, στη σκηνή με το άγαλμα και το λάστιχο, έχω την εντύπωση ότι είναι ο Βασίλης Λογοθετίδης.

Ακόμα, στο πρώτο βίντεο, νομίζω ότι ο κιθαρίστας είναι ο Αλέκος Λειβαδίτης.

ο λογοθετιδης οχι
ο λειβαδιτης ναι

Νομίζω κάπου σ' αυτό το απόσπασμα πήρε το μάτι μου έναν από τους ηθοποιούς ελληνικής καταγωγής. Το Ed Sullivan Show είχε τεράστια ακροαματικότητα τότε.

Πίσω
Μπλουζα