Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν νομιζω να ισχυουν ολα τα παραπανω περι μαλλιων και ρουχων.
Ακριβως την εποχη εκεινη ηταν στην μεγιστη ακμη τους μουσια, μαλλια, λαχουρια, καμπανες, μινι φουστες και παρδαλα πουκαμισα. Πραγματα που ο κοσμος τα εβλεπε για πρωτη φορα.
Αν ηταν ετσι, θα επρεπε να ετρεχε στο τμημα η μιση Ελλαδα, για να μην πω ολη.
Και όμως... Φυσικά δεν έτρεχαν στο τμήμα όλον τον κόσμο με το παραμικρό. Σε παλιά εγχειρίδια της Χωροφυλακής που είχα δει πριν πολλά χρόνια, υπήρχαν οδηγίες στις περιπολίες τους να κοιτάζουν για τέτοια σημάδια και συμπεριφορές...

Ωραία χρόνια ε; Αγνά και αθώα που όλα μύριζαν γιασεμί και οι άνθρωποι γνωρίζονταν στη γειτονιά και χαίρονταν με τα μικρά. Χωρίς κινητά και τικτοκ...
Καταπληκτικά, μη συζητείς...

ΒΕΡΑ ΚΡΟΥΣΚΑ σε μεγάλες ομορφιές!
Έχουμε καιρό να την δούμε.
Γενικά έχω την αίσθηση ότι ήταν από τις ηθοποιούς που δεν έκανε μεγάλο θόρυβο με την ζωή της - γενικά.
[Συγκρίνω με Βουγιουκλάκη, Σαπουντζάκη κλπ...].
Την θυμάμαι σχετικά_πρόσφατα, σε κάποιο επεισόδια νομίζω από τις Θανάσιμες Πεθερές (???) που ήταν [ακόμα] ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.
Κάτι με Κολωνάκι, και έναν άσωτο αδερφό, και κάτι παιδιά που περιμένουν κληρονομιά.... μου έρχονται στο μυαλό, από τα επεισόδια.

Και όμως... Φυσικά δεν έτρεχαν στο τμήμα όλον τον κόσμο με το παραμικρό. Σε παλιά εγχειρίδια της Χωροφυλακής που είχα δει πριν πολλά χρόνια, υπήρχαν οδηγίες στις περιπολίες τους να κοιτάζουν για τέτοια σημάδια και συμπεριφορές...

Αυτα ολα εμειναν μονο στα εγχειριδια. Ολος ο κοσμος ετσι ντυνοταν τοτε και δεν ακουσα ποτε για καμια μινιφορουσα η κανεναν μουσατο να πηγαινει στο τμημα για αυτο. Γιατι αν το εκαναν για εναν, τοτε θα επρεπε να το κανουν για ολους. Και αλλη δουλεια δεν ειχαν να ασχολουνται με αυτους.

• Like
Reactions: RIO
Έχουμε καιρό να την δούμε.
Γενικά έχω την αίσθηση ότι ήταν από τις ηθοποιούς που δεν έκανε μεγάλο θόρυβο με την ζωή της - γενικά.
[Συγκρίνω με Βουγιουκλάκη, Σαπουντζάκη κλπ...].
Την θυμάμαι σχετικά_πρόσφατα, σε κάποιο επεισόδια νομίζω από τις Θανάσιμες Πεθερές (???) που ήταν [ακόμα] ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.
Κάτι με Κολωνάκι, και έναν άσωτο αδερφό, και κάτι παιδιά που περιμένουν κληρονομιά.... μου έρχονται στο μυαλό, από τα επεισόδια.
Ναι...το επεισόδιο λεγόταν "Η Κολωνακιώτισσα πεθερά"! Επαιζε μάλιστα και ο συγχωρεμένος ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με τον οποίο υποτίθεται είχε σχέση (αν θυμάμαι καλά και οι 2 χήροι με παιδιά), ώσπου τα παιδιά τους - χωρίς να γνωρίζονται από πριν- ερωτεύονται. Κάτι σε λίγο μεταμοντέρνο "Μικροί και μεγάλοι εν δράσει". Οντως κάτι έπαιζε και με μια κληρονομιά....
Καλό επεισόδιο ήταν και η Βέρα Κρούσκα γοητευτικότατη ακόμα!
Edit: Ολες οι πληροφορίες στη retrodb :D

Ναι...το επεισόδιο λεγόταν "Η Κολωνακιώτισσα πεθερά"! Επαιζε μάλιστα και ο συγχωρεμένος ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με τον οποίο υποτίθεται είχε σχέση (αν θυμάμαι καλά και οι 2 χήροι με παιδιά), ώσπου τα παιδιά τους - χωρίς να γνωρίζονται από πριν- ερωτεύονται. Κάτι σε λίγο μεταμοντέρνο "Μικροί και μεγάλοι εν δράσει". Οντως κάτι έπαιζε και με μια κληρονομιά....
Καλό επεισόδιο ήταν και η Βέρα Κρούσκα γοητευτικότατη ακόμα!
Edit: Ολες οι πληροφορίες στη retrodb :D
Θάνο, είσαι ΣΟΥΠΕΡ. :clap:
Αυτό ακριβώς.

Πίσω
Μπλουζα