Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

...από το οποίο ούτε τα ακουστικά δεν μπόρεσαν να κουνήσουν έστω και μία τρίχα. Δεν παραμόρφωναν τον ήχο όμως?
 
Πολυ ωραιο το περλε βερνικι νυχιων της Αμαλιας. Ειμαι βεβαιη πως και η πραγματικη τετοιο φορουσε. :D
 
Κι όσο για την καγκελοβλεφαρίδα, θα τη ζήλευε και η παραγματική Β.Α, δηλαδή η Α.Β.

Η "παραδοσιακή" στολή δεν ήταν και τόσο παραδοσιακή. Την έφτιαξε η Αμαλία με στοιχεία από τοπικές φορεσιές και την υιοθέτησαν και οι κυρίες της αυλής της (για να παραμείνουν κυρίες της αυλής της). Γι' αυτό και έμεινε γνωστή με το όνομά της και τουλάχιστον όταν ήμουν μικρός την αποκαλούσαμε ακόμη "στολή Αμαλίας". Και ο όρος "στολή" είναι αδόκιμος. Στολή φοράει ο Νέγκας. "Παραδοσιακή φορεσιά" είναι πολύ σωστότερο. Ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί μέχρι πριν λίγα χρόνια όταν μίλησα για "στολές" σε μια γνωστή μου σε ομάδα παραδοσιακών χορών κι αυτή με μάλωσε. Δεν είναι στολές, είπε. Είναι φορεσιές. Και είχε δίκιο.
 
Ο δημοσιογράφος και ο φωτορεπόρτερ που επιμελήθηκαν το αφιέρωμα του περιοδικού ("Μανίνα", να υποθέσω;)) στην παράσταση "Ο μπαρμπέρης του Όθωνα" είχαν εμφανή αδυναμία στη Γωγώ Αντζολετάκη, η οποία είναι παρούσα στις περισσότερες φωτογραφίες. Οι άλλες δύο πρωταγωνίστριες είναι μάλλον αδικημένες: τη Μάρθα Βούρτση την είδαμε σε μία μόνο φωτογραφία, ενώ την Καίτη Παπανίκα σε καμμία.
 
Αρκετά χρόνια μετά η Κάτια Δανδουλάκη και ο Χρήστος Πολίτης θα πρωταγνωνιστούσαν στη "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου...
Και λίγα χρόνια πριν συνεργαστούν στο "Απλό Θέατρο", ο Χρήστος Πολίτης και η Κάτια Δανδουλάκη είχαν συμπρωταγωνιστήσει στις τηλεοπτικές σειρές "Τα δίχτυα της αράχνης" και "Τα δίχτυα του τρόμου" και στις κινηματογραφικές ταινίες "Ολοκαύτωμα", "Ως την τελευταία στιγμή" και "Σουλιώτες" (όλες παραγωγές του Τζαίημς Πάρις).
 
Τώρα εγώ τι να (πρωτο)σχολιάσω;
Το γλαρό βλέμμα στα όρια της βλεφαρόπτωσης; Τα ( . )( . ) που εγώ τα έχω μεγαλύτερα; Την πόζα που μόνο σέξι δεν την λες; Και τι είναι αυτή η γραμμή στον αριστερό ώμο που την τυλίγει μέχρι τη μασχάλη; Αρθρωτό μπράτσο;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τώρα εγώ τι να (πρωτο)σχολιάσω;
Το γλαρό βλέμμα στα όρια της βλεφαρόπτωσης; Τα ( . )( . ) που εγώ τα έχω μεγαλύτερα; Την πόζα που μόνο σέξι δεν την λες; Και τι είναι αυτή η γραμμή στον αριστερό ώμο που την τυλίγει μέχρι τη μασχάλη; Ασθρωτό μπράτσο;
Τρελαίνομαι με τα ιδεογράμματά σου βρε gordon! έχεις κι άλλα; θα συντάξουμε "αλφάβητο" έτσι όπως πάμε. Εννοείται ότι τρελαίνομαι και με το σχολιασμό κάθε φορά που έχεις κέφια (πάντα). Νομίζω ότι η γραμμή είναι μαλλί. Άσε που νομίζω επίσης ότι η μασχάλη έχει αφεθεί στην τύχη της... Βέβαια είναι κι η φωτό ασπρόμαυρη, τι να καταλάβει κανείς;
Ερωτηση: είναι ιδέα μου ή το φόρεμα είναι κατεβασμένο (παρα)κάτω του δέοντος;
 
Νομίζω ότι η γραμμή είναι μαλλί
Στην αρχή μου φάνηκε για πολύ λεπτό αμάνικο μπλουζάκι, μια και στο λαιμό έχει άλλη μια γραμμή, λέω λαιμόκοψη, αλλά μάλλον είναι κολιεδάκι. Έλα όμως που από την άλλη μεριά αγνοείται η τύχη του!
 
Οι τρίχες της μασχάλης είναι η άκρη των μακρυών μαλλιών. Απαράδεκτος ο φωτογράφος που δεν το πρόσεξε, αλλά η φωτό είναι τόσο χάλια που αυτό ήταν απλό πταίσμα.

Όσο για το γλαρό βλέμμα... ίσως δικαιολογείτα. Τι ακρβώς καπνίζει?
 
Οι τρίχες της μασχάλης είναι η άκρη των μακρυών μαλλιών. Απαράδεκτος ο φωτογράφος που δεν το πρόσεξε, αλλά η φωτό είναι τόσο χάλια που αυτό ήταν απλό πταίσμα.

Όσο για το γλαρό βλέμμα... ίσως δικαιολογείτα. Τι ακρβώς καπνίζει?
Δεν καπνίζει απλά είναι το δάκτυλο του χεριού της. Κι εγώ στην αρχή έτσι νόμισα
 
Πίσω
Μπλουζα