Αγαπημένος παιδικός ήρωας

Ψήφισα Τομ Σώγιερ , γιατί όσο και να λατρεύω την 'Ινγκαλς, ο Τομ Σώγιερ είναι αντικειμενικά πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας.
 
αριαδνη είπε:
http://periergaa.blogspot.com/2012/03/blog-post_6677.htmlμε βαση το ζωδιο σας δείτε ποιος παιδικός χαρακτήρας είστε και πάλι να πω πως αυτά τα κουιζ είναι μόνο για να διασκεδάσουμε :flower:
σπιρτουλι , μπορεις να δεις και ποιος παιδικος ήρωας εισαι με βαση το ζωδιο σου
 
Τα Πέντε Λαγωνικά!!!!

Μου φαίνεται ότι θα ξαναρχίσω να τα διαβάζω πάλι!
 
τα πεντε λαγωνικα εναντιον Σωγιερ, πεντε παιδια και ένα αγορακι εχουν ερθει ισοπαλια
 
Νηλς Χολγκερσον, μου αρεσε η τηλεοπτικη σειρα κινουμενων σχεδιων...
 
Ε αυτο το νημα μετα την καθημερινη αποκτα μια νεα επικαιροτητα
 
Mέχρι στιγμή πρώτος ο νιλς ο ταξιδιάρης άλλαξε η πρωτιά ! Ηταν ο σωγερ τωρα ο χολκερσον πρωτος
 
Πλησιάζει πάλι η παγκόσμια μέρα βιβλίου οπότε ψηφίστε τους ρετρό ήρωες! 2 απριλίου η παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλιου και εδώ μιλάμε για κάποια απο τα καλύτερα παιδικά βιβλια ever! Δεν εβαλα τον Μόγλη πω πω
 
απο τους αναφερθεντες ψηφισα τον μικρο νικολα μου φαινονταν πολυ αστειες οι ιστοριες του οταν ημουν μικρος με τον ρουφους και τον ανιαν ισως ηταν και η μεταφραση απο τις εκδοσεις τεκμηριο που την θεωρω πολυ καλυτερη απο αυτην που κυκλοφορει τωρα πριν κατι χρονια ειδα και την κινηματογραφικη μεταφορα και μπορω να πω πως με συγκινησε αρκετα θυμηθηκα πραγματα απο την παιδικη μου ηλικια....
 
ποσοι παιδικοι ηρωες, πόσα παιδικα βιβλία, ιβανόης, πινοκιο, ταρζαν , μαιρη πόππινς, πιπι φακιδομύτη κτλ
 
Για μένα "Πολυάννα" από τα υπάρχοντα. Η "Μαίρη Πόππινς" δεν υπάρχει εδώ αλλά εγώ λατρεύω και τα τρία βιβλία της.
 
και μένα ο μικρός Νικόλας όντως η μετάφραση από το Τεκμήριο ήταν πολύ καλή ανυπομονώ μόλις βγάλω λίγα λεφτάκια να παραγγείλω στα γαλλικά το μικρό Νικόλα φαντάζομαι ότι είναι αριστούργημα.
 
Aπό τις επιλογές της ψηφοφορίας τρελαινόμουν για τη Χάιντι. Από το παιδικό καί από το βιβλίο. Ήθελα να ζώ στα βουνά, μέσα στη φύση και τα χιόνια και να παίζω όλη μέρα.

 


Λάτρευα την
κακιά μάγισσα της Χιονάτης. Μικρή είχα βρεί μία εικονογραφιμένη έκδοση στη βιβλιοθήκη (πρέπει να ήταν του '50-'60) και την είχαν κάνει απίστευτα όμορφη! Ήταν και παραμένει το πρότυπο ομορφιάς μου. Aπορρούσα γιατί να ζηλεύει τη Χιονάτη που όπως την είχαν ζωγραφισμένη ήταν άσχημη. Και φυσικά ήταν μάγισσα, κι εγώ τρελαινομαι για τη μαγεία, και, όπως έχω ξαναπεί, θα ήθελα να ήμουν μια μάγισσα.


Ήμουν ξετρελαμένη καί με την
Εσμεράλδα της Παγανίας των Παρισίων. Εχει κάτι σκοτεινό,μυστιριώδες και σαγηνευτικό στο βλέμμα. Κι όπως την παρουσίαζαν ώς σκοτεινό αντικείμενο του πόθου δικαστή, ήταν η εικόνα της τέλειας σαγηνευτικής γυναίκας.


Συμπαθησα πολύ καί την
Έλλη, την πρωταγωνίστρια της σειράς βιβλίων "κορίτσια" της Jacqueline Wilson. Είναι ένας από τους καλύτερα δομημένους χαρακτήρες που έχω βρεί σε βιβλίο. Δεν θα 'λεγα ότι έχουμε παρόμοιο χαρακτήρα, αλλά με διασκέδαζαν τα παθήματά της και μπορούσα να ταυτιστώ με πολλά από αυτά. Είναι καλόκαρδο και αστείο κορίτσι, θα ήθελα να ήταν πραγματική και να είμασταν φίλες! Εννοείται ότι από τότε που διάβασα τα βιβλία για πρώτη φορά καθε μήνα παίρνω τη μηνιαία δόση μου ξαναδιαβάζοντας ένα απ' αυτά.


Μ' άρεσε πολύ και ο
Giovanni, ο αρχηγός της Oμάδας Πύραυλος στα Pokemon όπως παρουσιάζεται στα παιχνίδια (και στο anime βέβαια τον έδειχναν κυρίως σκοτεινό και αμείλικτο). Τον βρίσκω ακόμα εξαιρετικά δομημένο ηγέτη, που δεν μαθαίνουμε ποτέ άν ήταν όντως κακός ή καλός (κι αυτό είναι το ενδιαφέρον!). Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να πετύχει αυτό που θέλει, δίχως να κοιτά νόμους και ηθική. Και παρ' όλο που ο Red τον νικά αυτός ξαναστήνει την Ομάδα Πύραυλος το ίδιο δυνατή (στα παιχνίδια καμία άλλη οργάνωση δεν αναβιώνει αφού την διαλύσει ο ήρωας, όλοι μετανοούν, αλλα όχι, ο Giovanni παρέμεινε πιστός στις ιδέες του και δεν μετανόησε ποτέ! Γι' αυτό ακόμα και στην έβδομη γεννιά συνεχίζουν να γίνονται αναφορές στο πόσο τρομερή ήταν η Ομάδα Πύραυλος! :diablotin: ).


Από το anime Rorouni Kenshin/Samurai X αγαπημένος μου πάντα ήταν ο
Kenshin/Battosai (αν στο μεταξύ δεν είχε συμβεί το Claymore θα έλεγα ότι ακόμα είναι ο αγαπημένος μου ήρωας anime). Θαύμαζα το πόσο μπορεί ν' αλλάξει η κοσμοθεωρία ενός ανθρώπου έπειτα από κάποια γεγονότα και πόσο μεγάλη δύναμη ψυχής χρειάζεται για να μπορέσει ν' απαρνηθεί το παρελθόν του και να φτιάξει μια νέα ζωή. (Ήταν ένας δολοφόνος κατά την επανάσταση κι έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας του που μπήκε μπροστά στον αντίπαλό του για να τον προστατεύσει, μετανοεί, ορκίζεται ότι δεν θα ξανασκοτώσει ποτέ και προσπαθεί να επανορθώσει για όλα όσα έκανε. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία.)

 

 

Τωρα που τα βλέπω μαζεμένα, είναι απορίας άξιο πώς δεν κατέληξα στη φυλακή ή σε κανένα ψυχιατρείο...:nervous:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
http://periergaa.blogspot.com/2012/0...post_6677.htmlμε βαση το ζωδιο σας δείτε ποιος παιδικός χαρακτήρας είστε και πάλι να πω πως αυτά τα κουιζ είναι μόνο για να διασκεδάσουμε :flower:
:burno_OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν γίνεται να είμαι εγώ η Χιονάτη! Γκρεμίζεται ολόκληρος ο μαγικός παιδικός μου κόσμος! :cry: :brick: :banghead:
 
Crimson Moonlight είπε:
:burno_OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν γίνεται να είμαι εγώ η Χιονάτη! Γκρεμίζεται ολόκληρος ο μαγικός παιδικός μου κόσμος! :cry: :brick: :banghead:
Εγώ είμαι ο Μπαμπαστρούμφ και ειμαι καλα :animlaugh:

Ψήφισα τον Nils Holgersson!!! :thumbup:
 
με βαση της επιλογες ψηφησα τον νηλσς χολγκεσον αλλα αγαπημενος μου παιδικος ηρωας ειναι ο χαλκεμπερυ φιν
 
Πίσω
Μπλουζα