Αγαπημένο Είδος Retro Game

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Αγαπημένο Είδος Retro Game

• Adventure

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Beat'em Up

• Platformer

• Puzzle

• Racing

• RPG

• Shoot'em Up

• Sports

• Strategy

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0

keeper7k

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
26
Για να δούμε, ποιο είναι το αγαπημένο είδος retro παιχνιδιού των retromaniax.

Αν και το αγαπημένο μου είδος παλαιότερα ήταν τα adventures, προτιμώ πλέον τα shoot'em ups (κυρίως japanese) καθώς προσφέρουν εύκολο και γρήγορο παιχνίδι χωρίς να χρειάζονται πολύ χρόνο, που στις μέρες μας είναι δύσκολος να βρεθεί. Σαν αμέσως δευτερο έρχεται αυτό των platformers καθώς συκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του πρώτου και είναι διασκεδαστικό και σαν τρίτο σίγουρα τα adventur-ακια που αρκούμαι να παίζω πλέον σε φορητές συσκευές όταν βρίσκεται χρόνος (κυρίως Scumm).

Σημειωτέον, το poll είναι για το τί σας αρέσει να παίζετε σήμερα.

Η τρέχουσα δημοσκόπηση επιτρέπει άνω της μίας επιλογής, γι'αυτό ψηφίστε όσα θέλετε!

Happy voting :thumb:

Σαν να με ρωτάς αν αγαπώ περισσότερο τη μάνα μου ή τον πατέρα μου...

Ψηφίζω adventures αλλά με πολύ μικρή διαφορά από platformers, shoot'em up & sports.

Έβαλα πολλαπλές επιλογές γι'αυτό το λόγο. Δυστυχώς με πρόλαβες πριν ολοκληρώσω τη δημοσκόπηση ...

( η ανάρτηση γίνεται σε 2 στάδια κι εσύ την πέτυχες στο ενδιάμεσο) :(

A, OK τότε. Δεν θα ψηφίσω περισσότερα γιατί θέλω να "νικήσουν" τα adventures! :D

alkis21 είπε:
A, OK τότε. Δεν θα ψηφίσω περισσότερα γιατί θέλω να "νικήσουν" τα adventures! :D
Ετσι, ετσι :D

Αν δεν υπάρχει κόντρα, τι νόημα έχουν οι δημοσκοπήσεις άλλωστε :D :D

Θα πάω με τα Platform games!

Με συναρπάζουν και σήμερα όπως και τότε! Ένα ωραίο platform παιχνιδάκι, αποτελεί σήμερα μια χαλαρωτική πρόταση στους ρυθμούς που ζούμε...

Άλλωστε και μόνο η ματιά σε ένα screen shot από review περιοδικού για Platform Game, με κάνει και αισθάνομαι αλλιώτικα...

Ψηφισα πριν διαβασω το "πολλαπλες επιλογες". :angry:

Πλατφορμ εβαλα αν και ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω.

Σουτεμαπς δεν τα πολυπαω παρα μονο με τσιτς γιατι ειναι too fast για την ηλικια μου.

Παλια ναι. :D

Αdventures αν ειναι κανα ευκολουτσικο μεσα,αν θελει γριφο στυλ "ψαξε βελονα στα αχυρα" ,νο,νο,αγαπημενο στυλ τα 2 Discworld.... :xm:

Platform games κι εγώ...............

:P :P :P :P :P

Αστειεύομαι φυσικά ! :D

Α D V E N T U R E S FTW ! ! !

(αν και τελευταία δε παίζω τίποτα.....)

Που είναι το είδος "καλά παιχνίδια"; :D Καλό να είναι και ότι να'ναι. Όλα τα παίζω. Άντε να βάλω μόνο adventures και strategy αφού σε αυτά τα δύο είδη παίζω συνήθως παλιά και σπάνια καινούρια παιχνίδια.

Αλήθεια, "simulator" κατηγορία γιατί δεν υπάρχει;

Παλιότερα δεν θα δίσταζα να απαντήσω Adventures και τίποτα άλλο. Έχω να παίξω adventure χρόνια πια όμως, δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ πια. Τώρα αν είναι να παίξω κάτι για να περάσω 5-10 λεπτά συνήθως puzzles παίζω, πιο συχνά sokoban και σπανιότερα κανένα tetris, breakout, symbolica ή κάτι παρόμοιο.

Leon είπε:
Αλήθεια, "simulator" κατηγορία γιατί δεν υπάρχει;
Δεν υπάρχει γιατί πήγα στο site του retrogamer που βρήκα εύκαιρο και τα πήρα έτοιμα απο κεί. :D

(Ώρες ώρες είμαι απαράδεκτος ... :shake: )

Captain Kal είπε:
Πού είναι οι space sims? :wait2:
Αυτή την ερώτηση θα μπορούσες να την κάνεις άνετα και για τα σύγχρονα games. Είναι δυνατό η Lucasarts να βγάζει τόσα παιχνίδια βασισμένα στο Star Wars και να έχει δέκα χρόνια να βγάλει X-Wing παιχνίδι;

Είναι δυνατό η Lucasarts να βγάζει τόσα παιχνίδια βασισμένα στο Star Wars και να έχει δέκα χρόνια να βγάλει X-Wing παιχνίδι;
Γιατί βγάζει γενικά παιχνίδια για PC? :angry: :angry: (Tο Starfighter ήταν το τελευταίο simοειδές που έβγαλε).

Καμμένα πανάρχαια rpgs!!! :D

Χτυπάω που και που λίγο deathkeep και άλλα του είδους,ψήφησα γρήγορα όμως και δεν έβαλα και πλατφορμ!(gex rules:D)

Ψηφίζω κι εγώ adventures μιας και το αγαπημένο μου retro-παιχνίδι στα 8-bit παραμένει το Maniac Mansion.

pitsunami είπε:
Καμμένα πανάρχαια rpgs!!! :D )
Πολύ σωστό σε βρίσκω. Προτιμώ να παίζω Ultima, Wizardry, Bard's Tale, Wasteland, Pool of Radiance, Dungeon Master κτλ, παρά τα "νέα" φρούτα.

μπραβο βρε χωρις simulators ψηφοφορια χαχα ...σιγουρα platforms like rick dangerous,bomb jack (favorite amstrad version) αυτο ομως που θα επαιζα και παιζω ακομα συχνα ειναι το birds of prey...simulators rulez..

Όπως γράφει και ο Leon, καλό παιχνίδι κι ό,τι να 'ναι. Ψηφίζω όμως adventures γιατί δεν τα φτιάχνουν πλέον όπως τον παλιό καλό καιρό. Επιπλέον στην εποχή τους δεν είχα παίξει πολλά παιχνίδια του είδους και έτσι τώρα στρέφω σε αυτά το ενδιαφέρον μου.

Shoot 'em up με τρέλα! Παθαίνω σοβαρό σύνδρομο στέρησης αν δεν πάρω την δόση μου από R-Type, Raiden, Nemesis, Battle Garega και, και, και...

Έβαλα τιμής ένεκεν σαν 2η επιλογή το "Racing", καθώς ΠΟΤΕ δεν θα χορτάσω το OutRun! :)

Πίσω
Μπλουζα