Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το "στίψιμο" ενός μηχανήματος δεν είναι μόνο τα πολλά και μεγάλα sprites με ομαλό και γρήγορο scrolling. Υπάρχουν πολλοί τρόποι (και κατά τη γνώμη μου σημαντικότεροι) να το "στίψεις" και ας μην είναι τόσο εμφανείς.phil_vr είπε:Πρωτη και αξεπεραστη κατηγορια για εμενα τα Shoot Em' Ups οπου εκει πεφτει κυριολεκτικα στιψιμο στις δυνατοτητες ενος μηχανηματος
Τα στρατηγικης/rpg εχουν αλλο ενδιαφερον καλως η κακως. Νομιζω ηταν αυτα που ωφεληθηκαν πιο πολυ απο καθε ειδος με την προοδο της επιστημης των υπολογιστων μιας και παιζει μεγαλο ρολο το πως εισηγαγονται παραμετροι της ζωης (στατιστικες, οικονομια, πληθυσμοι, Α.Ι., εξομοιωσεις) στον ιδεατο κοσμο του παιχνιδιου απο τους developers.billy είπε:η ψήφος μου θα πάει στην δεύτερη καλύτερη κατηγορία retro-παιχνιδιών: RPG και πάλι RPG, κύριοι.
Ξανάνοιξε!Ajax87 είπε:Η δημοσκοπηση ειναι κλειστη αν μπορουσα να ψηφισω και εγω πλατφορμ θα ψηφιζα ως πρωτο αγαπημενο!