Αγαπημένο (non-adventure) Lucas Arts game

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
Ασχημα τα σημερινα νεα. Η Disney απελυσε πολυ κοσμο απο την νεο-αποκτηθεισα LucasArts και ουσιαστικα επαυσε το gaming κομματι. Απο οτι φαινεται θα milk-αρει το Star Wars franchise.

Σκεφτηκα να κανω μια δημοσκοπηση για τα πιο αγαπημενα non-adventure παιχνιδια που εχουν γινει publish απο την Lucas Arts.

Αντιλαμβανεστε οτι τα παιχνιδια ειναι πολλα και η επιλογη ηταν ενδεικτικη

Indiana Jones and the Fate of Atlantis: The Action Game

Night Shift

Rescue on Fractalus!

Secret Weapons of the Luftwaffe

Star Wars Arcade

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II

Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader

Armed and Dangerous

Star Wars: Knights of the Old Republic
 
Αυτό:


Είναι το μόνο παιχνίδι σε στυλ Tomb Raider που έχω παίξει στη ζωή μου, για κάποιο λόγο μου άρεσε αρκετά.
 
Angry Birds Star Wars!!! :p

Αστειεύομαι προφανώς, αλλά γενικά δυσκολεύομαι να δώσω ξεκάθαρη απάντηση... :(

Αν το πάω καθαρά συναισθηματικά, θα έλεγα το Indiana Jones and the Emperor's Tomb, το sequel δηλαδή του παιχνιδιού που αναφέρει ο Άλκης. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάποιο φοβερό παιχνίδι (συμπαθητικό, πάντως, θα έλεγα), αλλά ήταν (ταυτόχρονα με το NBA Live 2003) το πρώτο μου review στο PC master (τέτοιες μέρες πριν από ακριβώς 10 χρόνια, πλάκα-πλάκα... αρχές Απριλίου του 2003!!!), άρα και από τις πρώτες μου "επαγγελματικές" εμπειρίες στον χώρο γενικότερα.

Τώρα, αν το πάμε γενικότερα σε παιχνίδια που είχαν το λογότυπο της LucasArts ακόμα κι αν δεν αναμίχθηκε ουσιαστικά, θα έλεγα τις σειρές LEGO Star Wars και LEGO Indiana Jones, τις οποίες ευχαριστήθηκα αφάνταστα, έστω και αν στην πορεία κούρασε η σχεδόν μηδαμινή διαφοροποίηση από παιχνίδι σε παιχνίδι που τις διέκρινε...

Από εκεί και πέρα, αν και γενικά δεν είμαι κι ο μεγαλύτερος fan των Star Wars, έλεγα να επιλέξω το εξαιρετικό Super Star Wars του Super NES. Αλλά επειδή αφενός δεν υπάρχει στη λίστα και αφετέρου το έπαιξα χρόνια μετά την κυκλοφορία του σε emulator, θα ψηφίσω το απολαυστικό και φοβερά υποτιμημένο Armed and Dangerous. (Land Shark Gun FTW!!! :cool: )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Indiana Jones and the Last Crusade: The Action Game σε 6128 για μενα και απο τα νεοτερα Star Wars Episode I: Racer στο Dreamcast,δυο παιχνιδια που φχαριστηθηκα.
 
Star Wars Rogue Squadron II, πρόκειται για το αγαπημένο μου παιχνίδι Star Wars , και ακολουθεί το KOTOR. To λιώνω συνεχώς στο Gamecube ! Μου λείπει η Factor 5...

Κατά τα άλλα,φυσικά Master Blazer στην Amiga.
 
Secret Weapons of the Luftwaffe +1!!!!

Φοβερό! Το είχα ξεχάσει αυτό το παιχνίδι!

Πολύ καλό για την εποχή του!
 
Από τα προς επιλογή, διαλέγω το KOTOR. Πολύ καλό RPG και από τα must για τους τότε κατόχους XBox.

Το έχω αγοράσει στην Steam έκδοση και σκοπεύω να το ξαναπαίξω σύντομα.

Εντωμεταξύ, μου κάνει εντύπωση η απουσία κάποιου εκ των X-Wing/Tie Fighter που θεωρούνται πολύ κλασσικά, ενώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει στην ψηφοφορία το "Star Wars Arcade".

Αν ο τίτλος είναι απόλυτα ακριβής, πρόκειται για παιχνίδι της Sega. Αν αναφέρεται στο κλασσικό vector παιχνίδι, είναι φυσικά της Atari...
 
Maddog είπε:
Εντωμεταξύ, μου κάνει εντύπωση η απουσία κάποιου εκ των X-Wing/Tie Fighter που θεωρούνται πολύ κλασσικά
Σωστότατη η παρατήρηση του φίλτατου Μaddog, και αυτός είναι ο λόγος που ψήφησα "άλλο". :D

Oσες ώρες κι αν είχα φάει μικρός παίζοντας 8-bit κλασσικούρες όπως BallBlazer, Rescue on Fractalus, The Eidolon, Koronis Rift, κλπ (παιχνίδια τα οποία πάντα θα έχουν θέση στην καρδιά μου), όπως και να το κάνουμε το X-Wing (το πρώτο της σειράς) ήταν ένα "όνειρο που έγινε πραγματικότητα" για τους απανταχού κομπιουτεράδες/λάτρεις των space-sims, που τύγχαναν ταυτόχρονα και fans του Star Wars.

Δεν μιλάμε απλά για το παιχνίδι που σηματοδοτεί το "πέρασμα" του Λώρενς Χόλλαντ απο τα bitmapped sims (Battlehawks 1942, Their Finest Hour, SWotL) στα 3D, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο - πράγμα που το γνωρίζουν όσοι έχουν ασχοληθεί μαζί του. :headbangdude:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα