Αγαπημενη ταινια Λειβαδίτη/Σταθοπουλου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποια η αγαπημενη ταινια του κινηματογραφικου ζευγους

• 1. Η παραστρατημενη

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • 2. Φουκαράδες και λεφταδες

Ψηφοφορίες: 2 40,0%
  • 3. Το φτωχοπαιδο

Ψηφοφορίες: 4 80,0%
  • 4. Οι αγγελοι της αμαρτιας

• 5. Το κορίτσι της οργης

Ψηφοφορίες: 1 20,0%
  • 6. Ζήσε για την αγαπη μας

• 7. Κάθε ναυαγιο και μια κολαση

• 8. Θα ζησω για σενα

Ψηφοφορίες: 1 20,0%
  • 9.Πικρη μου αγαπη

• 10. Μεγαλες αγαπες

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    5

αριαδνη

candy fan
Αντιδράσεις
21.947
Ποια είναι η δική σας αγαπημένη ταινία του ζεύγους; δυστυχώς υπάρχει μόνο μια κωμωδία και οι υπόλοιπες μελο! Αλλά τι μελο, άφησαν εποχή. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι δύο. Σε πολλές το σενάριο είναι του ίδιου του Λειβαδίτη. Η χημεία τους ήταν εξαιρετική, καταπληκτική και σε βάζουν μέσα οι ταινιες τους!

Ψηφισα πρωτα το Κοριτσι της οργης, ταινια που την αγαπω πολυ και την εχω δει αμετρητες φορες.
Η δευτερη ψηφος μου πηγε στο Φτωχοπαιδο που σεναριακα ειναι σχεδον ιδιο με το Πολυ αργα για δακρυα, της Φινος Φιλμ. Βασιζονται, βλεπετε, αμφοτερες στο βιβλιο του Ζωρζ Ονε, Ο Αρχισιδηρουργος. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και με το Εχω δικαιωμα να σ' αγαπω, του 1966 με τον Νικο Ξανθοπουλο. Τελος παντων, το Φτωχοπαιδο ειναι μια αγαπημενη μου ταινια και αξιζε την ψηφο μου.
Λυπηθηκα που δεν ειχα και τριτη επιλογη για να την εδινα στην ταινια Πικρη μου αγαπη, οπου εδω Μεμα και Θανος δεν ειναι ζευγαρι, αλλα αδελφια. Στην εν λογω πολυ καλη ταινια η Μεμα κανει ζευγαρι με τον Ανδρεα Ντουζο και ο Θανος με την Μιραντα Κουνελακη.

Το φτωχοπαιδο ψήφισα κι εγώ. Η Μεμα ήταν κούκλα και ερμήνευσε εξαίσια τον ρόλο της

Έχει άλλη μια το ζευγάρι κάνει μαζί το " φιλησε με πριν φύγεις για παντα " αλλά δεν χώραγε δυστυχως

Ψήφισα το φτωχοπαιδο για πολλούς λόγους, νομίζω ότι ήταν άρτια ως ταινία. Δεν ήξερα ότι στηριζόταν σε βιβλίο. Όλοι ήταν ταιριαστοί στους ρόλους της η εφη οικονομου μου άρεσε πολύ Στον ρολο της κακίας ερχόταν σε αντίθεση με την μεμα πλήρως ως ζηλιάρα φίλη. Επίσης σαν ιστορία είναι πρωτότυπη και δείχνει δύο κόσμους που έρχονται σε σύγκρουση. Ο γιος της υπηρέτριας ανεβαίνει την ιεραρχία ενώ η αριστοκρατίκη τάξη περνά κρίση

Τελευταία επεξεργασία:
Αν έβλεπα ξανά την παραστρατημενη εκεί θα πήγαινε η δεύτερη μου ψήφος αχ ; δυστυχώς την έχω δει μόνο μια φορά πριν χρόνια και δεν την καλοθυμαμαι. Και να την ζητήσω από την ερτ αποκλείεται να την βάλει. Έτσι ψήφισα τοζησε για μένα. Μελο φυσικά με υπερβολές αλλά παίζει και ο Βασιλάκης καιλας.

Ψηφισα το "Φουκαράδες και Λεφτάδες". Βασικά μου αρέσουν οι ταινίες του ζεύγους, και το ζεύγος το ίδιο. Φοβερη χημεία. Απορώ γιατί δεν παντρεύτηκαν. Ίσως αν είχαν ένα παιδί, να μην χώριζαν. Παρότι χώρισαν όμως, έχω την αίσθηση οτι είχαν βαθειά αγάπη ο ένας για τον αλλον. Θυμαμαι το Θάνο Λειβαδίτη στη κηδεια της (σ.σ. τον είχε δειξει η τηλεόραση) με τα μάτια κατακόκκινα από τη συγκίνηση...

Ψηφισα το "Φουκαράδες και Λεφτάδες". Βασικά μου αρέσουν οι ταινίες του ζεύγους, και το ζεύγος το ίδιο. Φοβερη χημεία. Απορώ γιατί δεν παντρεύτηκαν. Ίσως αν είχαν ένα παιδί, να μην χώριζαν. Παρότι χώρισαν όμως, έχω την αίσθηση οτι είχαν βαθειά αγάπη ο ένας για τον αλλον. Θυμαμαι το Θάνο Λειβαδίτη στη κηδεια της (σ.σ. τον είχε δειξει η τηλεόραση) με τα μάτια κατακόκκινα από τη συγκίνηση...
Αχ δεν μου άρεσε και τόσο πολύ ως κωμωδία ολίγον κουφη

Πολύ ωραία η ταινια παραστρατημενη και έχει ως εξης; δεν περίμενα ότι θα την δω ένας καλός άγγελος όμως την έστειλε
Η Στέλλα βρίσκεται στον κάμπο δίπλα στον κτήματατια πλούσιο πατέρα της και την αδερφή της. Η μητέρα της έχει αυτοκτονήσει πριν χρόνια από έναν βραχο καθώς ήθελε την ζωή της πρωτεύουσας και όχι την μούχλα της αγροτικής ζωής.
Η Στέλλα είναι ερωτευμένη με τον άνδρα που πρόκειται να παντρευτεί Η αδερφή της, μέσα της όμως θέλει να κάνει την ζωή της μεγάλης πόλης. Για να ζηλέψει ο φίλος της αδερφής της αρραβωνιαζεται τον Κοσμά που δεν αγαπά. Μετά έρχεται ο πρωτευουσιανος μηχανικός και της παίρνει τα μυαλά με την Αθηνά. Τελικά την παίρνει μαζί του στην Αθήνα πάρα τις αντιρρήσεις του πατέρα της που καταλαβαίνει άμεσα ότι είναι καθίκι του κέρατα. Εκεί αρχίζει η κόλαση της , αφού την πηγαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου τρωγλη , της τάζει γάμο αρκεί ο πατέρας της να δώσει περιουσία. Ο ίδιος έχει και άλλη φιλενάδα την Αλέκα μια κοσμική κοπέλα της Αθήνας. Η μητέρα του στεφάνου είναι μια τιμια και εργατική γυναίκα που συμπαθει άμεσα την αθώα Στέλλα. Τελικά ο πατέρας της έρχεται να την δει στην Αθήνα με την προτροπή της αδερφή της στελλας και αντί για την ευχή του να παντρευτεί τον Στέφανο της δίνει την κατάρα του και την αποκληρωνει, όταν ο Στέφανος μαθαίνει το γεγονός εξαφανίζεται και τα φτιάχνει ξανά με την Αλέκα. Η Στέλλα τους βρίσκει μάλιστα να χορεύουν αγκαζέ σε μαγαζί που άλλοτε πήγαιναν μαζί. Απελπισμένη περιπλανιεται την νύχτα στην Αθήνα μέχρι που ο ξενοδόχος της προτείνει κάτι να γίνει μοντέλο....,στην αρχή η ζωή της μοιαζει ονειρική αλλά μετά αρχίζουν τα ζόρια και η πρωτεύουσα την καταπίνει αφού αντιλαμβάνεται πια πως ο Στέφανος ειναι κάθαρμα και δεν έχει πουθενά να πάει.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα