Αγορα dreamcast απο ebay, αλλα...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mike
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Sorry αντι για κομμα (,) εβαλα αγκυλη (<).

Το διορθωσα!

mike είπε:
Εχω την εντυπωση οτι η διαφορα μεταξυ VHS (composite) και scart, δεν ειναι χαωδης. Ισως ειναι λιγο καλυτερο, αλλα χαωδης ειναι μονο η διαφορα απο το απλο rf.Και τα playstation τα ειχα παντα με ανταπτορα και τα τρια καλωδια για συνδεση με τηλεοραση.

Αλλα επαιζαν εξαιρετικα σε commodore 1084SD2, παντα με το κιτρινο καλωδιο πισω απο το 1084.
σφάλεις αλλά αφού είσαι εσύ ικανοποιημένος :darkglasses:

επίσης το 1084 είναι ένα φτηνό crt 15khz monitor, δεν μπορείς να συγκρίνεις σε καμοία περίπτωση με αυτό, αλλά και πάλι βάλε την amiga σου στο VHS και όχι στην rgb θύρα, θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά

Ωραια, με επεισες, το rgb ειναι καλυτερο απο το composite. Ναι αλλα τωρα ειναι λιγο αργα γιατι σε συννενοηση με τον Maddog, θα μου δωσει καλωδιο composite. Δεν νομιζω να μπορει να μου βρει καλωδιο rgb αμεσα και φθηνα. Γιατι απο το ebay, αγοραζεις με αναμονη και πιο ακριβα λογω μεταφορικων.

Αρα θα βολευτω με το composite, και αν βρεθει καλωδιο rgb, τοτε θα το αλλαξω.

Θα έρθεις σπίτι, θα το δεις να δουλεύει και με τα δύο και θα αποφασίσεις μόνος σου. ;)

@ maddog : Τι, δηλαδη εισαι τοσο σουπερ και θα εχεις και απο τα δυο διαθεσιμα?

Α, και κατι αλλο: βρηκα το τριτο manual του NBA JAM T.E. και λεει οδηγιες πως ξεκλειδωνει το cartidge!!! εγω νομιζα οτι δεν δουλευε καλα, αλλα αν διαβασεις το τριτο manual, σου λεει μια μεγαλη διαδικασια για να δουλεψει σωστα το save. Δεν εχω ξανασυναντησει ποτε κλειδωμα σε cartidge...

mike είπε:
Παντως εντυπωσιαστηκα απο τα γραφικα του, το νομιζα (οπως αρκετος κοσμος) πολυ κατωτερο απο το playstation2 ακομα και απο το playstation1.
Εννοείται..! Η SEGA έχασε για άλλους λόγους την μάχη στις κονσόλες, όπως και στην κόντρα Saturn - Playstation 1 (καλύτερο hardware, δυσκολότερος προγραμματισμός). Χθες αγόρασα και εγώ το δικό μου από το ebay, αλλά πλήρες πακέτο, μαζί και με αρκετά παιχνίδια και "καλούδια". Είδωμεν! :)

Τελικα τσιμπισα το καλωδιο rgb (scart) οπως μου προτεινατε.

Μολις επαιξα και το ΦΟΒΕΡΟ alpha wings 2, και ειδα το φως το αληθινο!

Θα επανελθω με εκτενεις αναφορες, στα παιχνιδια που θα παιξω απο δω και περα.

mike είπε:
Τελικα τσιμπισα το καλωδιο rgb (scart) οπως μου προτεινατε.Μολις επαιξα και το ΦΟΒΕΡΟ alpha wings 2, και ειδα το φως το αληθινο!

Θα επανελθω με εκτενεις αναφορες, στα παιχνιδια που θα παιξω απο δω και περα.

σωστοοοοόςςς :darkglasses:

Συγχωρήστε τον Mike είναι σε σύγχυση...μάλλον από την ακατανίκητη γοητεία του DC. :P

Φαντάζομαι ότι έπαιξε ένα μίγμα από Giga Wing 2 και Street Fighter Alpha 3. :)

Mike, περιμένουμε review... ;)

Ναι, απο το πολυ gaming, τα "επαιξα" κυριολεκτικα!!!

Το ΦΟΒΕΡΟ παιχνιδι ειναι το GIGA WINGS 2, και ναι, ειναι ΦΟΒΕΡΟ.

Στο θεμα γραφικων παντα, γιατι απο ποικιλια οπλων-διαστημοπλοιων, το raiden fighters jet 2, σε "ηλεκτρονικα" που επαιζα, ειχε παρα πολλα. Ειχε 16 διαφορετικα ships-fighters να διαλεξεις, και αρκετα αλλα κρυμενα.

Welcome to the SEGA club mike!!!

Απ'ότι βλέπεις είμαστε αρκετοί οι κολλημένοι με το Dreamcast!

Πίσω
Μπλουζα