Αεροπορικό υπερθέαμα στην Καβάλα 3-4 Ιουνιου 2011

GreekRetroMan

Retro Member
Joined
13 Αύγ 2007
Μηνύματα
115
Αντιδράσεις
13
Περισσότερα από 100 αεροσκάφη πρόκειται να «σχίσουν» τον ουρανό της Καβάλας την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Συνάντησης Fly In 2011 και του Air Show Kavala 2011.

Στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος ερασιτέχνες και επαγγελματίες χειριστές αεροσκαφών όλων των τύπων από την Ελλάδα, τη νοτιοανατολική Ευρώπη, το Ισραήλ και την Τουρκία.

Μονοκινητήρια και δικινητήρια αεροπλάνα, υδροπλάνα, ελικόπτερα, υπερελαφρά αεροπλάνα, αερόστατα, το ιδιωτικό ιταλικό ακροβατικό σμήνος Pioneer Team, η Ελληνική F-16 Demo Team της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και ιστορικά αεροπλάνα θα προσδώσουν σε αυτήν τη μοναδική γιορτή της Αεροπορίας ξεχωριστή λαμπρότητα.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο δήμος Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, η σχολή εκμάθησης χειριστών αεροσκαφών Egnatia Aviation και η εταιρία AOPA Hellas.

Όπως επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, «σκοπός αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης είναι αφενός να συμβάλουμε στην προώθηση της αεροπορικής ιδέας, αφετέρου να ανοίξουμε νέους δρόμους τουριστικής ανάπτυξης για την Καβάλα και την ευρύτερη ακριτική περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Πηγή. agelioforos.gr

Θα γίνει χαμός μάγκες σας περιμένουμε ΚΑΒΑΛΑ
 
Φιλε peteremp θα το αφησω λιγο να το δει ο κοσμος αλλα μετα θα διαγραφει διοτι

1)δεν ανηκει θεματικα στο Σχετικα με το RetroManiaX

2)δεν ανηκει θεματικα στο φορουμ

3)δεν αποτελει δραση της κοινοτητας
 
συγνώμη αλλά έχει και παλιά αεροπλάνα του 40 φεύγα νομίζω ότι είναι ρετρό κατάσταση.
 
Wally συμφωνώ με τον φίλο, το θέμα είναι σε μεγάλο μέρος του ρετρό επομένως ανήκει στα ενδιαφέροντα του forum, απλά είναι σε λάθος section (πρέπει να πάει στην τεχνολογία).
 
Nice! Ολα ετοιμα
 
Φιλε peteremp θα το αφησω λιγο να το δει ο κοσμος αλλα μετα θα διαγραφει διοτι1)δεν ανηκει θεματικα στο Σχετικα με το RetroManiaX

2)δεν ανηκει θεματικα στο φορουμ

3)δεν αποτελει δραση της κοινοτητας
Συν ότι μας τρέχουν τα σάλια, από την ζήλεια.
 
και ένα δείγμα από την τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στην Καβάλα

 
Πίσω
Μπλουζα