Αλέκος Τζανετάκος RIP

Καλό ταξίδι !
 
Φανταζομαι οτι ο Αλεκος θα μπει στον παραδεισο με παντιλικι και ο Λαμπρος θα τον καλωσορισει με μια χαιδευτικη φαπα.

RIP!
 
Και σκεφτόμουν τις προάλλες πόσο ενδιαφέρουσα θα ήταν μια συνέντευξη στον Τζανετάκο από το GRM.

Καλό ταξίδι (με ανάποδα τιμόνια πάντα)
 
Θυμαμαι σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει τα τελευταια χρονια να λεει οτι ειχε αρκετα χρηματα τα οποια τα ειχε βγαλει απο τις ταινιες... Ειπε χαρακτηριστικα οτι τοτε τα λεφτα που επαιρνε για μια ταινια ηταν αντιστοιχα με το να αγορασει ενα διαμερισμα και δεν ηταν καν μισθος πρωταγωνιστη... "Πως να τα χαλασω ολα αυτα" αναρωτηθηκε ο απλος αυτος ανθρωπος!!!

Αλλοι υπηρξαν πρωταγωνισταρες και λιγα χρονια μετα... στη ψαθα.

Καλο ταξιδι να εχει...
 
παει και αυτοοοs... εναs ακομα τεραστηοs ηθοποιοs. και κακα τα ψεματα παιδια εχουν μηνει λιγει.. αν φειγουν και αυτη μετα μονο σε οτι μαs εχουν αφησει θα τουs βλεπουμε. Αλεκο σε ευχαρηστουμε για το γελειω που μαs εδοσεs καλο ταξηδι εκει που θα παs....... Και συμερα καταλαβεs πιοι σε αγαπεισαν, γεια χαρα
 
DoctorGalifrean είπε:
Θυμαμαι σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει τα τελευταια χρονια να λεει οτι ειχε αρκετα χρηματα τα οποια τα ειχε βγαλει απο τις ταινιες... Ειπε χαρακτηριστικα οτι τοτε τα λεφτα που επαιρνε για μια ταινια ηταν αντιστοιχα με το να αγορασει ενα διαμερισμα και δεν ηταν καν μισθος πρωταγωνιστη... "Πως να τα χαλασω ολα αυτα" αναρωτηθηκε ο απλος αυτος ανθρωπος!!! Αλλοι υπηρξαν πρωταγωνισταρες και λιγα χρονια μετα... στη ψαθα.

Καλο ταξιδι να εχει...

Το υγιες παθος του για την αυτοκινηση, δεν αφησε περιθωρια για αναπτυξη ''ανθυγιεινων χομπυ''. Παραδεχθηκε οτι περασε καλα την ζωη του και πως τα χρηματα δεν του ελειψαν. Μεγαλος μαγκας κατα την γνωμη μου και φαντασου πως επαιζε δευτερους ρολους.

Τεραστια ονοματα του κινηματογραφου βρεθηκαν να ζητιανευουν/απαιτουν συνταξεις χρονια αργοτερα, για την προσφορα τους, λες και δεν αμοιφθηκαν ή τα τρωγαμε παρεα. Μακαρι να αποτελουν περιπτωσεις σαν του Τζανετακου παραδειγμα, σε οσους απολαμβανουν τα οφελη της επιτυχιας.
 
joe είπε:
Φανταζομαι οτι ο Αλεκος θα μπει στον παραδεισο με παντιλικι και ο Λαμπρος θα τον καλωσορισει με μια χαιδευτικη φαπα.
RIP!
Όμορφη εικόνα...

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη!
 
joe είπε:
Φανταζομαι οτι ο Αλεκος θα μπει στον παραδεισο με παντιλικι και ο Λαμπρος θα τον καλωσορισει με μια χαιδευτικη φαπα.


RIP!

Δεν ξέρουμε εαν θα πάει στον παράδεισο (για αυτο αποφασίζει ο Θεός),πάντος είταν ενας απο τους τεράστιους ελληνες κωμικούς και κλείνει ένας κυκλος με τον θάνατο του, ένας cult κυκλος (Αλέκος Τζανετάκος, Νότης Πιτσιλος, Μάκης Δεμηρης ,Βασος Ανδριανός ,Κώστας Καραγιώργης ,Κώστας Παλιός κτλ,κτλ.. :( )

Μεγάλοι ηθοποιοί της video-κασεττας ,μαζι τους και ο Αλέκος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει. :(
 
Μπραβο του, του Αλεκου που εβγαλε λεφτα απο το επαγγελμα του και το ελεγε.

Εχω βαρεθει να ακοουω απο τους ηθοποιους οτι πεθαινουν της πεινας. Ειδικα απο την γενεια του Αλεκου. Ταλενταρα ηταν ο Αλεκος μας. Ειδικα η ερμηνεια του ως Σπανομαρια στον Ηλια του 16ου με ειχε ενθουσιασει.
 
Απο εδω ενημερωθηκα τον θανατο του. Κριμα παει και αυτος. Αρκετα καλος κωμικος. Ας ειναι καλα για το γελιο που μας χαρισε.
 
Πίσω
Μπλουζα