Αλλαγή look στο forum?

Βάλτε και τον Mario :biglaugh:

retrologo_new.jpg
 
Αν ο προβληματισμος σας ειναι σοβαρος (και οχι απλα μια πλακα) , τοτε ο Σκαντζοχοιρος δεν εχει θεση στην ταμπελα :diablotin:
 
Thnx Amigos :thumbup:

telamonas.stokos είπε:
Αν ο προβληματισμος σας ειναι σοβαρος (και οχι απλα μια πλακα) , τοτε ο Σκαντζοχοιρος δεν εχει θεση στην ταμπελα :diablotin:
Καλά, θα τον βγάλω και θα βάλω την Princess Peach :D
 
Candy κάντη......

Princess Peach FTW!!!!!!!

Πλάκα - πλάκα ο Πρόεδρος είχε αναφέρει αλλαγή banner κάθε εβδομάδα, αλλά μείναμε στο ίδιο κάτι μήνες.
 
Κατι σε μπεζ χρωμα (στυλ commodore κλπ) για background θα ηταν και ευαναγνωστο και ρετρο. Αλλα αν τιθεται ζητημα αλλαγων τοτε νομιζω οτι θ επρεπε να ανοιχθει ενα σχετικο poll.
 
Χμμμμ! Δεν ξέρω..! Δεν είμαι τόσο παλαιός στο forum και δεν το έχω βαρεθεί αισθητικά ,ούτε με έχει κουράσει.Το βρίσκω ευδιάκριτο και λατρεύω και την Candy!!! :loveyou:
 
To logo πρέπει να περιέχει κατά την προσωπική μου γνώμη παλιούς υπολογιστές άντε και κανένα pong τίποτα άλλο..Το logo σου keeper αν και πολύ καλό,έχει τους ήρωες της
 
Το logo στο φόρουμ κατά την προσωπική μου άποψη πρέπει να έχει αποκλειστικά παλιούς υπολογιστές άντε και κανένα Pong.Το logo σου keeper7k αν και πολύ καλό,έχει τους ήρωες της Sega και Nitento με τον καινούριο σχεδιασμό πράγμα που δεν ταιριάζει με το ρέτρο πνεύμα του φόρουμ.Εντάξει και η Candy είναι ρέτρο αλλά να μην ξεφεύγουμε και τόσο..Πάρτε μια γεύση περί καλών ρέτρο φωτογραφιών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

untitled1tj4.jpg


Επίσης θα ήθελα να εκφράσω μια γνώμη.Θα ήταν καλύτερα να βγει ένα logo και να μείνει μόνιμα να μην αλλάζει κάθε τρεις και λίγο. :)
 
Παντως το τωρινο look ειναι λιτο,απερριτο και πολυ ξεκουραστο στο ματι.Οσο για την αλλαγη logo γιατι πρεπει να εχει αποκλειστικα ηρωες απο παιχνιδια ή φωτο απο υπολογιστες;Η θεματολογια του φορουμ ειναι πολυ πιο εκτεταμενη.

Απο την αλλη το ηδη υπαρχον logo πιστευω οτι στεκεται αξιοπρεπεστατα και οτι ειναι πολυ νωρις για να αλλαξει.
 
akmaka αυτά δεν είναι παλιά computer είναι πανάρχαια.. εγώ λέω να βάλουμε μέσα τον "μουστάρδα" και τον "λεγκο" την amiga φυσικά και το dreamcast δεν θα με χάλαγε ..γενικά ρε παιδιά ότι έχουμε αγαπήσει πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια..κανένα σηματάκι από το αγαπημένο μας pixel η ακόμα και κανένα παιδικό παιχνίδι που λατρέψαμε όπως σουμπουτεο και μονοπολη..ναι ξέρω είπα πολλά αλλά ιδέες ρίχνω..

edit:πολύ καλό look έχει και το NES...all time clasic console

-this is specterum....

-No...this is moystardaaaaa xexexe
 
Επειδή όπως έχω ξαναπεί, το να βάλουμε πολλές φωτο απο ρετρο-πράγματα , θα έχει ως αποτέλεσμα ενα logo τσίρκο, καλύτερα να φτιάξουμε ενα logo που απλώς να αναφέρει "Greek Retro Maniax" και να ξεμπερδεύουμε ;)

Για να δώ τι μπορώ να κάνω ....
 
telamonas.stokos είπε:
Αν ο προβληματισμος σας ειναι σοβαρος (και οχι απλα μια πλακα) , τοτε ο Σκαντζοχοιρος δεν εχει θεση στην ταμπελα :diablotin:
Σκαντζοχειρος ???

κι εγω που νομιζα οτι ο Sonic ηταν <<μπριζομενος>> πιγκουινος με Mohican μαλλι :diablotin:
 
Nemo είπε:
Σκαντζοχειρος ???κι εγω που νομιζα οτι ο Sonic ηταν <<μπριζομενος>> πιγκουινος με Mohican μαλλι :diablotin:
Παρακαλώ τους αρμόδιους , όπως προβούν σε 3ημερο ban στον κύριο απο πάνω :biglaugh: :biglaugh:
 
Τριήμερο ban στους αρμόδιους......εεεεεεεε.στους σατύρους της ενότητας ήθελα να πω! :D
 
Πίσω
Μπλουζα