zoro
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 7
gtsamour είπε:Σίγουρα καλό είναι να κρατηθούν σε original μορφή όμως το θέμα είναι να μπορούν να ανέβουν και στο GRM και να γίνουν κτήμα όλων, δεν το κάνει ο καθένας για την πάρτη του.Όντως το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι πρόβλημα, ειδικά σε micros όπως ο spectrum.... αν και ο Spin νομίζω (ή μήπως είναι ο spectaculator), έχει επιλογή να διαλέγεις την εντολή και να στέλνει τα αντίστοιχα πατήματα πλήκτρων που χρειάζονται.
Anyway ο καθείς όπως προτιμά και τον βολεύει.... το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Φίλε gtsamour,
1) Ξεκίνησα την αναβίωση των προγραμμάτων για 6128 (όσων διαβάζονται από τα σκαναρίσματα, που είναι λίγα δυστυχώς), για να ικανοποιήσω πρωτίστως τον εαυτό μου, δίνοντάς του την χαρά του "Retro Programming". Επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι ότι έχω με ανθρώπους που εκτιμώ, σκέφθηκα να βρώ τρόπο να γίνουν διαθέσιμα και στο forum, γιά όσους φίλους ενδιαφέρονται.
2) Ο τρόπος με τον οποίο τα αναβιώνω, αποτελεί:
α) "My way"
β) σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχω, και αυτές θα τις δεις διαβάζοντας προηγούμενες δημοσιεύσεις μου μέσα στο θέμα που βρίσκεσαι. Εκεί είναι που χρειάζομαι υποστήριξη...
3)Κέρδισες... μία βόλτα!!!