Αναδιοργάνωση honoured group

admin-old

Administrator
Joined
19 Φεβ 2008
Μηνύματα
182
Αντιδράσεις
6
Θα θελαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια συγκεκριμένων αλλαγων που θα λάβουν χωρα στο φόρουμ, θα προχωρήσουμε και σε μια αναδιοργάνωση του group των honoured. Όχι κάτι που θα αφαιρέσει την τιμή που μας έκαναν να προσφέρουν χρόνο και κόπο για το χώρο μας - ούτε κάτι που θα μειώσει την εκτίμηση που έχουμε από την πλευρά μας για το έργο τους αλλά ένας τρόπος να επαναδραστηριοποιηθούν όλοι όσοι είχαν ξεχωριστή παρουσία εδώ.

Το group λοιπόν μετονομάζεται σε experts - και συμμετέχουν εκεί όλοι οι honoured όπως και οι mods/supermods που εκπλήρωσαν τη "θητεία" τους.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα μπορούν όποιοι experts το επιθυμούν να μας ενημερώσουν ώστε να προσθέσουμε κάποιο συμπληρωματικό λεκτικό μπροστά από το expert - πχ movie expert, interview expert, retrogamer expert κλπ κλπ.

Η θητεία τους πλέον θα είναι ετησία - και αυτό που προσδοκούμε είναι η επαναδραστηριοποίηση τους είτε ατομικά είτε σε συνεργασία μεταξύ τους - με μόνο σκοπό τη δημιουργία νέου υλικού και γενικά τη προσφορά στον χώρο που περνάμε τόσο χρόνο καθημερινά.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και περιμένουμε να δούμε σύντομα καινούργιες δημιουργίες και προσθήκες στο retromaniax :)
 
Με το πέρας ενός έτους και την επαναξιολόγηση της προσφοράς όλων των experts, επικροτούμε κι επιβραβεύουμε τη συμμετοχή των:


bambinella 100



bernard.c



DINO



katerinak



nasos kolias



tsalk


Έχοντας δείξει έμπρακτα -τόσο με τις ενέργειές τους, όσο και με τη συμμετοχή τους (είτε στο φόρουμ, είτε στα υποστηρικτικά projects του Retromaniax)- την αγάπη τους για την κοινότητα, δικαίως παραμένουν ως Experts για ακόμα έναν χρόνο.

Τους ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα μας επιφυλάξουν για το μέλλον! :)
 
Σας ευχαριστω για την τιμη!

Μεχρι την επομενη ανοιξη (και για πολυ περισσοτερο ελπιζω) θα προσπαθησω να φανω ανταξια του τιτλου που μου δωσατε, με σχολια, καινουργια θεματα και blog αναρτησεις. Πρωτα ο Θεος, βεβαια!
 
Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τις κυρίες & τους κυρίους admins, και βεβαίως μ αυτά που ανέφερε και η Βιβή παραπάνω, και απλά συνεχίζω την πορεία μου!
 
Mπραβο σε ολα τα παιδια γιατι το αξιζουν και με το παραπανω :thumbup:
 
ευχαριστω κι εγω ολες/ολους τους admins για την τιμη που μου κανετε γι ακομη μια φορα και θα προσπαθησω να φανω ανταξια και να μη σας απογοητευσω

ελπιζω να μου ερθει και καμμια νεα εμπνευση για τον εμπλουτισμο του φορουμ :flower:
 
Συγχαρητήρια στα παιδιά, το αξίζετε και με το παραπάνω, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας :flower:
 
Συγχαρητηρια και απο μενα!!!!! :clap:

Και για την "ανανεωση" του τιτλου αλλα και για την προσφορα τους!!! :thumbup:
 
Μπραβο γιατι προχωρατε ακουραστοι. :D :thumbup:
 
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και θα προτεινα ο "τιτλος" να γινει μονιμος!!
 
Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα!
 
Συγχαρητήρια στα παιδιά!
 
Μπραβο σε ολους!
 
Καλή δύναμη. Πάντα επιτυχίες!
 
Η αλήθεια είναι οτι ίσως δεν αξίζω να βρίσκομαι ανάμεσα στους υπόλοιπους "experts", καθώς τον τελευταίο χρόνο (ίσως και περισσότερο) έχω "κάνει κοιλιά", όσον αφορά την προσφορά μου στο retromaniax...

Δε χρειάζεται να αναφέρω το λόγο ή τους λόγους, παρ'όλα αυτά η τιμή που μου κάνετε, μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να "επανα-ενεργοποιηθώ"...

Ευχαριστώ τους admins, όπως ευχαριστώ και όλους εσάς, τους retromaniacs, για τα καλά σας λόγια...

Να είστε όλοι καλά!

:)
 
Μπράβο στα παιδιά! Ολοι το ακσίζετε.
 
Καλα βλέπω πως μερικοί εχουν διαφορους τιτλους :) οχι οι expert! Θα ηθελα να γραφει και σε μενα retro candygirl:Dαστειεύομαι, απλά είναι πολύ όμορφο ο καθενας να εχει ένα χαρακτηριστικο τιτλο, πολύ καλο!

στα παιδια συγχαρητηρια, παντα επιτυχιες
 
Απο σήμερα άλλο ένα μέλος ανήκει στο group των Experts. Είναι η ελάχιστη αναγνώριση για την προσφορά, το μεράκι και τη φιλοτιμία του.

Τα θέματά του αποτελούν διαμάντια για την ενότητα των retro-υπολογιστών, καθώς οι γνώσεις του, η συλλογή των υπολογιστών του, οι επισκευαστικές του δυνατότητες και κυρίως η ικανότητα να μοιράζεται την γνώση και την εμπειρία του, μας χαρίζουν απολαυστικά και ποιοτικά αναγνώσματα.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις - πρόκειται για τον φίλο freaktmp, ο οποίος δεν σταματά να μας εκπλήσσει! :)

Ο συμβολικός αυτός τίτλος είναι μια ελάχιστη αναγνώριση των προσπαθειών του...

Ευχόμαστε καλή συνέχεια! :)
 
Δικαιωματικα ακομα ενα μελος στους ειδικους. Μπραβο freaktmp!
 
Πίσω
Μπλουζα