Αναζήτηση: Αγάπη στο σπίτι του λόφου

kikik

RetroN00b
Joined
28 Ιουν 2010
Μηνύματα
16
Αντιδράσεις
0
Ξέρετε που μπορώ να βρω την ταινια "ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ"?
 
ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ CLUBS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑΙΝΙΕΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ CLUB Η' ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?
 
Δυστυχως δεν ξερω και δεν μπορω να σε βοηθησω.

Θα σε παρακαλουσα επισης να γραφεις με μικρα γραμματα, γιατι τα κεφαλαια, ειναι σαν να φωναζεις
 
Χμμμ. Η εν λόγο τενια ειναι απο Ελληνικό video ? Εγώ δεν την ξέρω.

Μηπος θυμάσε συντελεστές ? Ποιοι πέζουν κτλ.

Μεγάλο αρχειο απο ελληνικό video έχει το club PG-cosmos ,είναι στην περιοχή της Καλλίπολης του Πειραιά. Νοικιάζει το VHS.(2 Ε/βδομάδα), πρεπει να χει πάνω απο 1000!! τίτλους. Εαν θυμάσε καποιους απο τους συντελεστές της τενιας , μπορείς να κανεις και αναζήτηση στο κατάστημα απο την ιστοσελίδα του.(ελπιζω να βοιθησα)
 
Σε ευχαριστώ! Σε ποιο video-club στην Καλλίπολη? Η ταινία είναι με Σπύρο Μισθό, Τέτα Ντούζου
 
Λοιπον μπορείς να ρωτήσεις στο video-club : PG- cosmos (αν κανεις αναζήτηση μέσω google θα σου βγάλει και τηλεφωνα και mail που μπορεις να εποικοινονήσεις μαζί τους) εκει μπορεί να την έχουν.

Αν δεν την βρείς εκει ,σαν 2η επιλογή θα σου λεγα το videorama(πάλι με αναζήτηση μέσω google) ,αλλά προσεχε εκει το VHS πλέον ΔΕΝ το νοικιάζουν ,επιδή τους ρώτησα για καποιους τίτλους που ενδιαφέρουν και μένα ,έχουν μια αποθήκη με παλιά VHS στο κεντρικό καταστημα ,αλλα τις πουλανε(και μόνο) 30 ευρω το VHS για αυτα που δεν έχουν κυκλοφορήσει σε DVD(που κατα 99,99% ειναι και το δικό σου),πέζει φυσικα να μην το βρεις και εκει.

Παντος το PG -cosmos έχει μεγαλύτερο αρχειο.(μιλάω για VHS) Eλπίζω να βοίθησα.

Καλή σου μέρα
 
Ξαναδιαβασε αυτα που σου εγραψαν - στο link που σου εδωσε ο Wally στη retrodb εχει πληρη περιγραφη της ταινιας με ολους τους ηθοποιους και με το εξωφυλλο. Επισης ο video80 σου εδωσε και το ονομα του videoclub "Club PG - Cosmos".
 
Θα το ψάξω, σας ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!
 
δυστυχώς και στα δυο αυτά video clubs δεν την είχαν. Εάν έχετε καμιά άλλη πρόταση για το που να ψαξω . Σας ευχαριστώ!!!
 
[edit] copyrights (αν και φαντάζομαι θα το έχει ανακαλύψει μετά από τόσο καιρό :) )[edit] . Αν και με 5 χρονια καθυστερηση η πληροφορια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
την ειδα προσφατα με τετα ντουζου και σπυρο μισθο μπορω να πω οτι μου φανηκε αρκετα καλη αν το ψαξετε θα την βρειτε ανεβασμενη το Link δεν μπαινει για ευνοητους λογους
 
Πίσω
Μπλουζα