Αναζήτηση Θρίλερ 20ετίας: Thriller

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Ευπαλίνος

RetroActive
Joined
12 Αύγ 2009
Μηνύματα
680
Αντιδράσεις
413
Αναζητώ στοιχεία για το εξής: Πρόκειται για μια σειρα μυστηριου που παιζοταν σε αυτοτελη επεισοδια σε ιδιωτικο καναλι το 1991-92, μετά τα μεσάνυχτα. Εψαξα τα προγραμματα της εποχης και λογικα θα ειναι ειτε το "Θριλερ της Δευτερας" στο Μεγα(μαλλον αυτο ειναι) ειτε "Η λεσχη του τρομου", νομιζω παλι Μεγα. Μήπως κάποιος ξέρει τους πρωτότυπους τίτλους ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οχι δεν ειναι το "Παρασκευή και 13" που ειχε και σταθερους ηρωες. Η σειρα που λεω, μαλλον το "Θριλερ της Δευτερας", ειχε καθε φορα διαφορετικο καστ και παιχτηκε τελη 1991 και αρχες 1992.

Ευχαριστω
 
Χαιρομαι πολυ, Ευπαλινε, που υστερα απο τεσσερα χρονια βρηκες ποια ειναι η σειρα που εψαχνες.

 
Katerinak, προσωπικα δε θυμαμαι τη σειρα με τον τιτλο που δινει ο Ευπαλινος, δηλ. Το θριλερ της Δευτερας. Ο Ευπαλινος ομως πιστευει πως αυτη ειναι η σειρα που αναζητουσε. Διαβασε οσες υποθεσεις επεισοδιων εχω γραψει μεχρι στιγμης και ετσι κατεληξε στο συμπερασμα. Μαλιστα, σημερα μου εστειλε και πμ για αυτον το λογο.

Θυμαμαι τη σειρα να προβαλλεται το 1981 και ειμαι σχεδον βεβαιη οτι αυτο ηταν το ετος. Αυτο γινοταν καθε Σαββατοβραδο σε κρατικο καναλι, μια που τοτε δεν υπηρχαν τα ιδιωτικα. Η σειρα λεγοταν απλως Θριλερ (διατηρωντας τον αγγλικο της τιτλο) και ηταν γνωστη ως το θριλερ του Σαββατου.

Περιπου τα ιδια εχω αναφερει και μεσα στο θεμα της σειρας εδω.
 
σ ευχαριστω ΒΒ! αφου ο Ευπαλινος λεει οτι ειναι αυτη η σειρα τοτε μπορουμε να τη διαγραψουμε απ τη λιστα!
 
Αφου ο Ευπαλινος ειναι σιγουρος, εγω δεν εχω να πω τιποτα.

Η διαφορα ειναι πως εκεινος την παρακολουθησε καμια δεκαρια χρονια αργοτερα απο το MEGA, με την ονομασια Το θριλερ της Δευτερας, ενω εγω την ειχα δει το '81 απο κρατικο καναλι, με την ονομασια Θριλερ, αν και ολοι τη λεγαμε το Θριλερ του Σαββατου.

Μενει λοιπον να δουμε με ποιον τιτλο θα καταχωρηθει μεσα στο φορουμ. :)
 
Ωραία! Και αφού υπάρχει θέμα το παρόν κλειδώνεται και μπαίνει στο αρχείο.
 
Έχει ανέβει επεισόδιο με την Ούρσουλα Άντρες " η μάγισσα" ελπίζω να είναι μετρίου φόβου .
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα