retro98
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 1.443
Παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Ψάχνω μία διαφήμιση κάπου στο 1970-1975, που διαφήμιζε το παυσίπονο ''Καλμαλίνη'' της Vifel. Η στιχομυθία ήταν η εξής (όπως μου την έχουν περιγράψει): Βλέπαμε αν θυμάμαι καλά έναν κύριο να κοιτά στην κάμερα με θερμόμετρο στο στόμα, παγοκύστη στο κεφάλι να τραγουδάει: ''Το κεφάλι μου πονεί και το δόντι δεν με αφήνει!'' Και του απαντούσε μια φωνή τραγουδιστά: ''όπως όλος ο κόσμος πάρτε μια Καλμαλίνη!'' Ξανατραγουδούσε ο κύριος: ''Κρυολόγησα, Αψού! και ο πυρετός με ψήνει!'' και του απαντάει ξανά η φωνή τραγουδιστά: ''όπως όλος ο κόσμος πάρτε μία Καλμαλίνη!''.
Την ψάχνω εδώ και χρόνια στο youtube αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να έχει διασωθεί από εκείνη την εποχή μιας και τότε δεν υπήρχε η βιντεοκασσέτα, και ελάχιστοι ήταν αυτοί που είχαν βιντεογραφικά μηχανήματα φιλμ για να γράφουν από την τηλεόραση. Ελπίζω να βοήθησα έτσι όπως την περιέγραψα.
Την ψάχνω εδώ και χρόνια στο youtube αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να έχει διασωθεί από εκείνη την εποχή μιας και τότε δεν υπήρχε η βιντεοκασσέτα, και ελάχιστοι ήταν αυτοί που είχαν βιντεογραφικά μηχανήματα φιλμ για να γράφουν από την τηλεόραση. Ελπίζω να βοήθησα έτσι όπως την περιέγραψα.