Αναζήτηση σειράς: H.R. Pufnstuf (1969)

Birlas_Korkos

RetroWannaBe
Joined
6 Mαϊ 2009
Μηνύματα
68
Αντιδράσεις
5
Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι?Ψαχνω απο καιρο μια ταινια που ειχα δει τα μεσα της δεκαετιας του 80 σε βιντεο (εκει κοντα 85-86),με θεμα ενα παιδι που επαιζε σε μια αμερικανικη σχολικη μπαντα και ξαφνικα ανακαλυψε οτι το φλαουτο του μιλαγε ....μετα μεταφερθηκε σε εναν παραλληλο φανταστικο κοσμο που ειχε κατι παραξενα πλασματα και μια μαγισσα...θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι στην αρχη του εργου ,στο σχολειο του καποιος του εβαλε τρικλοποδια και επεσε με τα μουτρα μεσα σε ενα μεγαλο ταμπουρλο!!! και μετα απο αυτο το συμβαν το φλαουτο του αρχισε να του μιλαει περνοντας μορφη προσωπου!! καμμια βοηθεια κανεις?θυμαται καποιος καποιες περισσοτερες λεπτομερειες???
 
δε θυμαμαι ρε συντροφε,το παλιοχορτο ηταν χαλασμενο..χωρις πλακα,παραφαινεται σοβαρη για τα γουστα μου κ μ εβαλες στην περιεργεια..
 
Mπραβο BlackLord!!!!

αυτην εψαχνα τοσο καιρο!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ !!θυμαμαι την αρψη του εργου σαν τωρα πριν απο 24 χρονια!!!τωρα που ειδα τις εικονες θυμηθηκα και την φατσα του του φλαουτου!!! να εισαι καλα...βγαινει σε DVD στην Αγγλια στις 29 Ιουνιου...να δουμε αν θα κυκλοφορησει και εδω!!!

Να εισαι καλα
 
Πίσω
Μπλουζα