Αναζήτηση τίτλου: Καντισόν - Cadichon Ou Les Memoires D' Un Ane (1986)

fouskas912

RetroN00b
Joined
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Θυμάται κανείς να μου πει πώς λεγόταν ένα παλιό παιδικό(πάνε πάνω από 10 χρόνια που το είδα τελευταία φορά) με ένα γάιδαρακο;
 
Ενα θα πω: αλογομυγα δεν πεταλωνεις! (τη φραση αυτη αποτι θυμαμαι την ελεγε η αλογομυγα στο κεινουμενο οταν επρηζε τον κακομοιρο το γαιδαρο) Δυστυχως δεν θυμαμαι τιτλο..
 
Ένα καρτούν θυμάμαι αυτή τη στιγμή με πρωταγωνιστή γάιδαρο κι αυτό είναι ο Καντισόν (=Cadichon Ou Les Memoires D' Un Ane ).

cadichon2.jpg


http://www.tagtele.com/videos/voir/20405
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό είναι παιδιά. Ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να μη θυμάμαι τίποτα απ το παιδικό αλλά θυμάμαι τη θεική φωνή που είχε ο γάιδαρος στην ελληνική μεταγλώτιση
 
H συγκεκριμένη φωνή είναι η θρυλική φωνή του Νίκου Σκιαδά (κοινώς Δρακουμέλ !). Ακούγονταν επίσης η Δήμητρα Δημητριάδου που έκανε όλες τις γυναικείες φωνές σε αυτό το καρτούν και ο Βασίλης Καίλας που έκανε τον νεαρό Ζάκ και τον κακομαθημένο γνωστό του τον Αντώνη (ή μήπως ήταν ξάδελφός του; ). Το καρτούν αυτό, από τα λίγα που έχω διαβάσει σε γαλλικές ιστιοσελίδες, φαίνεται να ήταν σειρά από την οποία ένωσαν κάποια επεισόδια που κυκλοφόρησαν σε κασέτα ως βιντεοταινία. Την είχα νοικιάσει μια φορά και αργότερα παίχτηκε πολλές φορές στο Power και ίσως και σε άλλα κανάλια. Πρέπει να υπήρχε και κασέτα με το δεύτερο μέρος επειδή η ιστορία στη συγκεκριμένη κασέτα τελείωνε πολύ απότομα και υπήρχε και preview για το δεύτερο μέρος αλλά ουδέποτε έτυχε να το βρω κάπου. Υπάρχει και ένα που φαίνεται να περιέχει κάπου από Καντισόν, που είχα δει σε ένα κατάστημα αλλά δίστασα να αγοράσω επειδή οι μεταγλωττίσεις σε τέτοιου ειδους DVD είναι συνήθως διαφορετικές από αυτές στις κασέτες. Και όταν αποφάσισα να το ρισκάρω, το DVD δεν ήταν πλέον διαθέσιμο στο κατάστημα.

%CE%9F%20%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%A4%CE%91%20%CE%95%CE%A6%CE%A4%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%91%20.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι κυκλοφόρησαν δύο vhs..

Έχω την πρώτη αλλά η δεύτερη άφαντη..

Μάλλον το dvd πρέπει να είναι με νέα μεταγλώτιση...και καλύτερα να μην κάνουμε τον κόπο...
 
ναι ηταν 2 vhs και ευτυχως τις προλαβα και τις 2 !!ιδου και τα εξωφυλλακια.

υγ..αν καποιος εχει το πρωτο εξωφυλλο και μπορει να το σκαναρει ας κανει ενα κοπο να μου το στειλει.

ΚΑΝΤΙΣΟΝ-2.jpg

kantison 1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@ retrosilektis

Φιλική επισήμανση: Με ελληνικούς χαρακτήρες γράφουμε στο φόρουμ.
 
Ενα θα πω: αλογομυγα δεν πεταλωνεις! (τη φραση αυτη αποτι θυμαμαι την ελεγε η αλογομυγα στο κεινουμενο οταν επρηζε τον κακομοιρο το γαιδαρο) Δυστυχως δεν θυμαμαι τιτλο..
Αυτό δεν είναι από τον Καντισόν. Είναι από τη μεταγλώττιση του "You Can't Shoe a Horse Fly" (1940) από τη σειρά Color Classics των Fleischer Studios όπως μεταγλωττίστηκε για την κασέτα "Ένας Υπέροχος Μαγικός Κόσμος" της LTV, Ελληνική έκδοση του Fabulous Fleischer Folio Vol. IV.
 
Πίσω
Μπλουζα