Αναζήτηση τίτλου απο παλιό manga/anime του NEW Channel

missporky

RetroN00b
Joined
18 Φεβ 2008
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
1
Καλησπέρα!

Δυστυχώς δεν πρόκειται να βοηθήσω και πολύ με αυτά που θα πω αλλά τι να κάνω το ψάχνω.

Παλιά εν έτη New Channel ΑΝ θυμάμαι καλά παιζόντουσαν αρκετά manga/anime τα οποία παρακολουθούσα. Βέβαια άμα γερνάει το μυαλό δεν θυμάται τπτ απο τότε.

Το manga αυτό ήταν δραματικό με romance στοιχεία. Το μόνο που θυμάμαι είναι μια σκηνή στην οποία σε ένα ξενοδοχείο παίζουν κάποιοι τέννις...και μετά απο λίγο είναι ένα ζευγάρι όπου ο άντρας πρέπει να φύγει να πάει κάπου με το αεροπλάνο και η κοπέλα κλαίει και δεν θέλει.

Δυστυχώς μόνο αυτό θυμάμαι, ξέρω δεν πρόκειται να σας βοηθήσει καθόλου αυτό.

Όμως αν δεν γίνεται να θυμηθείτε κάτι, θα το εκτιμούσα να με βοηθάγατε με μια μικρή λίστα απο manga που έπαιζε τότε η τηλεόραση New Channel και κάποιο άλλο κανάλι Tempo? δε θυμάμαι...εκεί 1987 μέχρι 1991..μάλλον.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη απο οποιονδήποτε ειδικό διαβάσει αυτό το thread και πάθει πονοκέφαλο. Δεν ξέρω γρι απο manga/anime αλλά μικρή τα έβλεπα.
 
To Tempo, δεν επαιζε Anime (δουλευα εκει) και δυστυχώς δέ ειχε τα αρχεία του new...
 
είναι ένα ζευγάρι όπου ο άντρας πρέπει να φύγει να πάει κάπου με το αεροπλάνο και η κοπέλα κλαίει και δεν θέλει.
Μια τέτοια σκηνή υπάρχει στο anime "Future War 198X", συγκεκριμένα στο παρακάτω κλιπ από το 04.55 εως 08.40:

[Edit]This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement from claimants including:

 


Warner Bros. Entertainment



Toei Animation, LLC. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε missporky, τα manga ειναι τα ιαπωνικα κομικ. Anime ειναι τα κινουμενα σχεδια. Μια φιλικη πληροφορηση. :D

Οσο για το anime δεν το ξερω...
 
Eνδέχεται επίσης να είναι σκηνή από την anime σειρά Area 88, η οποία όμως δε γνωρίζω αν παίχτηκε στο NEW Channel. Έχει πάντως κάποια στοιχεία που κάπως ταιριάζουν π.χ. ο νεαρός πιλότος που έχει να πάει σε μια δουλειά που δε θέλει και η φιλενάδα του που κλαψουρίζει συχνά. Σκηνή με τένις δε θυμάμαι αλλά, αν βολεύει, νομίζω πως υπάρχει μια σκηνή όπου κάποιοι παίζουν μπιλιάρδο.
 
Πίσω
Μπλουζα