Αναζήτηση τίτλου ξένης ταινίας Νο. 4

Masquerade

Banned
Joined
15 Ιαν 2011
Μηνύματα
201
Αντιδράσεις
12
Ψάχνω εδώ και καιρό [....] ταινίες, από τις οποίες δυστυχώς δεν θυμάμαι ούτε ηθοποιούς, ούτε ονόματα, απλά μου είχαν κάνει εντύπωση πριν από κάτι χρόνια σαν παιδάκι που ήμουν και θα ήθελα να τις ξαναδώ! :)

Η μία έχει να κάνει με κάτι σπηλαιολόγους που είχαν μπει σε μια σπηλιά, στην οποία ζούσε ένα τέρας που μοιάζει με τον Σάλι από την παιδική ταινία της Ντίσνευ ''Μπαμπούλας Α.Ε.'', μόνο που είχε τρομακτική όψη και θυμάμαι πως έβγαινε μέσα από τους τοίχους και άρπαζε τους σπηλαιολόγους έναν έναν, στο τέλος κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί μόνο τρία άτομα και επίσης έμαθαν πως αυτό το τέρας μπορεί να σκοτωθεί μόνο με την ακτινοβολία του ηλιου και πως προσπαθούσαν να το οδηγήσουν σε ένα σημείο της σπηλιάς, όπου ήταν το μόνο σημείο που το έβλεπε ήλιος, με σκοπό να το κρατήσουν εκεί μέχρι να βγει ο ήλιος, εντέλει κατάφεραν το πήγαν εκεί και γυρνούσαν γύρω από το τέρας για να το καθυστερίσουν μέχρι τη δύση του ηλίου, το τέρας έπιασε το ένα από τα τρία ατομα (γυναίκα) και όταν μπήκε ο ήλιος μέσα στη σπηλιά, το τέρας έγινε πέτρα μαζί με την γυναίκα στα χέρια του...Μετά δείχνει μια σκηνή με τους δύο επίζωντες στο κρεβάτι να κοιμούνται και ξαφνικά πετάγεται η γυναίκα και λέει πως ξεχάσαμε την τάδε στη σπηλιά και δείχνει μια άλλη γυναίκα δεμένη με αλυσίδες στη σπηλιά και εκεί τελειώνει...!

[....]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το δεύτερο είναι το " Ένας Αμερικανός λυκάνθρωπος στο Παρίσι", κάτι σαν ριμέικ του "Ένας αμερικανός λυκάνθρωπος στο Λονδίνο". To τρίτο είναι το Dracula vs Frankenstein του 1971, με τον Lon Chaney...
 
Το δεύτερο μάλλον αυτό είναι, θα ψάξω να το βρω, αλλά το τρίτο δεν νομίζω να είναι αυτό, γιατί σίγουρα είναι δεκαετίας 90! Ευχαριστώ πάντως :)
 
Πίσω
Μπλουζα