Αναζήτηση τίτλου ξένης ταινίας Νο. 8

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.332
Αντιδράσεις
1.356
Η σκηνή που θυμάμαι από την ταινία που ψάχνω έχει ως εξής:

Δυό τύποι είναι σε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τρέχουν. Το αυτοκίνητο ήταν από ότι θυμάμαι κάμπριο. Δεν θυμάμαι να τους κυνηγούσαν ή κάτι τέτοιο. Αλλά ξαφνικά εκεί που συζητάνε, βρίσκονται πίσω από την καρότσα ενός φορτηγού το οποίο ή ήταν σταματημένο ή φρέναρε απότομα. Από την καρότσα λοιπόν εξείχε ένας μακρύς μεταλλικός σωλήνας ή κάτι τέτοιο ο οποίος πέρασε στην κυριολεξία μέσα από το κεφάλι του οδηγού (αν θυμάμαι καλά από το μάτι του) και βγήκε από την πίσω μεριά του καθίσματος με τα ανάλογα gore effects. Μετά από αυτό βλέπουμε τον συνοδηγό να τα έχει παίξει και να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε. Παράλληλα βλέπουμε και το χέρι του οδηγού που πέφτει στα πόδια του αφού δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το τιμόνι λόγω... νέκρας.

Μετά από αυτό, ο συνοδηγός βγαίνει σιγά σιγά από το αμάξι, κάθεται κάτω ακουμπώντας την πλάτη του στην πόρτα του αμαξιού και ξεσπάει σε κλάματα.

Αρκετά σκληρη σκηνή, με είχε τρομάξει κάπως σαν μικρό και αθώο παιδάκι που ήμουν, πρέπει να ήταν ταινία δεκαετίας 80 ή το αργότερο αρχές 90.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα