Αναζήτηση τίτλου ξένου τραγουδιού: C.C. Catch- Strangers By Night

retrofrog

RetroActive
Joined
25 Δεκ 2012
Μηνύματα
328
Αντιδράσεις
56
Ελπίζω να μην αρχίσατε να βρίζετε και να σπάτε πληκτρολόγια που επανήλθα με απορία ("να πάτε αλλού κύριε να σας απαντήσουν τα μουσικά σας ερωτήματα για χαμένα τραγούδια,υπάρχει και το "έχεις νότα"! Εκεί αφού κλάψεις και στηθοδαρθείς για το τραγούδι που παρέλειψες να σημειώσεις, μετά φεύγει το τεράστιο πιάνο που βρίσκεται στο στούντιο, εμφανίζεται το cd με το τραγούδι-ξανακλαίς απαραιτήτως, εκτός κι αν έχεις στερέψει- και αποχωρείς χορεύοντας και τραγουδώντας τους στίχους του τραγουδιού που με τόση αυταπάρνηση σου χάρισε η εκπομπή..)

Πλατίασα όμως! ;) Όχι τυχαία βεβαίως,καθώς η περιγραφή που μπορώ να σαςκάνω είναι εξαιρετικά λιτή και απέρριτη: Τραγούδι δεκαετίας΄80, ποπ, ξανθιά τραγουδίστρια με γαλάζια μάτια (όχι,δεν περιγράφω καλλιστεία!) και στο τέλος το βίντεοκλιπ κατάλήσει να δείχνει ένα άγριο ζώο (νομίζω τίγρη) και τελευταίο πλάνο κοντινό -που νεκρώνει- στα μάτια της τραγουδίστριας.. Δεν ξέρω αν βοήθησα αλλά δεν θυμάμαι περισσότερα, ούτε στίχο..Όσοι φανατικοί των γρίφων,σπεύσατε πρός βοήθεια παρακαλώ!
 
Τουλάχιστον θυμάσαι αν είναι ξένο ή ελληνικό. Να περιορίσουμε την αναζήτησή μας σε συγκεκριμένα σημεία.
 
Ναι, έχεις δίκιο! Ξένο ήταν..Δυστυχώς είναι γρίφος για (πολύ) δυνατούς λύτες έτσι λακωνικά που το περιγράφω..Το έδειχνε και αυτό ο teorak πάντως..Ίσως κάποιος που το παρακολουθούσε να μπορεί να βοηθήσει περισσότερο..
 
retrofrog είπε:
Τραγούδι δεκαετίας΄80, ποπ, ξανθιά τραγουδίστρια με γαλάζια μάτια...
Η πρωτη που μου ερχεται στο μυαλο με αυτη την περιγραφη ειναι η Bonnie Tyler :)
 
No stayros..Μα δεν θα γνώριζα τη bonnie και θα ήμουν στο retromaniax; Αυτά είναι βασικές γνώσεις για την ένταξη στο forum.. :p Όχι, μια άλλη ήταν που δε γνωρίζω δυστυχώς..Το κακό είναι ότι δεν μοιάζει και με κάνα άλλο..Καλά στη μελωδική γραμμή είναι κλασικό '80s αλλά δεν μπορώ να το παρομοιάσω με κάποιο άλλο..Το πιο χαρακτηριστικό είναι αυτό που είπα..ότι στο τέλος δείχνει μια τίγρη και μετά στο τελευταίο σταματά το βιντεοκλιπ με κοντινό στα μάτια..Σας βάζω δύσκολα!Το αναγνωρίζω! Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση σου stayros! ;)
 
Οχι τοσο ξανθια, και το ζωο ειναι πανθηρας αντι για τιγρη, αλλα worth a shot


edit: μα τι κανω λαθος και τα youtube links δεν φαινονται οπως πρεπει?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!! :clap: Είσαι music champion!!! :award: Αυτό είναι! ΚΛΑΣΙΚΗ 80τιλα!!! Είσαι άπαιχτος/η, δεν ξέρω και τι είσαι!! Δεν ξέρεις ποοοοσο καιρό το έψαχνα! Σε παίδεψα πολύ; Οσο για το πάνθηρα, εντάξει μωρέ, κοντά έπεσα.. και στα δυο άμα βρεθείς μπροστά την έχεις βαμμένη! :p

Τώρα που το ακούω (το'χω λιώσει για την ακρίβεια!) θα μπορούσα να το παραλληλίσω με τα τραγούδια των modern talking που ήταν σ'αυτό ακρίβως το στύλ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φυσικα θυμιζει modern talking. Αυτοι εχουν γραψει πολλα κομματια της CC Catch ;)

Ηταν το μονο που μου ερχοταν στο μυαλο διαβαζοντας την περιγραφη. Το μονο αλλο video που ξερω με αιλουροειδες (παλι πανθηρα) ειναι το maneater απο Hall and Oates. Αλλα αυτο δεν το τραγουδαει γυναικα
 
Να σου πω την αλήθεια δεν την ήξερα τη C.C. Catch και ίσως γι'αυτό δεν μπορούσα να το βρώ. Αν την ήξερα ενδεχομένως έκανα το σχετικό συνειρμό..Ναι,απ'ότι είδα τώρα στο νετ συνεργαζόταν με το ένα μέλος των modern talking!(οι οποίοι μ'αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν γνωρίζω και τους δορυφόρους τους... :p ) Παρεμπιπτόντως, κούκλα! Μαζί με τη Kim wilde και τη belinda carlisle οι ομορφότερες τραγουδίστριες της δεκαετίας! Πρωτότυπο βιντεοκλίπ,ο πάνθηρας ωραιότατος - εκ του μακρόθεν όμως! Τέλος να πω ότι στην όλη υπόθεση δεν είναι το μόνο αιλουροειδές! Είσαι και εσύ γάταρος/α ( ;) που το βρήκες, καθώς μπορεί να έχεις δει ένα βιντεοκλίπ αλλά να μην μπορείς να κάνεις άμεσα το συνειρμό..Συν ότι δεν ήταν δα και τόσο εκτεταμένη η περιγραφή μου, ώστε να το ψυλλιαστείς αμέσως! Εύγε!
 
bspus είπε:
Το μονο αλλο video που ξερω με αιλουροειδες (παλι πανθηρα) ειναι το maneater απο Hall and Oates. Αλλα αυτο δεν το τραγουδαει γυναικα
Υπαρχει κι αλλο βιντεο της δεκαετιας του '80 με αιλουροειδες. Ενα λιονταρι κανει τη βολτα του μεσα απο το Like a virgin της Μadonna.

Και μαλιστα, ειναι κι αυτη ξανθια με γαλανα ματια, συμφωνα με την περιγραφη του retrofrog, αλλα εξ' αρχης σκεφτηκα πως μαλλον δεν εννοουσε αυτο.

Μπραβο κι απο μενα, bspus, που το βρηκες! Ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο.
 
Ναι,έχεις δίκιο. Ήταν κι αυτό..(μέχρι το τέλος της μέρας θα βρούμε και καμιά δεκαριά άλλα βιντεοκλίπ με αιλουροειδή τελικα.. :p ) Απλά όπως φαντάζομαι υπονοείς ήταν πολύ απλό για να ρωτάω αυτό...κι έχεις δίκιο! Να βρώ μια διαφορά στα 2κομμάτια; Η c.c. catch ήταν και (απ'ότι είδα στο ιντερνετ) διατηρείται κουκλάρα...
 
Aκριβως αυτο εννοουσα, retrofrog: Πως ηταν πολυ απλο για να ρωτας για το Like a virgin.

Οσον αφορα τις δικες μου προτιμησεις, η Madonna σ' αυτο το συγκεκριμενο βιντεο κλιπ ηταν ωραιοτερη απο καθε αλλη φορα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασικά, όμορφη δεν θα έλεγα ότι υπήρξε ποτέ η Μαντόνα...(σύμφωνα με την υποκειμενική μου αισθητική) Παρότι πολλοί τη θεωρούσαν σύμβολο του σεξ, εγώ θεωρώ ότι δεν είχε και καμιά ιδιαίτερη ομορφιά..Μυαλό και τσαμπουκά (κάπως αλλιώς λέγεται λαικά αλλά κωλύομαι να το πω δημόσια-αρχίζει από "π" πάντως! :p ) όμως θεωρώ ότι είχε (και έχει) πολυυυυυυ! Πάντως πιο ωραία θεωρώ ότι ήταν την εποχή του "you'll see" που το θεωρώ την ωριμότερη της ίσως ερμηνεία..

Α!΄Από το like a virgin μου άρεσε πάρα πολύ η Βενετία! (αλλά αυτό δεν πιάνεται.. :p )
 
H CCCatch είναι γερμανίδα όπως ο Dieter Bohlen και το όνομα της στα γερμανικά είναι Caroline Catharina Mόller όπως λέει μια αναζήτηση στο wikipedia. Ο Ντίτερ Μπόλεν έχει κάνει την παραγωγή, έχει γράψει τους στίχους, την μουσική κλπ. στα τραγούδια της. Αν θες να γνωρίσεις την μουσική της σε καλύτερη ποιότητα ήχου από το utube κυκλοφορεί ένα cd της, που λέγεται CCCatch best of το οποίο έχω. Είναι της BMG.
 
bambinella 100 είπε:
Υπαρχει κι αλλο βιντεο της δεκαετιας του '80 με αιλουροειδες. Ενα λιονταρι κανει τη βολτα του μεσα απο το Like a virgin της Μadonna.Και μαλιστα, ειναι κι αυτη ξανθια με γαλανα ματια, συμφωνα με την περιγραφη του retrofrog, αλλα εξ' αρχης σκεφτηκα πως μαλλον δεν εννοουσε αυτο.

Μπραβο κι απο μενα, bspus, που το βρηκες! Ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο.
Εχω το ασυνηθιστο χομπυ (για το συγκεκριμενο φορουμ ισως λιγοτερο ασυνηθιστο) να συλλεγω videoclip με εμφαση στην ποπ της δεκαετιας 80.

Φυσικα εχω και το like a virgin αλλα δεν θυμομουν καθολου το λιονταρι.

Για την ομορφια, CC Catch vs Madonna σημειωσατε 1.

Οχι οτι η Madonna παει πισω βεβαια, ακομα και σημερα για την ηλικια της, αλλα ηταν το στυλ της που την ανεβαζε παρα τα φυσικα της προσοντα
 
bspus είπε:
Για την ομορφια, CC Catch vs Madonna σημειωσατε 1.

Οχι οτι η Madonna παει πισω βεβαια, ακομα και σημερα για την ηλικια της, αλλα ηταν το στυλ της που την ανεβαζε παρα τα φυσικα της προσοντα
Ποια Madonna..CC Catch δαγκωτο.. δειτε αυτην εδω την εμφανιση...

http://www.youtube.com/watch?v=mXmEeulcz24
 
Uskoke σ'ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά! Ωστόσο για τεχνικούς λόγους μάλλον δεν θα λάβει σάρκα και οστά..οπότε θα περιοριστώ στο youtube το οποίο έχω πάρει επ'ωμου!(χωρίς το αρμ!) Αλλά με συγκινεί ιδιαίτερα η ευγένεια σου! Να'σαι καλά! Ναι, το διάβασα και εγώ ότι είναι Γερμανίδα και είχε συνεργαστεί Bohlen..(τι υπέροχοι οι modern talking!) Πολύ καλή προφορά πάντως για γερμανίδα..Εγώ δεν θα το καταλάβαινα με τπτ..Και έρχομαι στο φλέγον ερώτημα! Αυτή η νεραίδα μιλάει γερμανικά; Δεν μπορώ να τη φανταστώ να μιλάει τη πιο σιχαμερή γλώσσα για μένα! Καμία μουσικότητα,καθόλου ντελικάτη γλώσσα (εν αντιθέσει με τα γαλλικά και ιταλικά) Όσες φορές δε λόγω επιστήμης (τη τύχη μου!) προσπάθησα να διαβάσω καμιά υποσημειωσούλα που παρέπεμπε σε γερμανική βιβλιογραφία, απλά στραμπουλίστηκε η γλώσσα μου..Γιατί τόσα σύμφωνα στη σειρά;;;ΓΙΑΤΙ;; Bspus πίστεψε με δεν είσαι μόνος(η)που συλλέγει βίντεοκλιπ από τη δεκαετία του'80..Και κάτι βάτραχοι το κάνουν (και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδω) Σου διέφυγε δε τη κατάλληλη στιγμή, ώστε να λύσεις το μουσικό γρίφο πιο γρήγορα! (το ξέρω είμαι εξαιρετικά συμφεροντολόγος!) Το στύλ "αποφασισμένο νυμφίδιο που δεν γνωρίζει καν ως έννοια τη λέξη φραγμός" νομίζω ότι ήταν το μυστικό της επιτυχίας καθώς και το απίστευτο ταλέντο της να μεταβάλλεται όπως η σαύρα στις αλλαγές που επέβαλλε η κάθε εποχή..Αναγνωρίζω βεβαίως ότι έχει πεί και κάποια τραγούδια-σημεία αναφοράς, τα οποία και τιμώ συχνότατα!) Τέλος, angel grig,είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εμφάνιση είναι από το 2012; Έπαθα πλάκα! Η κοπέλα είναι πιο ωραία από ποτέ! Καλά,οτι είναι πολύ καλύτερη από τη μαντόνα περιττεύει να το σχολιάσω..Αυτή ξεπερνάει πολύ νεότερες της!Και ναι,θα το πω, παρότι δεν αρμόζει στο επίπεδο μου ( :p ) η γυναικα είναι ο ορισμός της ......c.c catch και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
retrofrog είπε:
Τέλος, angel grig,είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εμφάνιση είναι από το 2012; Έπαθα πλάκα! Η κοπέλα είναι πιο ωραία από ποτέ! Καλά,οτι είναι πολύ καλύτερη από τη μαντόνα περιττεύει να το σχολιάσω..Αυτή ξεπερνάει πολύ νεότερες της!Και ναι,θα το πω, παρότι δεν αρμόζει στο επίπεδο μου ( :p ) η γυναικα είναι ο ορισμός της ......c.c catch και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Κοιτα ο Ρωσος ποιητης..εεε Uploader ηθελα να πω ετσι λεει..αλλα και απο το 2012 να μην ειναι,ειναι προσφατη παντως...
 
Μπράβο! Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο..Δεν ξέρω αν είναι φυσικό το αποτέλεσμα,οπότε :eek: ή έχει πέσει νυστέρι (που δε νομίζω εκ πρώτης όψεως-αν πάντως έχει πέσει σπουδαία δουλειά έκανε ο πλαστικός, να τον συστήσουμε σε κάτι εγχώριες κοσμικές που δεν ευτύχησαν σ'αυτό το τομέα!) Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα αξίζει ένα ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ... :clap: Και επαναλαμβάνω: C.C Catch και τα μυαλά στα κάγκελα! Τώρα δικαιώνεται τογνωστό άσμα της Ρίτας"οι σαραντάρες ίσον με 2 εικοσάρες!";)
 
Πίσω
Μπλουζα