Αναζήτηση τίτλου παιδικού έργου με σκυλάκια: Pound Puppies and the Legend of Big Paw

maroudm

RetroN00b
Joined
5 Οκτ 2014
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα παιδιά...Ψάχνω ένα παιδικό πάρα πολύ καιρό αλλά ακόμα τίποτα..Δε θυμάμαι πολλά πράγματα αλλά μου άρεσε πολύ και τα τραγούδια της ταινίας ακόμα και τώρα ηχούν στα αυτιά μου. :D Η ιστορία ήταν με μια παρέα σκυλιών τα οποία ήταν αδέσποτα αν θυμάμαι καλά και ζούσαν όλα μαζί σε μια μάντρα..Είχε τρεις κακούς τον κλασσικό μεγάλο εγκέφαλο μαζί με τους δυο χαζούς (κλασσικά)βοηθούς του που θέλανε να κλέψουν από ένα κοσμηματοπωλείο ένα διαμάντι (?) για να φτιάξουν μια μηχανή που θα έκανε όλα τα σκυλιά κακά! :xm: Κάτι τέτοιο θυμάμαι...Χαρακτηριστικό ήταν ένα σκυλάκι που άκουγε καμπάνες και άρχιζε να φιλάει όλους τους γύρω του λέγοντας τους "Ι LOVE YOU" πράγμα το οποίο στο τέλος που όλη η παρέα είχε γίνει κακιά από τη μηχανή,τους μετέτρεψε όλους πάλι σε καλούς.. lol Ήταν και ο Μεγαλοπόδαρος The big paw όπως τον έλεγαν τον οποίο όλοι τον φοβόντουσαν και στο τέλος είχε καλή ψυχή... Νομίζω έπαιζε στο juniors tv δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρη... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. :)
 
Για ποια χρονιά μιλάμε περίπου???
 
Η περιγραφη μου κανει για το παρακατω....

Pound Puppies and the Legend of Big Paw

...το οποιο ειναι του 1988.

[h=1]Pound Puppies and the Legend of Big Paw: The Movie - Clip




[/h]
 
Ναι αυτο ειναι!!! Δεν υπηρχε περιπτωση να το εβρισκα αλα νταλον τιτλους πατουσα στο ytube. Δεν είναι ολόκληρο αλλα τωρα ξερω πως να το ψαξω.Σε ευχαριστω πολυ σταυρο! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τιποτα,χαιρομαι που βοηθησα! :)
 
ωραια ταινια την εχω σε βιντεοκασσετα την ειχα αγορασει τοτε με ελληνικους υποτιτλους το εδειχνε και στο Mega καποτε θυμαμαι
 
και στο τοτε eurosport που εβαζε παιδικα το πρωι απο το sky εβαζε αυτο το παιδικο καπου 1989/90
 
Πίσω
Μπλουζα