Αναζήτηση τίτλου παλιάς ταινίας anime: H Φρουρα του Γαλαξια - Gall Force (1986)

physicist

RetroN00b
Joined
17 Νοέ 2008
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
5
Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω εδω και χρόνια μια παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων (anime επιστημονικής φαντασίας) της δεκαετίας του 80 (το πολύ αρχές 90).

Την είχα νοικιάσει απο video club μεταγλωττισμένη και τα μόνα που θυμάμαι είναι τα εξής

Ήταν μερικά παιδιά σε ένα διαστημόπλοιο που το όνομά του το θυμάμαι κάπως σαν ακονγκαγκάια. Ψάχνανε να βρουν ένα πλανήτη και τους κυνηγούσαν κάποιοι. Κάποια στιγμή μια κοπελίτσα που ήταν έγκυος γέννησε και πρέπει να ήταν το παιδί μισός εξωγήινος. Εν τέλει τον βρίσκουν τον πλανήτη που είχε και μια λίμνη και η τελευταία σκηνή ήταν μια κοπελίτσα να κάνει ντους στο μπάνιο της πίσω στη γη.

Αν το θυμάται κανείς θα ήμουν υποχρεωμένος.

Thanks
 
Προσπαθώ να την βρώ και εγώ. Μάλιστα το παιδί που γέννησε μεγάλωνε πολύ γρήγορα.
 
Την ψαχνω κι εγω! Θυμαμαι πως το εδειξε στον Ant1 ηταν ταινια αυτοτελεις και το πλοιο λεγοταν Ακοκανκαγια. Επισης υπηρχαν και αλλα battleships και οι αξιωματικοι ηταν γυναικες..
 
Ειναι το GALL FORCE και στα Ελληνικα ειχε κυκλοφορησει με τον τιτλο "H Φρουρα του Γαλαξια". Ειναι η πρωτη απο 3 ιστοριες (οι επομενες 2 ποτε δεν βγηκαν στα ελληνικα). Η πρωτη ονομαζεται Gall Force: Eternal Story.

Μετα κυκλοφορησαν και αλλες μικρες ταινιουλες, τα λεγομενα ιαπωνικα OVA τα οποια μπορουμε να πουμε οτι ειναι κατι σαν μινι σειρες. Δηλαδη μια υποθεση που ολοκληρωνεται σε λιγα επεισοδια. Τωρα που εχεις τον τιτλο μπορεις να βρεις απειρες πληροφοριες στο ιντερνετ. Εδω στο youtube ειναι το Eternal story για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.

Απο τα αγαπημενα μου!!!

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DoctorGalifrean είπε:
Ειναι το GALL FORCE και στα Ελληνικα ειχε κυκλοφορησει με τον τιτλο "H Φρουρα του Γαλαξια". Ειναι η πρωτη απο 3 ιστοριες (οι επομενες 2 ποτε δεν βγηκαν στα ελληνικα). Η πρωτη ονομαζεται Gall Force: Eternal Story. Μετα κυκλοφορησαν και αλλες μικρες ταινιουλες, τα λεγομενα ιαπωνικα OVA τα οποια μπορουμε να πουμε οτι ειναι κατι σαν μινι σειρες. Δηλαδη μια υποθεση που ολοκληρωνεται σε λιγα επεισοδια. Τωρα που εχεις τον τιτλο μπορεις να βρεις απειρες πληροφοριες στο ιντερνετ. Εδω στο youtube ειναι το Eternal story για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.

Απο τα αγαπημενα μου!!!


Εισαι μεγαλος!! Βρηκα δουλεια για το ΣΚ :D

Σε ευχαριστω επισης γιατι ψαχνοντας με τον ελληνικο τιτλο επεσα πανω σε ενα blog θησαυρο!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aπό σπόντα ανακάλυψα ότι αυτό το διάσημο anime είχε βγει και στην Ελλάδα. Αnime τ' οποιό μόνο για μικρό παιδιά δεν ήταν (π.χ. λόγω γυμνών γυναικών) αλλά μιλάμε για άλλες εποχές που υπήρχε η νοοτροπία "είναι κινούμενα σχέδια, άρα είναι για παιδιά" κι έτσι βλέπαμε ώριμα anime και cartoon στο τμήμα με τα παιδικά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα