Αναζήτηση τίτλου σειράς Γουεστερν

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας konstantina_7
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

konstantina_7

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
παιδιά θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος στο εξής αν γίνεται.. Ξέρετε μήπως αν μπορώ να βρω κάπου κάτι σειρές γουέστερν, ξένες, που έπαιζε η ερτ κατά τη δεκαετία 1980? Ενδιαφέρομαι για μία συγκεκριμένη, δε θυμάμαι όμως πώς λέγεται και δε βρίσκω πουθενά έστω μια λίστα με τέτοιου είδους σειρές που να έπαιζε η ερτ.. Ευχαριστώ

Καλησπερα, για αρχη ψαξε στα Τηλεοπτικά Προγράμματα μην πετυχεις κατι που να φερνει σε αυτα θυμασαι και πες μας και μας τι ανακαλυψες να τα ψαξουμε αν ειναι για περιταιρω πληροφοριες.

Καλημέρα., έψαξα λίγο βρήκα κάτι σειρές γουέστερν όπως το ''κίτρινο ρόδο'' και ''η μεγάλη πορεία των τσίζομς'', αλλά δε μου λένε κάτι αυτά δυστυχώς.. Το μόνο που θυμάμαι είναι λίγο από την ιστορία, η οποία παρουσιάζει ουσιαστικά την κατάκτηση της Δύσης από τους λευκούς και την ήττα των ινδιάνων.. :xm:

Hταν εγχρωμη η ασπρομαυρη ,για ριξε μια ματια απο κατω.

Μηπως ηταν το Cimarron Strip...

Αυτή δεν ήταν σχεδόν σίγουρα.. Βρήκα όμως και το ''Ηow the west was won'' που μου λέει κάτι παραπάνω.. Τι να σου πω, θα ψάξω κι άλλο.

To Centennial το κοιταξες ? Ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια στην Ελληνικη τηλεοραση.

3021.jpg

Επίσης βρήκα 2 του 1986 που όμως δε βρίσκω βίντεο ή κάτι.. Το ένα είναι το ''Σίμαρον:το φαράγγι των παρανόμων'' και το άλλο εμφανίζεται στο πρόγραμμα ως το ''Γουέστερν της Κυριακής''

Για το πρωτο ψαξε για ![h=1]Ambush at Cimarron Pass[/h]

ευχαριστώ.., μου το βγάζει ως ταινία βέβαια του '58, αλλά λογικά αυτό θα είναι.

Nαι και εγω ταινια το ειδα οχι σειρα.

Μήπως είναι η σειρά ''Η κατάκτηση της Δύσεως'' / ''How the West Was Won'', που παιζόταν από την ΥΕΝΕΔ το 1979 κάθε Κυριακή βράδυ;

Την είχα κοιτάξει τις προάλλες αυτή.. Είναι η πιο κοντινή σε αυτήν που ψάχνω, αλλά δε νομίζω. Το πρόβλημα είναι ότι ξέρω την υπόθεση πάνω-κάτω και ότι παιζόταν δεκαετία '80 (ίσως από '83 και μετά).. Πάντως υπήρχε κι ένας ξανθός ινδιάνος, αν βοηθάει :P

Ξανθος ινδιανος ? Δεν πιστευω να εννοεις την Δοκτορα Κουην ?

Τωρα για το Centennial που σου ειπα πριν - τσεκαρε το intro μηπως σου θυμισει κατι (παιζουν απιστευτοι ηθοποιοι)

Επεισοδια - καλως κακως - υπαρχουν στο youtube - οποτε θα σου ειναι ευκολο να βρεις αυτο που θες.

Όχι , όχι το Dr.Queen;) Απλώς ο συγκεκριμένος που λέω ήταν από τους πρωταγωνιστές μαζί με τον αδελφό του και νομίζω στο τέλος ότι σκοτώνονται.. Ευχαριστώ για τα λινκ!

Παιζόταν στην κρατική τηλεόραση θυμάσαι?

konstantina_7 είπε:
Παιζόταν στην κρατική τηλεόραση θυμάσαι?
Δεν ξέρω καθόλου.. Δε σου λένε τίποτα τα video;

απ'ότι είδα πάντως κυκλοφορούσαν σε ελληνικά VHS.

Επειδή μου λένε γι'αυτό ρωτάω.. Μήπως ξέρεις πού μπορώ να βρω τα ελληνικά?

Όχι δυστυχώς..

Οι ταινίες αυτές βγήκαν και πρόσφατα σε Bluray(όχι εδώ), οπότε από κει τις ξέρω. (οπότε με ένα ψάξιμο τις βρίσκεις με αγγλικούς υπότιτλους ;) )

Η γλώσσα ήταν κυρίως Γερμανικά..

Απ'ότι κατάλαβα πάντως ήταν δημοφιλείς ταινίες στην Ευρώπη (σαν τη Σίσσυ) και είναι καμιά 10ρια.

Και επίσης, απ'ότι είδα στην υπόθεση, ο ξανθος ο Lex Barker, είχε λέει σαν αδερφό του τον Ινδιάνο, οπότε εκεί πήγε το μυαλό μου, που είπες 2 αδέρφια και ξανθός ινδιάνος.

Edit:

Α, απ'ότι βλέπω έγινε και σειρά το 1980!!

http://www.imdb.com/title/tt0169512/reference

https://www.youtube.com/watch?v=J_Tt3M16MP4

αλλά πιστεύω πιθανότερο να είναι οι πιο παλιές ταινίες, αν είναι αυτό.

Εδώ μπορείς να δεις τη λίστα με τις ταινίες. Από το 1962-1968 είναι αυτές που λέω:

http://www.imdb.com/character/ch0033790/

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα