Αναζήτηση τίτλου σειρών: Learning the ropes

Conan1982

RetroN00b
Joined
14 Ιουν 2014
Μηνύματα
15
Αντιδράσεις
2
Αυτές οι 2 σειρές προβαλλόταν όταν ήμουν μικρός, εκεί πριν 20 χρόνια -/+3 στο ΚΡΗΤΗ ΤV, οπότε είναι ίσως λίγο δύσκολο να τις ξέρουν πολλοί.

Η πρώτη σειρά ασχολούνταν με έναν πατέρα και την κόρη του, ο πατέρας ήταν επαγγελματίας wrestler ολίγον τι αποτυχημένος και είχε φίλους και αυτούς wrestler. Προσπαθούσε να πάει καλά και με την κόρη του και με την καριέρα του αλλά τελικά παντού είχε προβλήματα, είχε αρκετό γέλιο.

Η άλλη σειρά που παιζόταν στο ίδιο κανάλι είχε θέμα μια οικογένεια που κυνηγούσε τον Δράκουλα και όποιον άλλο βρικόλακα τύχαινε. Και αυτή περισσότερο προς την κωμωδία έτεινε πάντως παρά προς τον τρόμο.
 
Conan1982 είπε:
...Η πρώτη σειρά ασχολούνταν με έναν πατέρα και την κόρη του, ο πατέρας ήταν επαγγελματίας wrestler ολίγον τι αποτυχημένος και είχε φίλους και αυτούς wrestler. Προσπαθούσε να πάει καλά και με την κόρη του και με την καριέρα του αλλά τελικά παντού είχε προβλήματα, είχε αρκετό γέλιο...
Λοιπόν υπήρχε μια σειρά στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 1990 με το όνομα Learning the ropes, δεν θυμάμαι όμως αν ήταν στο Κρήτη ΤV (θυμάμαι να προβάλλετε την ΕΡΤ2, ή όπως ονομαζόταν εκείνη την περίοδο το συγκεκριμένο κανάλι, μάλλον ΕΤ2) ίσως όμως σε δεύτερη προβολή να το είχε το Κρήτη ΤV.

Ήρωας της σειράς ήταν ένας καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο, ο οποίος τα βράδια εργάζεται για οικονομικούς λόγους και σαν μασκοφόρος παλαιστής, ενώ προσπαθεί να μεγαλώσει μόνος την έφηβη κόρη του και τον έφηβο γιό του αλλά και να κρατήσει μυστική την ιδιότητά του σαν παλαιστή. Πρωταγωνιστούσε ο Lyle Alzado (1949-1992) και στον ρόλο της κόρης του ήταν η Nicole Stoffman (1972-). Η σειρά ήταν Καναδικής παραγωγής 1988-1989 και δεν πρέπει να ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής γιατί άντεξε μόνο μια σεζόν και 26 επεισόδια (σύμφωνα με την Wikipedia, σύμφωνα με την imdb 13)
 
Πράγματι αυτή είναι η σειρά!
 
Πίσω
Μπλουζα