Αναζήτηση τίτλου ταινίας: Τhe Blob (1988)

sotosoul

RetroN00b
Joined
30 Ιουν 2009
Μηνύματα
27
Αντιδράσεις
3
Γεια σας φίλοι,

Προσπαθώ να βρω τον τίτλο μιας ταινίας τρόμου που είχα δει όταν ήμουν μικρός. Το έτος ήταν 1994 και βρισκόμουν στη Λισαβώνα σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μαζί με άλλους συμμετέχοντες. Οι γονείς μου ήταν οι διοργανωτές και εγώ ήμουν-δεν ήμουν- 8 ετών.

Ένα ωραίο απόγευμα, λοιπόν, οι νέοι συμμετέχοντες αποφάσισαν να δουν μια ταινία τρόμου στο κοινόχρηστο σαλόνι του ξενοδοχείου, ξέρετε, blu-ray και 4k :p Θυμάμαι μόνο σκηνές (και το ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ για 3 ημέρες). Θα σας τις περιγράψω και ελπίζω να μου προτείνετε κάποιες ταινίες στις οποίες μπορεί να ανήκουν.

1) Σε μια σκηνή, ένας άνδρας είναι νεκρός σε ένα τραπέζι (ή κρεβάτι) με μάτια γυρισμένα και σκεπασμένος ως τον λαιμό. Μετά κάποιος τον ξεσκεπάζει και φρικάρει επειδή ο νεκρός άνδρας δεν έχει δέρμα στο σώμα του που κάλυπτε το σεντόνι.

2) Σε άλλη σκηνή, μια τύπισσα ανοίγει βρύση να κάνει μπάνιο. Μέχρι να γεμίσει η μπανιέρα, εκείνη φεύγει. Η κάμερα δίχνει τη βρύση να χύνει καθαρό νερό, το οποίο στη συνέχεια γίνεται πορτοκαλί γλίτσα.

3) Ένας άνδρας δέχεται επίθεση από μια άμορφη γλίτσα, νομίζω διάφανη ( ;) και ένας άλλος άνθρωπος προσπαθεί να τον σώσει τραβώντας τον απ' το χέρι (ενόσω ήταν καλυμένος από τη γλίτσα λες και τραβώντας τον θα φύγει η γλίτσα από πάνω του). Τράβα-τράβα, το χέρι ξεκολλάει και πέφτει στο πάτωμα με μια μύξα να καλύπτει το μέρος όπου κόπηκε (και καλά, τοξική μύξα που έλιωσε τον άνθρωπο). Η κάμερα εστιάζει στο χέρι, το οποίο κάνει κάτι σπασμούς μέχρι να ψοφήσει εντελώς.

Αυτά θυμάμαι. Υπάρχει μια ταινία που λέγεται Blob και θα ταίριαζε αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% πως είναι αυτή. Δεν θυμάμαι να έχει την πρώτη σκηνή...

Κάποια πρόταση; Να σημειώσω ότι το ότι την είδα το 1994 δεν σημαίνει ότι απαραίτητα βγήκε τότε, αν και έχω την εντύπωση ότι κάποιος είχε πει "έχω μια κασέτα με ταινία που δεν έχετε ξαναδει".
 
To ''Τhe Blob'' του 1988 ειναι η ταινια που ψαχνεις φιλε.Δες στο παρακατω βιντεο την πρωτη και δευτερη σκηνη ειναι ακριβως αυτα που λες με τον σκεπασμενο αντρα και μετα με το χερι που το τραβαει η Meg penny (shawnee smith).

 
metalcandyman είπε:
To ''Τhe Blob'' του 1988 ειναι η ταινια που ψαχνεις φιλε.Δες στο παρακατω βιντεο την πρωτη και δευτερη σκηνη ειναι ακριβως αυτα που λες με τον σκεπασμενο αντρα και μετα με το χερι που το τραβαει η Meg penny (shawnee smith).

Έχεις δίκιο!!! Αυτή είναι! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να ρωτήσω, όμως, βρίσκω δύο blobs: μία του 1988 και μία του 1958. Να υποθέσω remake;
 
Ναι, είναι ριμέικ μιας ταινίας του 1958 με τον Στηβ Μακ Κουήν...
 
Aπαραδεκτο που δεν ειχαμε θρεντ για το Blob του '88,αγαπημενη τοτε ταινια.


Ο Johnny Drama στα καλυτερα του.
 
Πίσω
Μπλουζα