Αναζήτηση τίτλου ταινίας no. 14 - (Ουρανοξύστης του τρόμου;; )

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.583
Αντιδράσεις
1.738
Μια φορα μικρος ειχα πετυχει ενα χαζοθριλερ και το εια απο την αρχη μεχρι τελος. Τωρα μου ηρθε φλασια αι θα θελα να βρω περισσοτερα γι' αυτο :)

Ειχε να κανει με το χτισιμο ενος ουρανοξυστη ο οποιος ηταν "καταραμενος" κατα καποιο τροπο. Πρωταγωνιστρια ηταν μια σεξι τυπισσα η οποια ειχε το ρολο της αρχιτεκτονισσας, της μηχανικου, ή κατι τέτοιο. Απο την αρχη συνεβαιναν διαφορα δυσαρεστα και ανεξηγητα, οπως σε εναν που την γλυκοκοιτουσε εξω απο τα ζαμια του ουρανοξυστη, και ματωσαν τα δαχτυλα που ακουμπουσαν στο τζαμι.

Μετα απο ολα αυτα, καλουν εναν παραψυχολογο, ενα τυπο με ασπρο μουσακι, να "ερευνησει". Εντυπωση μου εκανε οτι σκαει με μαγνητοφωνακι περιγραφοντας τα ευρηματα του, οπως ωρα ημερα, θερμοκρασια περιβαλλοντος κλπ. Ο τυπος σκοτωνεται στη διαρκεια της ταινιας.

Στο τελος αποκαλυπτεται οτι η σεξι κυρια ειχε ενα παρανομο δεσμο, σκοτωσε τον αντρα της και τον εθαψε στα θεμελια του ουρανοξυστη, οποτε το πνευμα του τον στοιχειωσε και αρχισε να εκδικειται εκεινη και οποιον τη γλυκοκοιταζε. Στο τελος γινεται κατι και πεθαινει η τυπισσα, αν και δε θυμαμαι ακριβως τον τροπο.
 
Μήπως είναι το Dark Tower (1989) ;
Πιθανον. Η πρωταγωνίστρια ψιλομοίαζει με τη φατσα που θυμαμαι. Αλλες φωτογραφιες δε μου θυμισαν κατι

Η wikipedia διαφωνει αν ειναι του 87 η του 89
 
Πίσω
Μπλουζα