Αναζήτηση τίτλου τραγουδιού / τραγουδίστριας (1970): Μ΄αγαπάς το ξέρεις (Χριστίνα - Τέρης Χρυσός)

GXIII

RetroN00b
Joined
12 Αύγ 2014
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Καλησπερα, να μην μακρυγορω οποτε κατευθειαν στο θεμα.

Πανε μηνες τωρα που κυριολεκτικα εχω φαει τον κοσμο να βρω τον τιτλο ενος τραγουδιου

αλλα κ' το ονομα της ερμηνευτριας απο το sampling ενος ορχηστρικου του Ελληνα beatmaker Apanemic.

Μιλησα προσωπικα με το παλικαρι για το συγκεκριμενο beat το οποιο πολυ ευγενικα μου εξηγησε

πως δεν αποκαλυπτει πληροφοριες πανω σε καμια απ' τις δημιουργιες του..

Ωστοσο μου εδωσε ενα στοιχειο που κατα καποιον τροπο περιοριζει την αναζητηση.

Συγκεκριμενα μου ειπε πως το ονομα της ειναι Χριστινα κ' πως το τραγουδι ειναι απο ενα 45αρι

καπου στο 72'

Σας παραθετω τον συνδεσμο κ' ελπιζω να βγει ακρη γιατι μ'εχει ταλαιπωρησει αρκετα..

"Oπως τη βροχη το χωμα, σε θελω."

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χμμμ... Το όνομα της τραγουδίστριας ίσως να σου το είπε. Υπήρχε τραγουδίστρια ελαφροπόπ στα 70'ς που λεγόταν Χριστίνα. Σκέτα Χριστίνα, χωρίς επώνυμο (διαφορετική από τη λαϊκότερη Χριστιάνα). Δεν θυμάμαι καμία άλλη ελαφρή τραγουδίστρια με το μικρό όνομα Χριστίνα την εποχή εκείνη. Δεν μπορώ όμως να πω ότι αναγνωρίζω τη φωνή της στο βίντεο που παρέθεσες (Το τραγούδι το ίδιο δεν μου θυμίζει τίποτε.) Υπάρχουν όμως αρκετά βίντεο με τη (σκέτη) Χριστίνα στο Youtube, οπότε μπορείτε να κρίνετε οι ίδιοι.

Να μια γνωστή της επιτυχία από τον καιρό εκείνο, που τη θυμόμουνα πολύ καλά ακόμη και πριν βάλω να το ακούσω: Το "Φλερτ" (μεταφορά ξένου τραγουδιού). Το αστείο είναι ότι το τραγούδι από την άλλη μεριά του "Φλερτ" λέγεται "Το τραγούδι της βροχής" αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Σε μερικά φαίνεται να είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, οπότε μπορεί να συνέχισε να τραγουδάει, αλλά η εποχή της δημοτικότητάς της ήταν νωρίς στα 70

 
Και ο Δηματάτης στο Get That Beat την λέει Καράλη και πως είναι ανηψία της Άντζελας Ζήλεια.

Από τα 45αρια που αναφέρει στο βιβλίο (όχι όλα της, καθώς λέει "επιλογή") στο νετ τα βρήκα όλα εκτός από 2-3 τραγούδια. Όσα βρήκα κανένα δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Άντε να δούμε.
 
Σας ευχαριστω ρε παιδια, οντως ειδικα σε μερικα της τραγουδια οπως το "Που να σε βρω" που ειναι ποιο slow της φερνει αρκετα στη φωνη.

Τι να πω, συνεχιζω την αναζητηση μεχρι τελικης πτωσεως
 
Η τραγουδιστρια είναι η Χριστινα, πληρες ονομα Χριστινα Καραλη, το κομματι λεγεται "Μ' αγαπας το ξερεις " και το τραγουδάει ντουετο με τον Τερη Χρυσο, κυκλοφορησε σε 45αρι το 1975, το εχω στη δισκοθηκη μου, το ιδιο τραγουδι υπαρχει και στο lp του Τερη Χρυσου " ονειρα" οπου το τραγουδάει μαζι με την Αγνη, και κυκλοφορησε την ιδια χρονια
 
Καλησπέρα παιδιά!! Αναζητώ τραγουδιστή στυλ μπουατ δεκαετίας 70s-early 80s αλλά δε θυμάμαι πολλά στοιχεία.. Τύπος με μούσι (όπως όλοι τότε άλλωστε..) κιθάρα και ψυχοπονιάρικα τραγούδια, μικρό όνομα Παναγιώτης. Είχε κάνει ένα πιο γνωστό -σε σχέση με τα άλλα του- τραγούδι πιο ποπ αλλά γενικά το προφίλ του ήταν μπαλάντα. Συγγνώμη για τις λίγες πληροφορίες, ελπίζω να πάρω απάντηση!!
 
αντμινς απαντηθηκε το θεμα,μπορειτε να το προσθεσετε στον τιτλο του θρεντ;
 
katerinak είπε:
αντμινς απαντηθηκε το θεμα,μπορειτε να το προσθεσετε στον τιτλο του θρεντ;
Δεν ενημερώθηκε ο τίτλος γιατί δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το μέλος που έκανε την αναζήτηση.
 
Η λούπα είναι απ' αυτό το τραγούδι Ναταλί και μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει

. Το μέλος GXIII έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 12 Αυγούστου 2014, δεν πρόκειται να δώσει απάντηση. Δε βλέπω παιδιά το λόγο να υπάρχουν ένα σωρό "Αναζητείται" όταν έχουν δωθεί σωστές απαντήσεις και μπορούν εύκολα να επιβεβαιωθούν. Διευκολύνετε τα ενεργά μέλη ώστε να μη μπαίνουν στη διαδικασία να δουν τι αναζητείται για να δώσουν κάποια απάντηση, τη στιγμή που εκείνη έχει ήδη δωθεί.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οκ, σε αυτό που είναι τόσο προφανές έκανα την αλλαγή.

Αλλά Κώστα υπηρχαν μέλη που λέγαμε πως δεν πρόκειται να δώσουν ξανά σημεία ζωής και όμως στο ξαφνικό εμφανίζονται και πάλι για να απαντήσουν σε αυτά τα θέματα που είχαν κάποτε ανοίξει. Όπως επίσης έχουμε βάλει στους τίτλους την απάντηση που όλοι πιστεύαμε πως ήταν η σωστή και έρχεται ξαφνικά το μέλος που έκανε την αναζήτηση και μας λέει πως δεν ήταν αυτό, αλλά κάποιο άλλο που τελικά το βρήκε!
 
Αν έρθουν ποτέ και απαντήσουν αρνητικά, το αλλάζετε ξανά και ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι του ψαξίματος! Δε νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό...
 
Πίσω
Μπλουζα