Αναζήτηση τίτλου cartoon - Ρat & mat (1976)

zogler

RetroN00b
Joined
28 Ιουν 2010
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
0
Καλησπερα.. ψαχνω ενα cartoon κ δεν θυμαμαι πως λεγεται.. Ειναι δυο φιλοι-γειτονες, και παντα θελουν να κανουν κατι και καταστρεφουν ολα τα υπολοιπα.. ειχε πολυ γελιο.. ο ενας νομιζω φορουσε κοκκινη μπλουζα κ ο αλλος κιτρινη.. ειναι σε στυλ πλαστελινη καρτοον.. Δεν μιλουσανε.. Ενα χαρακτηριστηκο επεισοδιο που θυμαμαι, ειναι εκεινο που βγαζαν σκουπιδια απο τα σπιτια τους και μετα γεμισαν ολους τους καδους και αρχισαν να περνουν τους καδους της γειτονιας, και στο τελος κανανε χαλια ολη την περιοχη.. :D
 
Ηταν σειρα, η αυτοτελης ταινιουλα;
 
ηταν αυτοτελη επεισοδια..
 
Θυμάμαι πολύ καλά τη σειρά αυτή. Μου άρεσε που στο τέλος η μουσικούλα των τίτλων είχε και ήχους από έσπαγαν πράγματα.

Μήπως ο ελληνικός τίτλος ήταν "Οι Μαστροχαλαστές";
 
Δεν θυμαμαι καθολου φιλε.. θα σκασω αν δεν το βρω ποιο ηταν.. :(
 
Δωσε μας λιγα στοιχεια παραπανω - ποια περιπου χρονια το εβλεπες ? οι χαρακτηρες ηταν ανθρωποι ? ή ζωακια ? γιατι πχ θα μπορουσε να ειναι

- αλλιως να ψαξουμε με αλλα κριτηρια.
 
ηταν ανθρωποι και φορουσαν ρετρο ρουχα (παππουδιστικα).. εγω το εβλεπα γυρω στο 1995 το πολυ, αλλα δεν ξερω τη ημερομηνια παραγωγης ειχε..

το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pat & mat!!!! δεν το πιστευω! το βρηκα! εφαγα ολο το νετ αλλα το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!! τσεχικο ειναι τελικα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DqL1QF1NMwo
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιος ! πολυ εξυπνη σειρα :) την εβλεπα παλιοτερα και δεν πηγε το μυαλο μου εκει
 
Μπράβο σου, ήθελα να θέσω ερώτημα στα τσακάλια του forum εδώ και πολύ καιρό! Στην ελληνική τηλεόραση θυμάμαι ότι μεταδίδονταν με τον τίτλο "Άνω-Κάτω", που δε με βοήθησε καθόλου στο ψάξιμο..
 
Πίσω
Μπλουζα