Αναζήτηση τίτλου: The Adventures of Pocahontas (Jetlag, 1994)

Monsieur1

RetroWannaBe
Joined
27 Οκτ 2011
Μηνύματα
59
Αντιδράσεις
8
Γεια σας!! Εδώ και μερες ψαχνω να βρω μια σειρα παραμυθιών που παιχτηκε στην ΕΤ1 ή στην ΝΕΤ...Εγώ την έβλεπα κάθε πρωι στις 9 , το χειμώνα του 2000... Δε θυμάμαι ακριβή τίτλο... Είχε αυτοτελή επεισόδια. Κάθε επεισόδιο είχε ένα παραμύθι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ωραία κοιμωμενη, που την ειχα γραψει σε κασετα, αλλα τωρα αγνοείται η τυχη της... Επίσης είχα δει Ποκαχόντας, Σταχτοπούτα και ένα αλλο παραμυθακι, με ενα αρρωστο κοριτσακι και ένα καλό χιονάνθρωπο, το Χιονενιο... όποιος γνωριζει κάτι ας βοηθησει... Ευχαριστώ!!!
 
Το χειμώνα του 2000 το έβλεπες και ήταν νέα σειρά ή απλά την είχε σε επανάληψη και εσύ έτυχε να τη βλέπεις το 2000? Προσοχή η χρονιά 2000 δε θεωρείται ρετρό.
 
δεν θεωρειται η χρονια 2000 ρετρο?μετα απο 14 χρονια?!!μου κανει εντυπωση γι αυτο ρωταω
 
retrosilektis είπε:
δεν θεωρειται η χρονια 2000 ρετρο?μετα απο 14 χρονια?!!μου κανει εντυπωση γι αυτο ρωταω
Το GRM έχει καθορίσει το όριο στο 1995. :)
 
Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω αν ηταν επαναληψη ή οχι... Και δεν ηξερα για το οριο του ρετρο, οπότε συγγνωμη.. Πάντως η σειρα δε φαινοταν αισθητικα ίδια με τα αλλα παιδικα της εποχης...φαινοταν πιο παλια...Αν θυμαμαι καλά ηταν αισθητικης τυπου χαιντι...
 
Με εξαιρεση την Ποκαχοντας τη Ντισνευ, υπαρχουν τρεις διαφορετικες ταινιες απο διαφορετικες σειρες παραμυθιων (καθε επεισοδιο ηταν αυτονομη ταινια). Ολες βγηκαν γυρω στο 1994-1995 προφανως γιατι εκεινη την εποχη (1995) η Ποκαχοντας τη Ντισνευ ηταν το γεγονος της χρονιας.

The Adventures of Pocahontas (Jetlag, 1994)

http://www.imdb.com/title/tt1119154/?ref_=fn_al_tt_2

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι!!! Αυτη σειναι η σειρα!!! Ευχαριστω! Αλλα μηπως ξερετε αν μπορω να τη βρω στα ελληνικα;
 
Τα παραμυθια Jetlag ειχαν κυκλοφορησει μεταγλωττισμενα σε βιντεοκασετες και αφου υπαρχουν στα αγγλικα σε DVD, μπορει να υπαρχουν καποια DVD και στα ελληνικα. Αν κοιταξεις σε παλια βιντεοκλαμπ και στο ιντερνετ ισως βρεις τις κασετες.

thumb.php


no_img.jpg

Εχεις δει τα κλιπ στο youtube;

Ποκαχοντας

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ειχα αρκετα τετοια απο star video ηταν και φθηνα θυμαμαι το καθενα εκανε 1000 δραχμες τα αγαπημενα μου ηταν το χαρουμενο λαγουδακι και το οι 12 μερες των χριστουγεννων τα trailer απο τις αλλες ταινιες που διαφιμιζονταν στην αρχη καθε κασσετας ηταν απλα επικα πρεπει να ανεβασω καποιο για να καταλαβετε ειχαν βαλει αφηγηση 2 παιδια που τσακωνονταν σε καθε ταινια οτι δεν κανει για κοριτσια η αλλη ειναι πολυ κοριτσιστικη κλπ
 
Πίσω
Μπλουζα