Αναζήτηση τίτλου

ΤΑΚΗΣ

Retro Member
Joined
18 Ιουν 2010
Μηνύματα
141
Αντιδράσεις
71
Τα σέβη μου στους ρετρομανιακούς

Θυμάται κανείς δύο παιδικά καρτούν που πρέπει να ήταν τηλεταινίες; Το ένα είχε υπόθεση στην Αγγλία την εποχή του πολέμου των Ρόδων-θυμάμαι χαρακτηριστικά τους ιππότες με ζωγραφισμένα τα ρόδα -άσπρα/ροζ, στις ασπίδες. Το δε άλλο, πρέπει να ήταν ρώσικο λόγω ξεκάθαρου μηνύματος: υπήρχε κακός γαιοκτήμονας που καταπίεζε τους χωρικούς και στο τέλος,αυτό μου είχε μείνει ο λεβέντης λαϊκός ήρωας τον παγίδευε και τον μαστίγωνε στα οπίσθια απίστευτα..
 

Thor

RetroMasteR
Joined
23 Μάρ 2012
Μηνύματα
1.640
Αντιδράσεις
509
ΤΑΚΗΣ είπε:
Τα σέβη μου στους ρετρομανιακούςΘυμάται κανείς δύο παιδικά καρτούν που πρέπει να ήταν τηλεταινίες; Το ένα είχε υπόθεση στην Αγγλία την εποχή του πολέμου των Ρόδων-θυμάμαι χαρακτηριστικά τους ιππότες με ζωγραφισμένα τα ρόδα -άσπρα/ροζ, στις ασπίδες. Το δε άλλο, πρέπει να ήταν ρώσικο λόγω ξεκάθαρου μηνύματος: υπήρχε κακός γαιοκτήμονας που καταπίεζε τους χωρικούς και στο τέλος,αυτό μου είχε μείνει ο λεβέντης λαϊκός ήρωας τον παγίδευε και τον μαστίγωνε στα οπίσθια απίστευτα..
Οι πληροφορίες που δίνεις δεν είναι και πολύ κατατοπιστικές ε? (πλάκα κάνω) το ρώσικο δε μου λέει κάτι, αλλά ένα καρτούν που έπαιζε πολύ συχνά στην τηλεόραση κ στο βίντεο με θέμα τον πόλεμο των ρόδων ήταν μια μεταφορά του Μαύρου βέλους του Ρ. Λ. Στήβενσον (το είχα δει άπειρες φορές). Σου λέει κάτι αυτό:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπλουζα