Αναζήτηση τίτλου.

RenJitterbug

RetroN00b
Joined
16 Mαϊ 2016
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
0
Ψάχνω τον τίτλο από μία σειρά κινουμένων σχεδίων με ζόμπι/τέρατα που μονομαχούσαν σε ρινγκ (ή αρένα ή τετράγωνο κλουβί, δεν θυμάμαι καθαρά).

Στο άνοιγμα της σειράς έδειχνε τα τέρατα να μονομαχούν και το ένα έβγαζε το χέρι του άλλου. Έμοιαζε πολύ με τα Inhumanoids και Mutant League.
 
Θυμάσαι πότε περίπου το έβλεπες? Σε ποιο κανάλι?
 
Ελπιζω να μη λεω χαζομαρα, αλλα δεν μπορεις να θυμηθεις περιπου τι ταξη ησουν και να υπολογισεις με βαση την ηλικια σου; :) Τουλαχιστον σιγουρα θα θυμασαι αν πηγαινες δημοτικο η αν πηγαινες λυκειο.
 
Παρόμοιες εικόνες θυμάμαι από ένα παιδικό που έδειχνε στο TV Μακεδονία γύρω στο 2000-2002 το βράδυ, πιθανό να λέμε για το ίδιο. Είχε αισθητική '80ς. Δεν το παρακολουθούσα όμως για να σε βοηθήσω περισσότερο.
 
Rakeesh είπε:
Ελπιζω να μη λεω χαζομαρα, αλλα δεν μπορεις να θυμηθεις περιπου τι ταξη ησουν και να υπολογισεις με βαση την ηλικια σου; :) Τουλαχιστον σιγουρα θα θυμασαι αν πηγαινες δημοτικο η αν πηγαινες λυκειο.
90s, ακριβώς δεν θυμάμαι.
 
Όταν λες πως η σειρά έδειχνε τέρατα που μονομαχούσαν, θυμάσαι αν ολόκληρα τα επεισόδια αφορούσαν τουρνουά όπως σειρές τύπου Πόκεμον ή αν το κάθε επεισόδιο ήταν μια (ατέλειωτη) μονομαχία ανάμεσα σε ένα καλό και έναν κακό χαρακτήρα όπως σειρές τύπου Dragonball Z; Επίσης, το περιστατικό όπου το ένα τέρας έβγαλε το χέρι του άλλου, όταν λες πως το είδες στο άνοιγμα της σειράς, εννοείς στην μουσική εισαγωγή της σειράς που παιζόταν σε κάθε επεισόδιο; Δηλαδή θυμάσαι να έχεις δει αυτή τη σκηνή πάνω από μια φορά; Ή μήπως ήταν κάτι που έγινε στην πρώτη σκηνή ενός συγκεκριμένου επεισοδίου; Πρόσφατα είδα κάποιες σκηνές από τη σειρά Mummies Alive όπου σε κάποιο επεισόδιο ένας από του χαρακτήρες-μούμιες χάνει ένα χέρι που του ξεριζώνουν άλλες μούμιες (δεν είναι στη αρχή του επεισοδίου αλλά συμβαίνει). Υπήρχε ένα τουλάχιστον επεισόδιο με πάλη στο ρινγκ αλλά η σειρά δεν είχε ως κεντρικό θέμα μονομαχίες (παρόλο που η βία ανάμεσα στις μούμιες δε φαίνεται να λείπει από κανένα επεισόδιο) αλλά είναι ό,τι πλησιέστερο μπορώ για την ώρα να σκεφτώ το οποίο να έχει σχέση με τέρατα ή ζόμπι που παλεύουν. Δες την εισαγωγή της σειράς μπας και σου θυμίζει κάτι.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάνε πολλά χρόνια από τότε, οπότε θα περιγράψω ότι θυμάμαι. Λοιπόν, δεν ήταν anime, το βασικό θέμα είναι ότι πάλευαν. Έχω την εντύπωση ότι τους κρατούσαν κλεισμένους κάπου και αυτοί έπρεπε να παλεύουν.

Η σκηνή με το χέρι είμαι σίγουρη σχεδόν ότι ήταν στους τίτλους αρχής, στο άνοιγμα δηλαδή της σειράς.
 
Πίσω
Μπλουζα