Αναζήτηση τίτλων δύο ταινιών: Combat Academy (1986)

spacetroop

RetroWannaBe
Joined
26 Μάρ 2013
Μηνύματα
58
Αντιδράσεις
12
Και να λοιπόν που πάλι χρειάζομαι την βοήθειά σας! Ψάχνω 2 κωμωδίες, νομίζω μέσα 80's (τουλάχιστον η μία, η άλλη μπορεί και αρχές 90).

Η πρώτη:

1) Δύο φίλοι, ο ένας πλακατζής, ο άλλος τραυλίζει, πηγαίνουν σε στρατιωτική σχολή, ακαδημία, δεν θυμάμαι ακριβώς. Και ενώ ο πλακατζής...κάνει χαβαλέ, ο άλλος παίρνει σοβαρά τον ρόλο του. Σκηνές που θυμάμαι χαρακτηριστικά: πόλεμος paintball, η σχολή η συγκεκριμένη με μία από Ρωσία νομίζω, με τους νικητές να κατακτούν το "κάστρο" (σημαία) των αντιπάλων. Ένας ελαφροχέρης, με αδυναμία στα ρολόγια...Στο τέλος, χαρακτηριστική ατάκα, καίνε ένα κουτί του πλακατζή (ο οποίος σοβαρεύτηκε και του άρεσε εκεί μέσα τελικά), το οποίο είχε πυροτεχνήματα. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Θυμάμαι σκηνές χαρακτηριστικά, αλλά όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα κανένα στοιχείο που θα με οδηγήσει στον τίτλο...

Η δεύτερη:

2) Εδώ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αφού θυμάμαι μία σκηνή μόνο, η οποία όμως είναι πολύ χαρακτηριστική: Μετά από μία ληστεία ( ; ), οι ληστές μπαίνουν στο αμάξι και τρέχουν να γλυτώσουν. Από το ράδιο, ακούγεται η περιγραφή του αμαξιού. Το ακούνε και οι ληστές όμως και ενώ είναι εν κινήσει το αμάξι, ο ένας βγαίνει και...τραβάει τις ταπετσαρίες που ήταν ντυμένο το αμάξι από έξω και του αλλάζει χρώμα! Στο ράδιο πάλι πέφτει σήμα για το νέο χρώμα, ο ληστής το ίδιο σκηνικό, βγάζει την ταπετσαρία.

Ελπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα!
 
H πρώτη είναι το Combat Academy (1986)




Η δεύτερη είναι μάλλον το Johnny Dangerously (1984) με τον Michael Keaton...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πρώτο το βρήκες RIO, ευχαριστώ. Το δεύτερο δεν το ξέρω δυστυχώς, πρέπει να δω την ταινία για να δω αν είναι αυτή που ψάχνω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!
 
spacetroop είπε:
Το πρώτο το βρήκες RIO, ευχαριστώ. Το δεύτερο δεν το ξέρω δυστυχώς, πρέπει να δω την ταινία για να δω αν είναι αυτή που ψάχνω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!
Παρακαλώ spacetroop. Σίγουρα και η δεύτερη θα είναι αυτή που ψάχνεις... :)
 
Πίσω
Μπλουζα