Αναζήτηση ταινίας: Loverboy - Γεννημένος εραστής (1989)

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.103
Αντιδράσεις
15.468
Την ψαχνω καιρό, ειναι με εναν νεαρο πιτσαδορο, που πηγαινει πιτσες σε ωριμες και ευκαταστατες κυριες και φυσικά τους προσφερει και' άλλες υπηρεσίες';), ακουει και τον πόνο τους με τους πλουσιους συζυγους που τις εγκαταλειπουν! Οι κυριες ζουν σε σπιτια με πισινες και ακριβα αυτοκινητα αλλα νιωθουν λιγο παραμελλημένες και μονες και παραγγελνουν καμια πίτσα να φυγει η μοναξιά! τρελο γελιο οταν τον κανουν τσακωτο οι συζυγοι που επιστρεφουν και αυτος τρεχει να σωθει απο τα παραθυρα, μηπως ξερετε τιτλο και ηθοποιους :p ;

με λιγο ψαξιμο το βρηκα, ειναι το lover boy το 89'! χαρακτηριστικη κωμωδια, τοτε της εποχης, με Κριστι Αλλευ αλλα και με την σταρ των αγγελων του Τσαρλι Κειτ Τζακσον !

http://www.youtube.com/watch?v=i8NVt7RR1Lk

http://www.imdb.com/title/tt0097790/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Dead pic [edit]

Loverboy, με τον Patrick Dempsey!

Τις υπηρεσίες του έσπευδε να τις προσφέρει στις κυρίες που ζητούσαν "έξτρα αντζούγιες" στην πίτσα τους.

Τρελό γέλιο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειχε πεσει συρμα σε όλες τις κυριες της πολεως για τον εξυπηρετικοτατο , νεαρο πιτσαδορο :wub: ! δεν προλαβαινε το αφεντικο να στελνει πιτσες, η παραγγελια αυξηθηκε κατακόρυφα, αυτο θα πει ζητηση..

το συνθημα ηταν οι αντζουγιες..

Παντως αυτες οι κωμωδιες, ηταν διασκεδαστικες, χωρις να ειναι ποτε χυδαιες..πως το κατάφερναν και εβγαζαν τετοιο γελιο και απευθυνονταν σε ευρυ κοινο και σε νεαρα παιδια, δυσκολα το καταφερνουν οι σημερινες του ιδιου στυλ που δεν σε κανουν να γελας με την καρδια σου! δεν ξεπερνουσαν τα ορια ισως ! ηταν κωμωδιες αναλαφρες μεν άλλα επιτελουσαν τον στοχο τους για τρελο γελιο!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H Ταινια παιχτηκε στην Ελλαδα με το ονομα "Γεννημενος εραστης".
 
αχ για αυτό δεν μπορουσα τοτε να την βρω παντως απιθανη κωμωδια, ότι πρεπει και για καλοκαιρακι
 
Ε δεν ήταν και αριστούργημα 

περισσοτερο φωτογραφίζει την συγκεκριμένη εποχή της MTV generation στην Δύση των 80s και ξυπνά αναμνήσεις σε εμάς που είμαστε κάπου 40 και τότε ήμασταν παιδιά 

η κάρι Φίσερ η μακαρίτισσα έπαιζε κι αυτή ένα ρόλο 

πολλα πρόσωπα των 80s
 
Πίσω
Μπλουζα